Alman Askeri

Alman Askeri

Son dakika alman askeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alman askeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alman askeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alman Askeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alman askeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.176 alman askeri haberi bulunmuştur. Tüm alman askeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD ordusundan skandal "Nazi" paylaşımı
ABD ordusundan skandal "Nazi" paylaşımı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) ve ABD ordusuna bağlı bazı birliklerin, Ardenler Taarruzu'nun yıl dönümünde, savaş esiri ABD askerlerini öldürmesiyle bilinen Nazi subayı Joachim Peiper'ın renklendirilmiş fotoğrafını kullanması tepki çekti.
17.12.2019 Dünya
Almanya ABD'yi reddetti! 'Asker göndermiyoruz...'
Almanya ABD'yi reddetti! 'Asker göndermiyoruz...' Washington'dan gelen Suriye'ye asker gönderilmesi talebine hızlıca yanıt veren Berlin yönetimi, daha önceki tutumundan geri adım atmadı.
8.07.2019 Dünya
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor
Alman askerleri Kosova'dan ayrılıyor NATO'nun Kosova’daki Barış Gücü bünyesinde 20 yıl görev almasının ardından Alman askerler, konuşlu olduğu Prizren’den ayrıldı.
5.10.2018 Dünya
Almanya'dan Peşmerge açıklaması! Süre uzatıldı
Almanya'dan Peşmerge açıklaması! Süre uzatıldı Federal Alman Parlamentosu, Peşmerge Güçleri’ne askeri eğitim süresini uzattı.
12.12.2017 Dünya
Almanya peşmergeye verdiği desteği durdurdu
Almanya peşmergeye verdiği desteği durdurdu Almanya, Kuzey Irak bölgesel yönetimine bağlı peşmergelere terör örgütü DEAŞ'la mücadele kapsamında verdiği eğitim ve askeri desteği askıya aldı.
17.10.2017 Dünya
Alman helikopteri düştü!
Alman helikopteri düştü! Birleşmiş Milletler Barış Koruma Harekatı'nda görevli iki kişinin bulunduğu Alman askeri helikopteri Mali'nin kuzeyinde düştü.
26.07.2017 Dünya
Almanya'dan Konya açıklaması geldi!
Almanya'dan Konya açıklaması geldi! Almanya Hükmet Sözcüsü Steffen Seibert, Alman milletvekillerinin Konya’da bulunan Alman askerlerini ziyaretinin iptal edilmediğini, ertenlediğini söyledi.
17.07.2017 Dünya
'Şerefimizi bir yalan üzerine kuramayız'
'Şerefimizi bir yalan üzerine kuramayız' Macron, Vel' d'Hiv Baskını'la ilgili yaptığı konuşmada Yahudilerin toplama kampına götürülmesinin Fransızların organize ettiğini hatırlattı. Törenlere Netanyahu da katıldı.
17.07.2017 Dünya
Alman vekiller Konya'daki üssü ziyaret edecek
Alman vekiller Konya'daki üssü ziyaret edecek Ankara'nın geçtiğimiz aylarda Alman parlamenterlerin İncirlik üssüne girmesine izin vermemesi nedeniyle büyük gerginlik yaşanan Türkiye-Almanya hattında bu kez sorunsuz bir ziyaret gerçekleşecek.
29.09.2021 Gündem
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı
Alman Parlamentosu çekilmeyi onayladı İncirlik anlaşmazlığı dün Alman Bakanlar Kurulu’nda ele alındı. Bakanlar Kurulu, askerlerin İncirlik’ten çekilmesi konusunda karar aldı
29.09.2021 Gündem
Merkel'den son dakika Türkiye açıklaması
Merkel'den son dakika Türkiye açıklaması İncirlik Üssü'nde hareketlilik sürerken Almanya Başbakanı Angela Merkel'den son dakika açıklaması geldi. Merkel, "İncirlik'ten çekildikten sonra Türkiye ile diyalog sürmeli." dedi.
7.06.2017 Dünya
İncirlik'te hava hareketliliği
İncirlik'te hava hareketliliği Almanya’nın askerlerini çekme kararı aldığı üste askeri hareketlilik gözlendi
29.09.2021 Gündem
Alman Bakanlar Kurulu'ndan flaş İncirlik kararı!
