Ali Kırca

Ali Kırca

Son dakika Ali Kırca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Kırca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Kırca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Kırca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali kırca gelişmeleri de dahil olmak üzere 314 ali kırca haberi bulunmuştur. Tüm ali kırca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti Siyaset Meydanı ve çeşitli kanallarda yaptığı ana haber sunuculuğu ile bir dönem ekranlara damgasını vuran haberci Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ali Kırca'nın son hali sosyal medyayı salladı.
7.06.2022 Yaşam
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme
Ali Kırca apar topar Türkiye'ye dönmüştü! Flaş gelişme Gazeteci Ali Kırca'nın Kuruçeşme'deki evine girerek hırsızlık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Yasin Beyhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, şüpheli Beyhan hakkında üç ayrı suçtan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı. Şüpheli Beyhan'ın, Ali Kırca'nın evine girdiği anlar güvenlik kamerasına yansımıştı.
28.01.2022 Yaşam
Ali Kırca'ya büyük şok! Apar topar Türkiye'ye döndü
Ali Kırca'ya büyük şok! Apar topar Türkiye'ye döndü ATV Haber eski Genel Yayın Yönetmeni Ali Kırca'nın Beşiktaş'ta bulunan evine hırsız girdi. Gündüz vakti eve giren hırsız bir bilgisayar, 2 tablet ve bir tarihi kılıç alarak kaçtı. Polis, kaçan hırsızı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.
13.12.2021 Yaşam
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında?
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, son olarak estetik iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu. Peki Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı
Muhterem Nur: Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı Müslüm Gürses'in eşi Muhterem Nur, Ali Kırca'nın moderatörlüğünü üstlendiği 'Hayat Meydanı' etkinliğine katıldı. Muhterem Nur, gecede ''Kimse bilmez ama Müslüm Bey koyu bir Sibel Can hayranıydı'' dedi
27.03.2018 Magazin
‘Müslüm koyu bir Sibel Can hayranıydı’
‘Müslüm koyu bir Sibel Can hayranıydı’ Muhterem Nur ilginç bir itirafta bulundu, “Müslüm Gürses koyu bir Sibel Can hayranıydı. Onun sesini çok beğenirdi. Sibel Can bile bunu bilmez” dedi
26.03.2018 Magazin
Münir Özkul’u anlattılar
Münir Özkul’u anlattılar Geçtiğimiz ay vefat eden Münir Özkul, ‘Hayat Meydanı’ programında anıldı. Ailesi ve dostları efsane ismi anlattı
26.02.2018 Magazin
Deprem uzmanı Gündoğdu'dan flaş açıklama
Deprem uzmanı Gündoğdu'dan flaş açıklama Jeofizik uzmanı Yard. Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu, Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü'nün üzerinde çalıştığı olası Marmara Depremi için 8 saniye öncesinden uyarı verecek sistemi almak için sadece iki firmanın başvurduğunu öğrendiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama...
Nazlı Çelik açıkladı: Teklif aldım; ama... Star Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik, Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı.
6.11.2017 Televizyon
Ünlü spiker Caner Karaer trafik kazası geçirdi
Ünlü spiker Caner Karaer trafik kazası geçirdi Haber spikeri Caner Karaer, Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. İETT’ye ait bir otobüsün çarptığı Karaer, sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyatın ardından tedavi altına alındı
29.09.2021 Gündem
Defne Samyeli kimdir?
Defne Samyeli kimdir? Televizyon dünyasının tanınan simalarından Defne Samyeli kimdir? Defne Samyeli hangi projelerde yer aldı? Güzel sunucu-oyuncu Defne Samyeli hakkında merak edilen detaylar haberin içeriğinde...
18.08.2016 Magazin
Altaylı'dan Aziz Yıldırım göndermesi
Altaylı'dan Aziz Yıldırım göndermesi Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin Başakşehir deplasmanında puan kaybederek şampiyon olmasının ardından Fatih Altaylı, çarpıcı açıklamalar yaptı.
27.05.2015 Fenerbahçe
Sertab Erener 11 yıl önce Sibel Can var diye...
14.04.2015 Magazin
Yer ağıt, gök acı!
Yer ağıt, gök acı! Türkiye, edebiyat ustasını uğurladı
29.09.2021 Gündem
Sizin Habitatınız hangisi?
Sizin Habitatınız hangisi? Kendi alanlarında başarılı vizyon sahibi 7 yaratıcı isim (Alara Koçibey-Ali Kırca-Aslı Kuseyiroğlu-Salih Memecan-Gül Ağış-Gamze Bursa-Zeynep Atılgan) Habitat’ın 50...
24.12.2014 Magazin
Ünlü isimler tasarladı!
Ünlü isimler tasarladı! Dekorasyon markası HABİTAT 50’nci yaşını önceki akşam Kanyon mağazasında verdiği çok özel bir davetle kutladı...
14.12.2014 Magazin
Ali Kırca sessizliğini bozdu
Ali Kırca sessizliğini bozdu Galatasaray'daki görevinden istifa eden Ali Kırca, aylar sonra konuştu.
31.10.2014 Galatasaray
G.Saray'da istifa krizi
G.Saray'da istifa krizi Galatasaray Medya ve İletişim Direktörü Ali Kırca, kitap çalışmalarına zaman ayırmak için görevinden istifa etti.
13.09.2014 Galatasaray
‘Her gün tabuta biniyoruz’
‘Her gün tabuta biniyoruz’ TMMOB Asansör Kontrol Merkezi Müdürü Berkay Eriş: “2014’te şimdiye kadar incelediğimiz asansörlerin yüzde 68’i kırmızı etiketli yani binilemez durumda” Rezidans faciası gözleri her gün defalarca bindiğimiz bina asansörlerine çevirdi...
29.09.2021 Gündem
G.Saray'dan kritik imza!
G.Saray'dan kritik imza! Galatasaray Spor Kulübü ile Denizbank'ın finansal yapılandırma üzerine yaptığı anlaşmanın sözleşmesi bugün Galatasaray Spor Kulübü Maslak Binicilik Tesisleri'nde imzalandı.
13.05.2014 Futbol
Hagi'den Fenerbahçe itirafı
Hagi'den Fenerbahçe itirafı Galatasaray'ın efsane ismi Hagi, futbolculuk yıllarında Fenerbahçe maçları öncesi baskı hissettiğini belirtti.
5.04.2014 Futbol
Arabası yumruklandı!
Arabası yumruklandı! Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Konya’da taraftarların yoğun tepkisine uğradı.
30.03.2014 Futbol
'G.Saray her zaman güzel günler yaşar'
'G.Saray her zaman güzel günler yaşar' Galatasaray Kulübü Küçükçekmece Kürek Tesisleri'nde yapımı tamamlanan yeni kamp merkezinin açılışı Başkan Ünal Aysal'ın katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2014 Futbol
Ali Kırca KAP'a bildirildi!
Ali Kırca KAP'a bildirildi! Galatasaray, Medya ve İletişim Direktörlüğü görevine Ali Kırca'yı getirdiğini resmen açıkladı!
14.03.2014 Futbol
Beşiktaş'ta medya operasyonu!
Beşiktaş'ta medya operasyonu! ATV Haber Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş Beşiktaş'ta!
13.03.2014 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Ali Kırca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali kırca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.