Alım

Alım

Son dakika alım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alım gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.460 alım haberi bulunmuştur. Tüm alım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz
Bakan Yumaklı duyurdu: 694 milyon 461 bin TL'yi hesaplara aktarıyoruz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "694 milyon 461 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz" dedi.
19.04.2024 Ekonomi
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı
Av yasağı başladı! Balık fiyatları tezgahlara yansıdı Çanakkale Boğazı ile uluslararası sularda 15 Nisan itibarıyla gırgır ve troller için av yasağı başlamasıyla tezgahlarda balık çeşidi azaldı, fiyatlar arttı. Balıkhane esnafı Hasan Doğuş Tunç, “Bu balık çıkmıyor anlamına gelmiyor. Balık çıkıyor ama neye yansıdı? Fiyatlara, milletin alım gücüne yansıdı. Yasaklardan önce kilosunu iriliğine göre 90, 100, 120 liraya kadar sattığımız istavrit balığı ikiye katladı, 200 lira, 220 lira oldu" diye konuştu.
19.04.2024 Gündem
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı
Kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak! 21 kurum memur alımı ilanlarını yayımladı Memur olmak isteyen binlerce kişiyi ilgilendiriyor. 21 kamu kurumunun personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre kamuya 4 bin 274 personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel, destek personeli, büro personeli, sözleşmeli bilişim personeli gibi pozisyonlar için yayımlanan personel alımı başvuru detaylarını listeledik. Hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Söz konusu 21 kamu kurumunda işçi ve personel alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte detaylar…
19.04.2024 Ekonomi
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur?
Öğretmen atamaları branş dağılımı 2024 ne zaman açıklanacak? Kabine toplantısı ile öğretmen atama takvimi açıklanacak mı, 2024 öğretmen atama kontenjanları ne zaman belli olur? 2024 Öğretmen atamaları için gözler Kabine Toplantısı’na çevrildi. MEB tarafından açıklanacak olan atama takvimine ilişkin detayların toplantıda belli olacağı konuşuluyor. Söz konusu gelişmelerin ardından 2024 öğretmen atama takvimi belli oldu mu, öğretmen atama kontenjanları açıklandı mı, öğretmen atamaları branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Sorularına tek tek yanıt aranmaya başlandı.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular
Meclis'te seçimlerin ardından mesai yeniden başlıyor! İşte masadaki konular Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), yerel seçim nedeniyle ara verdiği mesaisine yarın yeniden başlıyor. Meclis gündeminde önemli yasal düzenlemeler var. Enerji verimliliğini artıracak kanun teklifi ile turist rehberlerine yönelik düzenlemenin Genel Kurul'da ele alınması bekleniyor.
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek
Altın ve dolar yatırımı olanlar dikkat! Yeni tarih açıklandı: Kısa süreli alım fırsatı verecek Altın, dolar ve borsaya yatırım yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Özellikle altın yatırımcısı için dikkat çeken tarih açıklandı. Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? İşte merak edilen tüm detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1
Kartal evinde galibiyete hasret! Beşiktaş-Samsunspor: 1-1 Süper Lig’in 32’nci haftasında Beşiktaş sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah-beyazlı ekip 18’inci dakikada Semih Kılıçsoy’un golüyle öne geçerken 68’inci dakikada Emre Kılınç attığı golle skoru belirledi.
13.04.2024 Beşiktaş
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti. Gram altın, 2,425 TL seviyesiyle rekor seviyeye yükselirken, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını da yükseliş eğiliminde. Öte yandan yatırımcıya altın alımı için son fırsat uyarısı yapıldı. Uzmandan bayram sonrası ilk pazartesi gününe dikkat çekti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında alım fırsatı var mı? İslam Memiş açıkladı
Altın fiyatlarında alım fırsatı var mı? İslam Memiş açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Altında hareketlilik devam ediyor. Seçimlerin ardından piyasalarda fiyatlamalarda iyimserlik hakim olurken bayram öncesi son durumu ve bayram sonrasındaki beklentileri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. İşte son dakika altın fiyatları ve son gelişmeler...
8.04.2024 Ekonomi
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı!
Sözleşmeli personel alım sonuçları açıklandı! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakanlık bünyesinde görev yapacak 8 bin sözleşmeli personel alım sonuçlarının açıklandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan, " Sonuçlara Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı üzerinden ulaşabilirsiniz" dedi.
