Alman Bakan

Alman Bakan

Son dakika alman bakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman bakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman bakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Bakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman bakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.086 alman bakan haberi bulunmuştur. Tüm alman bakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı
Bakan Soylu'dan Alman Bakan'a tepki: Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser ile ortak basın toplantısı düzenledi. Soylu, toplantıda Alman mevkidaşına çok sert sözlerle tepki gösterdi. Soylu, "Bugün genç bir öğretmenimiz ve çocuğumuz defnediliyor. İstiklal Caddesi'nde masum insanlarımız katledildi. Onlara kimse orantılı güç uygulamadı. Kobani'ye iki bomba düştü diye dünya ayağa kalktı. Almanya veya dünyanın herhangi bir yerine terör saldırısı olduğunda ne düşünülüyorsa aynısı düşünülmeli" dedi.
22.11.2022 Gündem
Sosyal medya devine büyük şok! Almanya resmen açıkladı: Kapatabiliriz
Sosyal medya devine büyük şok! Almanya resmen açıkladı: Kapatabiliriz Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser şifreli mesajlaşma uygulaması Telegram'ı kapatabileceklerini açıkladı.
13.01.2022 Dünya
Bakan Akar'dan flaş Yunanistan açıklaması! 'Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz'
Bakan Akar'dan flaş Yunanistan açıklaması! 'Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "(Almanya ile) Önümüzdeki günlerde özellikle savunma ve güvenlik konularında bazı somut adımlar atılacağını değerlendiriyorum. (Yunanistan ile güven artırıcı önlemler toplantısı) Toplantıların devamı için Yunan komşularımızın Ankara'ya gelmelerini bekliyoruz." dedi.
3.02.2021 Siyaset
Alman Bakan Heiko Maas ikinci kez karantinada
Alman Bakan Heiko Maas ikinci kez karantinada Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas’ın daha önce temasta olduğu yabancı ülke delegasyonunda bulunan bir üyenin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle karantinaya girdiği bildirildi.
4.11.2020 Dünya
Bakan Çavuşoğlu: Fransa bizden özür dilemelidir
Bakan Çavuşoğlu: Fransa bizden özür dilemelidir Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Almanya'nın başkenti Berlin'de Alman mevkidaşı Heiko Maas ile görüştü. Bakan Çavuşoğlu, "Almanya'nın seyahat uyarısını gözden geçirmesi gerekiyor. Alman dostlarımız da Türkiye'ye tatile gelmek istiyor. Almanya turizm sektörü için de çok önemli. Gemilerimizin Fransız gemilerine kilit attığı iddiası doğru değildir. Fransa'nın bizden özür dilemesi gerekir." ifadelerini kullandı.
2.07.2020 Siyaset
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı
İmamoğlu 9 ay sonra ilk kez kürsüye çıkmadı Ekrem İmamoğlu haziran seçimlerinden sonra ilk kez dün meclisi yönetmedi.
10.03.2020 Gündem
Eski Alman bakan, terör örgütü PKK'nın suçlarını anlattı
Eski Alman bakan, terör örgütü PKK'nın suçlarını anlattı Eski Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, terör örgütü PKK'nın Almanya'da şantajla para topladığını, silah ve uyuşturucu ticareti yaptığını söyledi.
19.10.2019 Dünya
Bakan Varank, Alman Bakan Altmaier ile görüştü
Bakan Varank, Alman Bakan Altmaier ile görüştü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye ve Almanya ilişkilerindeki canlanmanın umut verici olduğunu belirterek, "Yeni dönemde sizlerle aktif bir çalışma mekanizması ve yeni iş birliği alanları geliştirmek istiyoruz." dedi.
26.10.2018 Ekonomi
Bakan Berat Albayrak'tan önemli açıklamalar
Bakan Berat Albayrak'tan önemli açıklamalar Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Ankara'da Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülkenin ekonomideki iş birliğinin süreceği konusu görüşülürken, aynı zamanda Alman menşeli şirketlerin ekonomik yatırımlarını da sürdüreceği konusunda taahhütler verildi. Basın toplantısında konuşan Bakan Albayrak "Almanya ile yakın dönemde bu ilişkilerin normalleşmesinin ötesinde çok daha güçlü iş birliklerini anons edeceğimiz bir döneme giriyoruz, yarın bir kısmı anons edilecek" ifadelerini kullandı.
25.10.2018 Ekonomi
Alman bakan açıkladı: Erdoğan görüşeceğimiz birçok konu var
Alman bakan açıkladı: Erdoğan görüşeceğimiz birçok konu var Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Almanya’ya yapacağı ziyareti değerlendirdi. Maas, "Kendisiyle görüşeceğimiz birçok konu bulunuyor" dedi.
16.09.2018 Gündem
35 milyar Euro'luk dev işbirliği!
