Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan cemevine 'geçmiş olsun' ziyareti
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan cemevine 'geçmiş olsun' ziyareti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara'da saldırı düzenlenen cemevini ziyaret edip, 'geçmiş olsun' dileğinde bulunarak, "İnşallah birliğimize, beraberliğimize kasteden bu tür olaylar bundan sonra hiç olmaz. Biz kardeşiz, her zaman biriz, beraberiz" dedi.
4.08.2022 Gündem
e-Devlet üzerinden yapılıyor! Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili son dakika açıklaması
e-Devlet üzerinden yapılıyor! Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili son dakika açıklaması Hac kesin kayıt işlemleri ile ilgili flaş açıklama. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "22 Nisan 2022 tarihinden itibaren umre ve Kudüs ziyaretlerine ilişkin kayıtlar e-Devlet kapısı üzerinden alınmaya başlanmış halen kayıtlar bu şekilde alınmaya devam etmektedir. 9 Mayıs 2022 tarihinden itibaren de hac organizasyon tercihi ve hac kesin kayıt işlemleri e-Devlet üzerinden yapılabilmektedir" dedi.
11.05.2022 Gündem
Ali Erbaş'tan 'stokçuluk' açıklaması: İslam'ın yasakladığı bir davranıştır
Ali Erbaş'tan 'stokçuluk' açıklaması: İslam'ın yasakladığı bir davranıştır diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bencilce davranarak kişisel menfaat sağlamaya yönelik yaklaşımlarda bulunmak, elinde ürün olduğu halde daha çok kazanma hırsıyla piyasaya sürmemek yani ihtikara tevessül etmek, İslam'ın üstün ahlak ilkeleriyle bağdaşmayan ve yasakladığı bir davranıştır. İnsaniyet açısından da kabul edilemez bir durumdur" dedi.
8.12.2021 Gündem
Ali Erbaş: DEAŞ, FETÖ ve benzeri terör örgütlerine karşı dikkatli olmalıyız
Ali Erbaş: DEAŞ, FETÖ ve benzeri terör örgütlerine karşı dikkatli olmalıyız Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Gelinen bu noktada DEAŞ, FETÖ ve benzeri terör örgütlerine, radikal akımlara karşı gerçekten dikkatli olmak zorundayız" dedi.
1.12.2021 Gündem