Aleyna Tilki, İngilizce şarkı hazırlıyor
Aleyna Tilki, İngilizce şarkı hazırlıyor Popçu Aleyna Tilki, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
27.01.2020 Magazin
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki için olay sözler
Demet Akalın'dan Aleyna Tilki için olay sözler Ünlü popçu Demet Akalın, dünya yıldızı olmak istediğini her fırsatta dile getiren ve İngilizce şarkısı Retrograde'i çıkaran Aleyna Tilki hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.
16.03.2021 Magazin
Aleyna Tilki'ye destek
Aleyna Tilki'ye destek Nil Karaibrahimgil, Aleyna Tilki’nin ‘Retrograde’ parçasına destek verdi.
6.03.2021 Magazin
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim'
Cemal Can Canseven: 'Hayallerimin daha yüzde 1’ini gerçekleştirdim' Survivor'la hayatımıza giren Cemal Can hikayesiyle de merak ediliyor. Şimdi hayranı olduğu Aleyna Tilki ile bir müzikalde başrolü paylaşıyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçisi var. Yakında seyircilerin karşısına bir şarkıyla çıkacak. Cemal Can 'Erkek popstarların cesaret edemediği her şeyi yapabilirim' diyor.
17.01.2021 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
2017 müzik raporu
2017 müzik raporu 2017 biterken birçok müzik platformu bu yıl en çok dinlediğimiz isimleri listeler halinde önümüze sundu. Birçok dergi yılın en iyi 50 albümünü seçti ve müzikal olarak bu yıl neler yaşadığımızı derledi. Dinlediğimiz her bir şarkı bize anılar yarattı ve hayata başka pencereler açtı. Kimi beklentiyi karşılarken, kimi ise kendini sadece tekrar etti. Kişisel 2017 müzikal haritama gelirsek eğer...
9.12.2017 Magazin