Aleyna Tilki Paylaşım

Aleyna Tilki Paylaşım

Son dakika Aleyna Tilki paylaşım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleyna Tilki paylaşım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleyna Tilki paylaşım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Paylaşım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki paylaşım gelişmeleri de dahil olmak üzere 69 aleyna tilki paylaşım haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki paylaşım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi
Aleyna Tilki'nin sütyensiz fotoğrafı olay yarattı! Yatak odasında bu pozu verdi Aleyna Tilki sosyal medyada olay oldu. Son paylaştığı fotoğraf resmen ortalığı yıktı. Aleyna Tilki, ilginç paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Her yaptığı ile magazin gündeminde dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Instagram'da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki son gönderisi ile yine takipçilerini şaşırttı. Tilki bu kez çantayı sütyen gibi önüne koyarak verdiği pozla "Yok artık" dedirtti. İşte son dakika haberinin detayları...
29.05.2022 Magazin
Aleyna Tilki'yle dalga geçtiler! "O kıllar ne?"
Aleyna Tilki'yle dalga geçtiler! "O kıllar ne?" Geçtiğimiz aylarda trafiğe kapalı alanda araba kullanma görüntüleriyle gündeme gelen Aleyna Tilki, ehliyetini alır almaz direksiyon başına geçtiği anları paylaştı. Tilki'nin takipçileri paylaşıma, "Ya sen Aleyna Tilki'sin, o kollarının hali ne." yorumu yaptı.
30.08.2018 Magazin
Aleyna Tilki o haberlere ateş püskürdü
Aleyna Tilki o haberlere ateş püskürdü Aleyna Tilki hakkında çıkan Türkiye'de tatil mi yapılır? haberlere instagram hesabından cevap verdi. Aleyna Tilki, "Yalan habere hayır, ağzımdan çıkmayan cümlelerle haber olmak çok sıkıcı" diyerek tepki gösterdi
31.07.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin cesur paylaşımı Instagram'ı salladı!
Aleyna Tilki'nin cesur paylaşımı Instagram'ı salladı! Her yağtığı olay olan genç şarkıcı Aleyna Tilki, cesur paylaşımıyla Instagram'a damga vurdu. Tilki'nin son paylaşımı kısa süre içerisinde on binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.
4.07.2018 Magazin
Aleyna Tilki: Aptalca özgürüm
Aleyna Tilki: Aptalca özgürüm Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, hakkında yapılan eleştirel haberleri kınadı.
2.05.2018 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı
Aleyna Tilki'nin paylaşımlarına yorum yağdı Genç popçu Aleyna Tilki'nin Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflar olay oldu
23.02.2018 Magazin
Aleyna Tilki’den mini etekli seksi paylaşım!
Aleyna Tilki’den mini etekli seksi paylaşım! Şarkıcı Aleyna Tilki hayranlarının hasretini gidermek adına onlar için bir fotoğrafını paylaştı.
28.11.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den +18'lik paylaşım!
Aleyna Tilki'den +18'lik paylaşım! ‘Sen Olsan Bari’ isimli şarkısıyla büyük beğeni toplayan Aleyna Tilki, son paylaşımı ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...
31.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu!
Aleyna Tilki'nin paylaşımı olay oldu! 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, memleketi Konya'nın Seydişehir ilçesinde katıldığı amcasının düğününde popüler şarkılarını söyledi. Aleyna Tilki düğün öncesi babaannesinin anne ve babasını, yani büyük dedesi ve ninesini de ziyaret etti. İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı...
14.08.2017 Magazin
Aleyna Tilki: Ruhunu serbest bırakamazsın...
Aleyna Tilki: Ruhunu serbest bırakamazsın... Şöhretle çok genç yaşta tanışan Aleyna Tilki'den itiraf gibi paylaşım geldi.
27.04.2017 Magazin
Aleyna Tilki'nin Demet Akalın sevgisi...
Aleyna Tilki'nin Demet Akalın sevgisi... Genç şarkıcı Aleyna Tilki, tartışmalı başlayan ancak daha sonra dost olarak ilişkisini sürdürdüğü Demet Akalın’ın doğum gününü kutladı.
