Ali Adnan

Ali Adnan

Son dakika Ali Adnan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ali Adnan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ali Adnan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Adnan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali adnan gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.070 ali adnan haberi bulunmuştur. Tüm ali adnan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Samsun'da zincirleme kaza! 12 araç birbirine girdi
Samsun'da zincirleme kaza! 12 araç birbirine girdi Samsun’un Havza ilçesinde kontrolden çıkan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen 12 araca çarptı. Zincirleme kazada, 1’i ağır, 5 kişi yaralandı.
2.06.2020 Yaşam
Beşiktaş'tan sola sürpriz hamle!
Beşiktaş'tan sola sürpriz hamle! Umut Meraş hamlesinin yanı sıra diğer alternatiflere de yönelen Beşiktaş'ın son olarak Udinese'nin kapısını çaldığı öğrenildi.
3.07.2019 Beşiktaş
Transfer açıklandı! Ali Adnan...
Transfer açıklandı! Ali Adnan... Iraklı futbolcu Ali Adnan, İtalya’nın Udinese Kulübü’nden Kanada’nın Vancouver ekibine transfer oldu. MLS ekibi hazirana kadar kiralık olan transferi duyurdu.
10.03.2019 Futbol
Ali Adnan kulüpsüz kaldı!
Ali Adnan kulüpsüz kaldı! Atalanta, Ali Adnan'ın sözleşmesini feshetti, futbolcu Irak Milli Takımı'ndan da altı ay uzaklaştırma cezası aldı. Önce kulübünü kaybeden, ardından milli takımdan kesik yiyen oyuncunun hayatı kısa süre içinde allak bullak oldu.
1.03.2019 İtalya
Ali Adnan geri dönüyor! Sarı-kırmızı...
Ali Adnan geri dönüyor! Sarı-kırmızı... Sol bek arayışlarına giren Göztepe, Aziz Behich, Ali Adnan Emilio Izaguirre listesine alan sarı-kırmızılı ekip Ali Adnan ismi üzerinde karar verdi.
2.01.2019 Göztepe
Fenerbahçe ve Göztepe arasında Aatıf-Yasin takası!
Fenerbahçe ve Göztepe arasında Aatıf-Yasin takası! Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya iddialı girmeyi hedefleyen Göztepe transferde hareketli günler yaşıyor. Fenerbahçe'den Yasin Öztekin için teklif alan Ege temsilcisi, sarı-lacivertlilerden Aatıf'ı istedi.
1.01.2019 Fenerbahçe
Göztepe'de Aziz Behich sesleri!
Göztepe'de Aziz Behich sesleri! Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 22 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Göztepe iç ve dış transferde henüz harekete geçemedi.
31.12.2018 Göztepe
Iraklı futbolcudan Rize'ye vefa örneği!
Iraklı futbolcudan Rize'ye vefa örneği! Çaykur Rizespor'da 2013-2015 sezonları arasında forma giyen Iraklı futbolcu Ali Adnan, futbol hayatını sürdürdüğü İtalya'da oynadığı kulüplerde 53 numaralı formayı giymeyi tercih ediyor.
9.10.2018 Rizespor
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı
'Bebek Geliyorum Demez'in afişi yayınlandı Yapımcılığını Ali Adnan Özgür, Hasan Baran, Hasan Kesici ve Tümay Özokur’un üstlendiği, yönetmenliğini ise Hakan Cigaoğlu’nun yaptığı “Bebek Geliyorum Demez” filminin afişi görücüye çıktı.
5.10.2018 Kültür Sanat
Irak'ın efsane futbolcusu hayatını kaybetti
Irak'ın efsane futbolcusu hayatını kaybetti Irak'ın efsane futbolcularından Ali Kazım (69), Bağdat'ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
2.01.2018 Futbol
Inter'i Perisic kurtardı!
Inter'i Perisic kurtardı! İtalya Serie A'nın 19. haftasında Udinese ile Inter karşı karşıya geldi.
