Ali Ekber Salihi

Ali Ekber Salihi

Son dakika Ali Ekber Salihi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Ekber Salihi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Ekber Salihi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ekber Salihi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ekber salihi gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 ali ekber salihi haberi bulunmuştur. Tüm ali ekber salihi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bomba iddia: İran'da nükleer kazanın arkasında Mossad var
Bomba iddia: İran'da nükleer kazanın arkasında Mossad var İsrail Kamu Yayın Kuruluşu (KAN), İran'ın İsfahan eyaletindeki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen kazanın arkasında İsrail istihbarat servisi Mossad'ın olduğunu iddia etti.
11.04.2021 Dünya
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı
İran duyurdu: 'Nükleer terör' saldırısı yapıldı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, İsfahan eyaletindeki Natanz Nükleer Tesisi'nde meydana gelen kazanın "terör eylemi" olduğunu duyurdu.
11.04.2021 Dünya
ABD'den İran'a bir yaptırım daha!
ABD'den İran'a bir yaptırım daha! ABD yönetimi, İran Atom Enerjisi Kurumu ile Başkanı Ali Ekber Salihi'yi yaptırım listesine aldı.
30.01.2020 Dünya
İran uranyum üretim miktarını arttırdı
İran uranyum üretim miktarını arttırdı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, uranyum üretim miktarını 450 gramdan 5 kilogramın üzerine çıkardıklarını bildirdi.
4.11.2019 Dünya
Ruhani'den 20 adet nükleer IR6 santrifüj talimatı
Ruhani'den 20 adet nükleer IR6 santrifüj talimatı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Natanz'daki nükleer enerji tesisinde 20 adet geliştirilmiş IR6 santrifüjün kurulması talimatını verdi.
9.04.2019 Dünya
İran, İngiltere'den Arak reaktörünü yenilemesini istedi
İran, İngiltere'den Arak reaktörünü yenilemesini istedi İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, İngiltere'den ülkesindeki Arak Ağır Su Reaktörü'nün modernizesi konusunda etkin rol üstlenmesini talep etti
19.09.2018 Dünya
BM'den ABD'ye sert İran tepkisi
BM'den ABD'ye sert İran tepkisi BM Özel Raportörü Jazairy, "Uluslararası yaptırımların hukuksal dayanağı olmalı, orantılı olmalı ve sıradan vatandaşların insan haklarına zarar vermemeli ama ABD'nin kararında bu kriterlerin hiçbiri sağlanmış değil. İran'a karşı ABD yaptırımları adaletsiz ve zararlı" dedi.
22.08.2018 Dünya
İran Avrupa ülkelerinin çabalarını yeterli bulmadı
İran Avrupa ülkelerinin çabalarını yeterli bulmadı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, nükleer anlaşmanın korunması için Avrupa ülkeleri tarafından yapılan tekliflerin ülkesinin beklentilerini karşılamada yetersiz kaldığını söyledi.
20.06.2018 Dünya
İran nükleer anlaşma için Rusya ile görüşmek istiyor
İran nükleer anlaşma için Rusya ile görüşmek istiyor Tahran yönetimi, ABD'nin çekilmesiyle geleceği belirsiz hale gelen nükleer anlaşmayı Rusya ile masaya yatıracağını ilan etti.
9.06.2018 Dünya
'İsrail'e büyük bağlılığımız var'
'İsrail'e büyük bağlılığımız var' Fransa Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, İran'ın nükleer faaliyetlere yeniden başlamasının 2015'te varılan nükleer anlaşmaya aykırı olmadığını belirterek, "Eğer daha ileri bir seviyeye geçilirse anlaşma bozulur." dedi.
6.06.2018 Dünya
İran'dan flaş hamle! ABD'ye...
İran'dan flaş hamle! ABD'ye... Tahran'dan "İran'ın nükleer etkinliği, 2015'teki anlaşma çerçevesinde kalacak" açıklaması geldi. Dün ise İran'ın dini lideri Hamaney, askıya alınan nükleer çalışmalarının yeniden hazırlanması için yarından itibaren başlatılması talimatını vermişti.
5.06.2018 Dünya
Zarif’ten ‘Amerika’ya ölüm’ sloganı
Zarif’ten ‘Amerika’ya ölüm’ sloganı Uluslararası toplum tarafından Tahran’ın ‘ılımlı’ yüzü olarak görülen İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevat Zarif’in, ABD ve onun Batılı müttefiklerini hedef alan sloganlar atarken çekilen video görüntüleri ortaya çıktı.