24.04.2017 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti.
21.09.2023 Magazin
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı!
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı! Oyunculuğu bıraktıktan sonra İngiltere'ye taşınan oyuncu Serel Yereli, arkadaşı Aleyna Tilki'yle arasında geçen konuşmanın ekran görüntüsünü alıp hikayesinde paylaştı. Sohbetin detayları ve Aleyna'dan gelen açıklama şaşkına çevirdi.
3.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki mini bikinisiyle poz verdi!
Aleyna Tilki mini bikinisiyle poz verdi! Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki tatile devam ediyor. Şimdilerde Olimpos’ta tatil yapan Tilki, mini bikinisiyle takipçilerinin karşısına çıktı.
22.06.2023 Magazin
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor!
Aleyna Tilki uzaylılarla tanışmak istiyor! Paylaşımları ve tweetleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, uzaylılarla alakalı düşüncelerini belirtti.
1.06.2023 Magazin
Aleyna Tilki aylar sonra sahne aldı!
Aleyna Tilki aylar sonra sahne aldı! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları ile gündemden düşmüyor. Ses tellerinde sorun yaşayan ve uzun süredir sahnelerden uzak olan şarkıcı Aleyna Tilki uygulanan tedavinin ardından önceki akşam sahne aldı. Sevilen şarkılarını söyleyen Aleyna Tilki kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
24.04.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf!
Aleyna Tilki'den yıllar sonra gelen itiraf! Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada, ilk kez ekran karşısına çıkıp 'Gesi Bağları'nı seslendirdiği programdaki görüntüsünün paylaşıldığını görünce dikkat çeken bir yorum yaptı. Henüz lise öğrencisiyken söylediği parçayla bir anda şöhreti yakalayan ünlü şarkıcının o görüntüsüyle ilgili yıllar sonra gelen itirafı çok konuşuldu.
22.04.2023 Magazin
Ne yaptın Aleyna! Tepki çeken paylaşım
Ne yaptın Aleyna! Tepki çeken paylaşım Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki,attığı tweetle kafa karıştırdı. Tilki "Dostlarım o... olmuş" diyerek birilerine ağır göndermede bulundu. Bir takipçisinin "Bir genç kızın küfür etmesi ne kadar doğru?" yorumuna verdiği cevap da kafaları karıştırdı.
9.04.2023 Magazin
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım
Aleyna Tilki: En kalbimden yanınızdayım Kahramanmaraş'ta merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası enkaz altında kalanları sosyal medya hesaplarından paylaşarak yardım çağrısında bulunan şarkıcı Aleyna Tilki, depremzede çocukları ziyaret etmiş ve oyuncak bağışı toplamak için kolları sıvamıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar Hatay'a giden Aleyna Tilki, bir takipçisinin mesajına verdiği cevapla dikkat çekti.
6.03.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den iç çamaşırsız poz!
Aleyna Tilki'den iç çamaşırsız poz! Sesiyle ilgili son zamanlarda sağlık sorunu yaşayan şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. Tilki, düşük bel modasına uydu. Paylaştığı fotoğrafa "Ses gidince poz kaldı" yorumları yapıldı.
26.01.2023 Magazin
Aleyna Tilki banyo paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Aleyna Tilki banyo paylaşımıyla adından söz ettirdi! Attığı tweetlerle ve şarkılarıyla adından sık sık söz ettiren genç şarkıcı Aleyna Tilki cesur paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ses tellerinde oluşan sorundan dolayı bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıklayan Aleyna Tilki, şimdi ise banyo paylaşımıyla takipçilerinin karşısına çıktı.
19.12.2022 Magazin
Aleyna Tilki son paylaşımıyla gündem oldu! 'Tilki giyinmeyi unutmuş'
Aleyna Tilki son paylaşımıyla gündem oldu! 'Tilki giyinmeyi unutmuş' Paylaşımları ve attığı tweetleriyle adından sıkça söz ettiren Aleyna Tilki bu kez cesur paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah file bir bluz ve etek giyen Tilki'nin iç çamaşırlarının görünmesi, sosyal medyada gündem oldu.
30.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Paylaşım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki paylaşım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.