8.01.2017 İtalya
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı
Hayri İnönü'nün eski danışmanı gözaltına alındı Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi soruşturmasında Hayri İnönü'nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
MHP Antalya İl Teşkilatı görevden alındı
MHP Antalya İl Teşkilatı görevden alındı MHP Genel Merkezi, muhaliflere desteğini açıklayan Antalya İl Yönetimini görevden aldı...
29.09.2021 Gündem
Antalya'daki "yasa dışı dinleme" davası
Antalya'daki "yasa dışı dinleme" davası Antalya'da aralarında kamu görevlileri, siyasetçiler, üst düzey emniyet mensuplarının da bulunduğu birçok kişiyi dinledikleri iddia edilen sanıkların yargılanmasına devam edildi.
4.04.2016 Yaşam
Milan 3'ledi
Milan 3'ledi İtalya Serie A'nın 5. haftasında Udinese ile Milan karşı karşıya geldi. Friuli'de oynanan mücadeleyi konuk ekip Milan 3-2'lik skorla kazandı.
22.09.2015 Futbol
‘Adana işi’ görücüye çıktı
‘Adana işi’ görücüye çıktı Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği yönetmenliğini ise Ali Adnan Özgür’ün yaptığı ‘Adana İşi’ filminin fragmanı yayınlandı...
11.09.2015 Magazin
182 transfer yaptılar!
182 transfer yaptılar! Spor Toto Süper Lig takımları, toplam 182 futbolcuyu kadrosuna kattı.
1.09.2015 Süper Lig
Iraklı sol bek Rize'ye doğru
Iraklı sol bek Rize'ye doğru Iraklı Dhurgham İsmail, Çaykur Rizespor yolunda.
4.08.2015 Rizespor
Yıldız futbolcu IŞİD'e karşı savaşacak
Yıldız futbolcu IŞİD'e karşı savaşacak Eski Çaykur Rizespor futbolcusu Ali Adnan'ın Irak ordusuna katılıp IŞİD'e karşı savaşacağı iddia edildi.
19.06.2015 Futbol
Yıldız oyuncu IŞİD'e karşı savaşacak!
Yıldız oyuncu IŞİD'e karşı savaşacak! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'dan Udinese'ye transfer olan Ali Adnan'dan sürpriz bir karar geldi.
18.06.2015 Rizespor
'Karaman ile çalışacağız'
'Karaman ile çalışacağız' Çaykur Rizespor'da kulüp başkanı Metin Kalkavan, gelecek sezon teknik direktör olarak Hikmet Karaman ile çalışacaklarını söyledi.
30.05.2015 Rizespor
Ali Adnan Udinese'ye gitti!
Ali Adnan Udinese'ye gitti! Çaykur Rizespor'un Iraklı futbolcu Ali Adnan Udinese'ye transfer oldu.
30.05.2015 Rizespor
'Devrim yapmaya geliyoruz'
'Devrim yapmaya geliyoruz' Galatasaray'ın başkan adayları arasında yer alan Turgay Kıran bütün hazırlık ve projeleri açıkça anlattı.
16.04.2015 Galatasaray
CHP'de istifa depremi
CHP'de istifa depremi Şişli Belediye Başkan Danışmanı Ali Adnan Aslan kaleme aldığı bir mektupla istifa etti. Aynı zamanda yürüttüğü belediyenin iştiraki olan Kent-Yol Başkan Yardımcılığı görevini de bırakan Aslan, Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün oğlunun düğün ve balayı masraflarını belediyeyle iş yapan firmalardan karşıladığını iddia etti. Aslan, İnönü’nün Belediye içerisinde de yaptığı hamlelerin Belediye Zabıta Müdürü’nün silahlı saldırıya uğraması gibi eylemlere sebep olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
Kweuke, F.Bahçe maçında sahada
Kweuke, F.Bahçe maçında sahada Çaykur Rizespor, hafta sonu sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
31.03.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ali Adnan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali adnan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.