35 milyar Euro'luk dev işbirliği! Alman medyası, Türkiye ve Almanya arasında 35 milyar Euro büyüklüğünde devasa bir demiryolu projesi için anlaşmaya varıldığını duyurdu. Tedarik tarafında Siemens'in lokomotifi olacağı konsorsiyum tarafından yürütülecek ve Almanya'nın finansal ve teknik desteğiyle yapılacak proje yeni yüksek hızlı tren alımını, yüksek hızlı trenler için yeni rotalar açılmasını, demiryollarının inşasını, mevcut olan hatların ve sinyalizasyon teknolojisinin modernizasyonunu kapsıyor
10.09.2018 Ekonomi
Alman Dışişleri Bakanı Maas'tan Türkiye'ye yakınlaşma mesajı
Alman Dışişleri Bakanı Maas'tan Türkiye'ye yakınlaşma mesajı Geride bırakılan kriz yılının ardından Almanya ile Türkiye arasında yakınlaşma adımları devam ediyor.
5.09.2018 Dünya
Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye'ye geliyor
Almanya Dışişleri Bakanı Maas Türkiye'ye geliyor Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, ikili ilişkiler, Türkiye'nin AB süreci ile bölgesel ve uluslararası konularda görüşmeler yapmak üzere Türkiye'yi ziyaret edecek.
4.09.2018 Dünya
Dünya dolara karşı birleşiyor!
Dünya dolara karşı birleşiyor! ABD’nin doları küresel tehdit unsuru olarak kullanması, dünyada dolara olan güveni sarstı. Alternatif ödeme planı üzerinde çalışan ülkeler, yeni bir küresel transfer sistemi oluşturacaklarını açıkladı.
23.08.2018 Dünya
ABD'ye karşı hamle! Almanya...
ABD'ye karşı hamle! Almanya... Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Avrupa Birliği'nin şirketlerini ABD'nin İran'a karşı yaptırımlara karşı koruyabilmesi için yeni bağımsız bir SWIFT sistemi kurması gerektiğini belirtti.
22.08.2018 Dünya
Almanya’dan Rusya açıklaması
Almanya’dan Rusya açıklaması Almanya Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Almanya ile Rusya’nın daha yakın birliktelikler kurması gerektiğini söyledi.
22.04.2018 Dünya
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler
Son dakika! Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı: İzin vermezler Sigmar Gabriel'den Avrupa ve ABD'ye Türkiye uyarısı geldi. Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nın ABD'ye açık bir mesaj taşıdığını belirten Gabriel, Ankara'nın sınırlarını korumak adına Batı ile çatışmayı göze aldığını belirtti.
26.03.2018 Dünya
Alman Bakan, mevkidaşı Çavuşoğlu'na Türk çayı ikram etti
Alman Bakan, mevkidaşı Çavuşoğlu'na Türk çayı ikram etti Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, evinde ağırladığı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na eliyle Türk çayı ikram etti.
6.01.2018 Gündem
Eski Başbakan arabulucu oldu
Eski Başbakan arabulucu oldu “Türk dostu” olarak bilinen Almanya eski Şansölyesi Gerhard Schröder, Ankara ile Berlin arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için arka kapı diplomasisine başladı.
29.09.2021 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Alman firmalarına hiçbir soruşturma, inceleme yok
Bakan Çavuşoğlu: Alman firmalarına hiçbir soruşturma, inceleme yok Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Alman şirketlerine soruşturma başlattığı iddialarına ilişkin, "Alman firmalarıyla ilgili bir iddiaları var. Bizde Alman firmalarına yönelik böyle hiçbir soruşturma ya da inceleme yok" dedi.
29.09.2021 Gündem
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Asla kabul edilemez
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Asla kabul edilemez Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya ile Büyükada gerilimi hakkında açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Suudi Arabistan'dan Katar'a şartlarını açıkladı
Suudi Arabistan'dan Katar'a şartlarını açıkladı Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Adil Bin Ahmed el-Cübeyr, Katar’ın Arap ülkeleriyle olan ilişkileri tekrar eski haline döndürmesi için talepleri karşılaması gerektiğini belirtti. Cübeyr, "Katar'ın bu krizin sonlanması için doğru adımları atmasını beklediklerini" söyledi.
7.06.2017 Dünya
‘Katar’la ilgili yapıcı  katkılar sunmalıyız’
‘Katar’la ilgili yapıcı katkılar sunmalıyız’ MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında dünya gündemini sallayan Katar’a ambargoyla ilgili Türkiye’nin devrede olması gerektiğini kaydetti.
6.06.2017 Siyaset
Almanya ve Türkiye'den ortak açıklama!
Almanya ve Türkiye'den ortak açıklama! Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel ile Mevlüt Çavuşoğlu Ankara'da açıklamalarda bulundu. Dünyayı sarsan Körfez krizine Türkiye'den ilk tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
‘Türkiye’nin PKK’ya dair talepleri haklı’
‘Türkiye’nin PKK’ya dair talepleri haklı’ Bugün Türkiye’yi ziyaret edecek olan Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, “PKK’nın finans kaynaklarının kurutulması ve Alman topraklarında hareket alanı bırakılmaması Almanya’nın da çıkarınadır. Bu, Türkiye’nin haklı olarak ifade ettiği bir noktadır” dedi
4.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Alman Bakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman bakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.