Aleyna Tilki Dizi

Aleyna Tilki Dizi

Son dakika aleyna tilki dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleyna tilki dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleyna tilki dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 aleyna tilki dizi haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Efsane dizi geri mi dönüyor, Çılgın Bediş rolü kime teklif edildi?
Efsane dizi geri mi dönüyor, Çılgın Bediş rolü kime teklif edildi? 'Çılgın Bediş' dizisinin yeniden çekilmesi için çalışmaların başlatıldığı öğrenildi. Peki Çılgın Bediş rolü kime teklif edildi?
20.07.2017 Magazin
Fenomen diziden Aleyna Tilki bombası!
Fenomen diziden Aleyna Tilki bombası! Kanal D'nin fenomen dizisi Aleyna Tilki'ye teklifte bulundu. Güzel şarkıcı bu teklifi geri çevirdi. Peki Aleyna Tilki bu teklifi neden geri çevirdi? İşte cevabı
30.05.2017 Televizyon
'Gerçek Aleyna benim'
'Gerçek Aleyna benim' 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine Instagram kurbanı oldu. Aleyna Tilki hacklenen Instagram’ını bakın nasıl geri aldı...
13.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki hedefi büyüttü! Bu sefer dizide başrol olacak...
Aleyna Tilki hedefi büyüttü! Bu sefer dizide başrol olacak... Aleyna Tilki, müzik dünyasının ardından farklı bir sektöre daha adım atmaya hazırlanıyor.
8.02.2017 Magazin
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı!
Olivia Wilde ve Harry Styles ayrılığı ile ilgili eski dadıdan şoke eden yorum: Çirkin yüzü ortaya çıktı! Daha birkaç gün önce sevgilisinin konserine çocuklarını götürünce herkes “bu iş artık tamam” diyerek iki yıldır skandallarla anılan çiftin artık her şeyi rayına oturttuğuna kadar vermişti. Tam bunun üzerine gelen ayrılık haberi ise deyim yerindeyse magazin gündemine bomba gibi düşüverdi. Herkes ayrılığın nedenini tartışırken bir anda ortaya çıkan eski dadı ise ortalığı iyice karıştırdı.
20.11.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, 'Exxen'in aylık ücretini açıkladı
Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, 'Exxen'in aylık ücretini açıkladı Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile ocak ayında izleyicisiyle buluşturacağı 'Exxen' platformunun aylık ücretinin 9.90 TL olacağını duyurdu.
30.12.2020 Magazin
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu
Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu 'Pantene Altın Kelebek Ödülleri' Zorlu Center’da düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği geceye sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.
9.12.2018 Televizyon
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu
Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu İnternette yayınlanan Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu Kahve Sohbetleri’nin konuğu ‘Aşklarca’ şarkısıyla gündemde olan Elif Kaya oldu.
21.03.2018 Magazin
Ekran yüzümüzü güldürecek mi?
Ekran yüzümüzü güldürecek mi? 2017’ye veda ettiğimiz ve 2018’e kucak açtığımız son saatleri televizyon karşısında geçirecekler buraya! Alternatif çok, seçin birini...
31.12.2017 Arşiv
'Aleyna Tilki nereye konsa iş yapıyor'
'Aleyna Tilki nereye konsa iş yapıyor' Televizyon eleştirmeni Mesut Yar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Hangi ikili sinemada gişe rekoru kırar?" anketinin sonuçlarını yorumladı.
28.09.2017 Magazin
Peruklu Aleyna
Peruklu Aleyna Genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
1.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.