26.05.2018 Dünya
ABD'nin tehdidinden sonra İran'dan flaş uranyum hamlesi
ABD'nin tehdidinden sonra İran'dan flaş uranyum hamlesi İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Salihi, yüksek düzeyde uranyum zenginleştirmek için gerekli hazırlıkların yapıldığını söyledi
22.05.2018 Dünya
İran: AB bize söz verdi
İran: AB bize söz verdi İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, ABD’nin anlaşmadan çıkıp Tahran’a yaptırım uygulamasına rağmen, Avrupa Birliği'nin (AB) nükleer anlaşmayı sürdüreceğine söz verdiğini belirtti.
19.05.2018 Dünya
İran'dan DMO için "savaş ilanı sayarız" çıkışı
İran'dan DMO için "savaş ilanı sayarız" çıkışı İran Atom Enerjisi Kurumu Başkanı Ali Ekber Salihi, İran Devrim Muhafızları'nın (DMO) ABD tarafından terör listesine alınmasının, ülkesine karşı "savaş ilanı" anlamına geleceğini söyledi.
12.10.2017 Dünya
ABD: İran'ın yaptığı anlaşmaya ters değil
ABD: İran'ın yaptığı anlaşmaya ters değil ABD, İran Cumhurbaşkanı Ruhani’nin nükleer deniz tahrik sistemleri üzerine çalışma talimatının, nükleer anlaşmaya aykırı olmadığını belirtti.
17.06.2021 Dünya
İran'dan ABD'ye sert sözler
İran'dan ABD'ye sert sözler İran Dışişleri Bakanı Zarif, yaptırımları uzatma kararının ABD'yi uluslararası toplum nezdinde itibarsızlaştıracağını söyledi
3.12.2016 Dünya
İran'dan Türkiye'ye çağrı: Samimi diyaloğa hazırız"
İran'dan Türkiye'ye çağrı: Samimi diyaloğa hazırız" İRAN Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Ekber Salihi, Türkiye'yi "büyük bir devlet" olarak tanımlayarak, bölge sorunlarının çözümü konusunda İran'ın Ankara'yla samimi müzakereye hazır olduğunu bildirdi...
17.06.2021 Dünya
İran’a yeni nükleer santraller
İran’a yeni nükleer santraller Tartışmalı nükleer enerji programı konusunda Batılı ülkelerle anlaşmaya varan Tahran, Çin’le 2 yeni nükleer santral inşa etmeye hazırlanıyor...
27.07.2015 Dünya
İran'dan iki yeni nükleer santral kararı
İran'dan iki yeni nükleer santral kararı İran, Buşehr kentinde iki yeni nükleer santral inşa edileceğini açıkladı.
27.07.2015 Dünya
Perde arkasında neler yaşandı?
Perde arkasında neler yaşandı? ABD liderliğindeki P5+1 ülkeleriyle İran arasında İsviçre’nin Lozan kentinde mutlu sonla noktalanan nükleer müzakereler çok çetin pazarlıklara sahne oldu
5.04.2015 Dünya
Nükleerde anlaşma yok iddiası
Nükleerde anlaşma yok iddiası İsmini açıklamayan Avrupalı müzakereci, İran ile nükleer görüşmelerde teknik konuların yüzde 90'ında anlaşma sağlandığının doğru olmadığını iddia etti.
19.03.2015 Dünya
'Nükleer müzakere'de sıcak saatler
'Nükleer müzakere'de sıcak saatler ABD Dışişleri Bakanı Kerry ile İranlı mevkidaşı Zarif, nükleer müzakerelerde ilerleme sağlandığını açıkladı. Ancak Kerry'e göre 'zorlu süreç' devam ediyor.
19.03.2015 Dünya
Kerry: Müzakerelerden çekilebiliriz
Kerry: Müzakerelerden çekilebiliriz ABD Dışişleri Bakanı Kerry, İran ile aralarında hala "önemli görüş ayrılıkları" bulunduğunu söyledi ve yeterli çabanın harcanmadığını hissettiklerinde görüşmeleri durdurabileceklerini açıkladı.
22.02.2015 Dünya
Rusya ile İran arasında dev anlaşma
Rusya ile İran arasında dev anlaşma Anlaşma kapsamında, Rusya, İran'da 2 yeni nükleer enerji santrali inşa edecek.
11.11.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ekber Salihi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ekber salihi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.