7.04.2024 Gündem
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var
Kriptonun karnesi belli oldu! Dikkat çeken gelişmeler var Yılın ilk çeyreğinin geride kalmasıyla geleneksel ve dijital varlıkların ilk çeyrek karnesi de belli oldu. Bitcoin'in yılın başından 28 Mart'a kadar yüzde 65 değer kazandığını gösterdi. İlk çeyrek performansına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Küresel Büyüme Direktörü Kafkas Sönmez,"Kripto para biriminin bu yılki karnesinin oldukça iyi" dedi.
5.04.2024 Ekonomi
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı
8 bin sürekli işçi alım kurası gerçekleştirildi! Bakan Koca detayları paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bakanlık bünyesinde 8 bin sürekli işçi istihdamı için 3-4 Nisan'da kura çekimi yapıldığını açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek
Altın fiyatlarında rüzgar tersine dönüyor! Nisan'da alım fırsatı verecek, düşüş kısa sürecek Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gram altın fiyatının rekor seviyeye ulaşmasının ardından uzmanlardan dikkat çeken uyarılar gelmeye başladı. Altın fiyatları haftanın son işlem gününde geri çekilme yaşadı. Ons altın tarafından esen ters rüzgara kapılan altın gram fiyatı düştü. Peki altın tarafında rota ne olacak? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş 'Altın o seviyeyi radarına aldı' diyerek rakam verdi. Sert düşüşler bekleyen Memiş, altın fiyatları için kritik tarihi duyurdu.
5.04.2024 Ekonomi
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Altın fiyatlarında düşüş başlıyor! Gram altın alacaklar dikkat, alım için tarih verildi
Altın fiyatlarında düşüş başlıyor! Gram altın alacaklar dikkat, alım için tarih verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatları yeni haftada da rekor seviyeleri test etmeye devam ediyor. Pazartesi günü gram altın fiyatı 2362 TL ile zirveyi görmüştü. Ons altın ise ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinin yaptığı açıklamaların ardından bugün yeni bir rekora imza attı. Öte yandan Piyasalardaki hareketlilik ile Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, çarpıcı altın yorumlarında bulundu. Memiş, 'Ons altın sert düşebilir' diyerek yatırımcıların merak ettiği alım fırsatı olabilecek seviyeleri açıkladı. İşte detaylar...
3.04.2024 Ekonomi
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor
Yatırım yapan kazanıyor! Alım fırsatı alarmı verildi: 5 bin TL’den başlıyor Son yıllarda yaşanan enflasyon artışı, faizlerin yükselmesi gayrimenkul sektörünü doğrudan etkilerden yetkililer, konut piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımcılar tarafından alım fırsatı olarak değerlendirilebileceğini vurguluyor. Çukurova bölgesinden ev almak isteyenler için değeri hızla artan bölgeler açıklandı. Öte yandan arsa almak isteyenleri de avantajlı fiyatlar bekliyor.
3.04.2024 Ekonomi
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri
Kripto para borsasında ilk çeyrek verileri Kripto para borsası BingX, 2024'ün ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre, spot ve sürekli vadeli işlem hacmi bir önceki çeyreğe göre yedi kattan fazla arttı. Açık pozisyon 6 milyar dolar ile son bir yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Platformun sürekli vadeli işlem hacmi ise mart ayı itibariyle 14 milyar dolara yükseldi.
2.04.2024 Ekonomi
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler? Personel alımı yapacak kamu kurumlarının ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 17 kamu kurumuna 1.808 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihlerini sıraladık. Hangi kurumlar memur, işçi veya sözleşmeli personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar açıkta? Şartlar neler? İşte detaylar?
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Altın 73 dolar değer kazandı! Yatırımcı için büyük alım fırsatı uyarısı geldi
Altın 73 dolar değer kazandı! Yatırımcı için büyük alım fırsatı uyarısı geldi Altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın fiyatı 2233 dolara yükselerek son bir haftada 73 dolarlık değer kazandı. Gram altın ise altın piyasasındaki işçilik maliyetlerinin azalmasıyla yükselişini ons kadar artırmadı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişini güçlendiren altın için alım fırsatı seviyelerini duyurdu.
31.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.