Alexis Ohanian

Alexis Ohanian

Son dakika Alexis Ohanian haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alexis Ohanian ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alexis Ohanian haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alexis Ohanian

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alexis ohanian gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 alexis ohanian haberi bulunmuştur. Tüm alexis ohanian haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adeta bir rüya
Adeta bir rüya İngiltere tahtının 6’ncı varisi Prens Harry (33) sabah Dük unvanı aldı, Düşes olarak anılacak ABD’li oyuncu nişanlısı Meghan Markle (36) ile rüya gibi bir törenle İngiltere’nin Windsor kentinde bulunan St. George Şapeli’nde evlendi
19.05.2018 Dünya
En genç kapak kızı!
En genç kapak kızı! Dünyaca ünlü tenisçi Serena Williams, Eylül ayında dünyaya gelen kızı Alexis Olympia ile Vogue dergisine kapak oldu. Dergi, 3 aylık bebeği “En genç kapak yıldızı” olarak lanse etti
11.01.2018 Magazin
Kendini bebeğine adadı
Kendini bebeğine adadı Kortların efsane ismi Serena Williams, tüm vaktini Eylül ayında dünyaya gelen kızı Alexis’e ayırmış durumda.
18.12.2017 Magazin
Olay yüzük
Olay yüzük Geçtiğimiz hafta kızının babası Alexis Ohanian ile nikah masasına oturan Serena Williams, evlilik yüzüğüyle gündemde.
24.11.2017 Magazin
Beyonce’den saç farkı
Beyonce’den saç farkı Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, ünlü tenisçi Serena Williams ve Alexis Ohanian’ın düğünündeki fotoğraflarını instagram hesabından paylaştı.
20.11.2017 Magazin
Düğün fotoğrafları yayınlandı
Düğün fotoğrafları yayınlandı Eylül ayında kızı Alexis Olympia’yı kucağına alan Serena Williams ile nişanlısı Alexis Ohanian, ABD’nin New Orleans eyaletinde düzenlenen bir törenle dünyaevine girmişti.
18.11.2017 Magazin
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi!
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi! ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile dünya evine girdi.
17.11.2017 Magazin
Bebekle ilk poz!
Bebekle ilk poz! Kortlardaki başarısıyla hafızalara kazınan Serena Williams ile nişanlısı Reddit’in kurucusu Alexis Ohanian’ın kızı 1 Eylül’de dünyaya gelmişti.
14.09.2017 Magazin
Williams usulü baby shower
Williams usulü baby shower Dünyaca ünlü ABD’li tenisçi Serena Williams, bebeği için ‘50’li yıllar’ konseptli bir baby shower düzenledi
7.08.2017 Magazin
Doğmamış bebeğine mesaj
Doğmamış bebeğine mesaj Dünyaca ünlü tenis şampiyonu Serena Williams, geçen hafta ilk çocuğuna beş aylık hamile olduğunu duyurmuştu.
25.04.2017 Magazin
Hollywood’un ilk ‘katliam’ filmi yıldızların desteğiyle gösterimde
Hollywood’un ilk ‘katliam’ filmi yıldızların desteğiyle gösterimde Hollywood’un sözde Ermeni soykırımı iddiasını konu alan Söz-The Promise filmi Los Angeles’ta ünlü yıldızların da katılımıyla birçok ülkede gösterime girdi. Filmin galasına Slyvester Stallone, Cher, Kardashian’lar, George Clooney ve birçok ünlü katıldı. Film ilk olarak ABD, Kanada ile tüm Arap ve Ortadoğu ülkelerinde gösteriliyor
24.04.2017 Dünya
Serena Williams kortlardan uzak kalacak!
Serena Williams kortlardan uzak kalacak! Dünyaca ünlü ABD'li kadın tenisçi Serena Williams, hamileliği nedeniyle bu sezon kortlardan uzak kalacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tanıdığım en güçlü kadın!
Tanıdığım en güçlü kadın! Dünyanın en başarılı kadınları arasında yer alan ABD’li tenisçi Serena Williams, annesi için bir mektup yayınladı.
20.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alexis Ohanian ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alexis ohanian haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.