Alman Bakanlar Kurulu'ndan flaş İncirlik kararı! Almanya Bakanlar Kurulu, Alman askerlerinin İncirlik Hava Üssü’nden çekilmesine karar verdi.
7.06.2017 Dünya
Almanya ABD'den İncirlik için yardım istedi!
Almanya ABD'den İncirlik için yardım istedi! İncirlik’ten askerlerini çekmeyi planlayan Alman hükümeti taşınma operasyonu için ABD’den lojistik destek talep etti. Alman medyası Washington’ın bu talebe olumlu yanıt verdiğini söyledi.
2.06.2017 Dünya
Son dakika... Alman askerleri yerlerde! Silah doğrulttular!
Son dakika... Alman askerleri yerlerde! Silah doğrulttular! NATO görevi kapsamında Afganistan'da bulunan Ürdün askerleriyle Alman askerleri arasında yaşanan bir olayın görüntüleri ortaya çıktı
31.05.2017 Dünya
Almanya'ya İncirlik tokadı!
Almanya'ya İncirlik tokadı! Türkiye'nin İncirlik ziyaretlerini askıya almasından sonra Alman hükümeti tam bir tavır gösteremedi
29.09.2021 Gündem
Almanya’dan İncirlik açıklaması
Almanya’dan İncirlik açıklaması Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Alman askerlerinin İncirlik’ten çekilip çekilmeyeceğine iki hafta içinde karar verileceği duyuruldu.
28.05.2017 Dünya
Son iki hafta
Son iki hafta Almanya-Türkiye arasındaki ‘İncirlik krizi’ kritik aşamada. Der Spiegel’in haberine göre müzakereler iki hafta daha sürecek. Sonuç alınmazsa ‘çekilme’ için düğmeye basılacak
29.09.2021 Gündem
ABD'li komutana tokat gibi cevap veren subayın kim olduğu ortaya çıktı!
ABD'li komutana tokat gibi cevap veren subayın kim olduğu ortaya çıktı! İncirlik Üssü'nde ABD askerleri, Özel Kuvvetler mensubu bir Türk subayın sert tepkisi ile 'madara' oldu. Abdullah Ağar'ın gündeme getirdiği subayın kim olduğu ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Alman ordusunda tehlike! Yeniden canlanıyor!
Alman ordusunda tehlike! Yeniden canlanıyor! Almanya'da son dönemde gündeme gelen aşırı sağ ve Neo-Nazi fikirlerinin ordu içerisinde de büyük bir artış gösterdiği ortaya çıktı. Geçen hafta kendini mülteci olarak tanıtarak terör saldırısı gerçekleştirmek isteyen bir teğmenin tutuklandığı ülkede, İstihbarat Teşkilatı ve araştırma merkezlerinin hazırladığı raporlara göre, Alman ordusunda Nazi dönemine yapılan göndermelere ve Neo-Nazi düşüncesinde büyük bir artış yaşanıyor.
2.05.2017 Dünya
ŞOK! Alman asker saldırı hazırlığında yakalandı!
ŞOK! Alman asker saldırı hazırlığında yakalandı! Avusturya'nın Viyana kentinde kendini Suriyeli mülteci olarak tanıtan 28 yaşındaki bir Alman askerin, saldırı hazırlığındayken yakalandığı ortaya çıktı.
27.04.2017 Dünya
PYD Bab’a saldıracak!
PYD Bab’a saldıracak! PYD terör örgütü, El Bab’ın muhaliflerin eline geçmesi halinde 3 koldan saldırıya geçmeye hazırlanıyor. Haseke, PYD bölgesinde bulanan Humeylan üssünde ABD’lilerle görüşen PYD terör örgütü komutanlarından Şervan Derviş, Türkiye’yi işgalci güç olarak ilan etti.
15.11.2016 Dünya
Almanya 2018'e dek İncirlik'te
Almanya 2018'e dek İncirlik'te Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü’nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı.
29.09.2021 Gündem
Almanya, İncirlik’teki askerlerinin görev süresini uzattı
Almanya, İncirlik’teki askerlerinin görev süresini uzattı Federal Meclis, DEAŞ'e karşı uluslararası koalisyonda görev yapan askeri birliklerinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. Almanya, DEAŞ’la mücadele kapsamında, Akdeniz’de destek gemisi bulunduracak
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alman Askeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alman askeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.