Ala Tokel

Ala Tokel

Son dakika ala tokel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ala tokel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ala tokel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ala Tokel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ala tokel gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 ala tokel haberi bulunmuştur. Tüm ala tokel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Eski hali ortaya çıktı Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı. Kübrasu Türkeri'nin eski hali ortaya çıktı.
23.07.2023 Magazin
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu
Oğuzhan Koç’un yeni gözdesi Kübrasu Türkeri! Demet Özdemir’e benzerliği ve ortak özelliği gündem oldu Demet Özdemir ile evliliği sadece 8 ay süren Oğuzhan Koç, ayrılığın ardından müzik çalışmalarına yoğunlaştı. Yeni klibinde birlikte kamera karşısına geçtiği dansçının Demet Özdemir’e benzerliği ise gündem oldu. Oğuzhan Koç, geçtiğimiz günlerde ise Alaçatı'da fenomen Ala Tokel’le görüntülenmişti. Öte yandan Kübrasu Türkeri’nin geçtiğimiz yılların sevilen bir yapımında rol aldığı ortaya çıktı.
22.07.2023 Magazin
Selin Ciğerci'nin 15 saniyelik Instagram hikayesinden kazandığı para dudak uçuklattı!
Selin Ciğerci'nin 15 saniyelik Instagram hikayesinden kazandığı para dudak uçuklattı! Kendi ürünlerinin yanı sıra sosyal medya üzerinden de para kazanan Selin Ciğerci, konuk olduğu programda Instagram'da hikaye başına ne kadar kazandığını söyledi. Ciğerci, açıklamasının ardından "Vergi müfettişlerini göreve bekliyoruz" yorumu yapan kullanıcıya cevap vererek "Vergi rekortmeniyim sorun yok. 500 bin TL de aldığım oluyor" dedi.
5.05.2023 Magazin
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması!
Murat Dalkılıç, Ala Tokel ve Danla Bilic'in deprem buluşması! Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, sosyal medya fenomenleri Ala Tokel ve Danla Biliç ile önceki akşam Etiler’deki bir mekanda buluştu. Ünlü isimler deprem için bir araya geldiğini söyledi.
22.02.2023 Magazin
Fenomen Ala Tokel açıldıkça açıldı! Son paylaşımıyla sınırları zorladı...
Fenomen Ala Tokel açıldıkça açıldı! Son paylaşımıyla sınırları zorladı... Cesur pozlarıyla adından söz ettiren sosyal medya fenomeni Ala Tokel bu sefer sütyensiz pozuyla sınırları zorladı. Tokel'in o pozu çok sayıda yorum ve beğeni aldı.
23.03.2022 Magazin
Fenomen Ala Tokel'e yorum yağdı! ''Abla hiç giyinmeseydin''
Fenomen Ala Tokel'e yorum yağdı! ''Abla hiç giyinmeseydin'' Geçmişte Oğulcan Engin ile yaşadığı aşkla gündeme gelen fenomen Ala Tokel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Instagram'da 500 bini aşkın takipçisi bulunan Ala Tokel, göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu.
15.02.2022 Magazin
Aslıhan Doğan'ın 'siyah tuvalet kağıdı' sevdası! Yurt dışından getirtiyormuş, fiyatı...
Aslıhan Doğan'ın 'siyah tuvalet kağıdı' sevdası! Yurt dışından getirtiyormuş, fiyatı... Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın reklam paylaşımları tepki çekmişti. Aslıhan Doğan gelen tepkilerden sonra canlı yayına bağlanıp tepkilere ilginç bir yanıt verdi. Öte yandan Aslıhan Doğan'ın evine giden yakın arkadaşı Ala Tokel, Turan Ailesi'nin tuvaletinden fotoğraf paylaşınca, 'siyah tuvalet kağıdı' gündem oldu. Türkiye'de bulunmadığını ve yurt dışından getirttiğini belirten Doğan, çok zor bulunduğu için artık her tuvalete koymadığını söyledi. İşte Aslıhan Doğan'ın açıklamaları...
24.12.2021 Magazin
Fenomen Ala Tokel göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu!
Fenomen Ala Tokel göğüs dekolteli pozuyla yorum yağmuruna tutuldu! Bir dönem Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayıp gündem olan fenomen Ala Tokel, Instagram hesabından paylaştığı göğüs dekolteli pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.
23.12.2021 Magazin
Ala Tokel'in olaylı gecesi! Çarpıp kaçtı...
Ala Tokel'in olaylı gecesi! Çarpıp kaçtı... YouTube'taki videolarla ismini duyuran Ala Tokel, bir dönem Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile yaşadığı kısa süreli aşkla dikkat çekmişti. Ala Tokel’in önceki gece ise başına talihsiz bir kaza geldi.
21.11.2021 Magazin
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları...
Miray Daner ve Oğulcan Engin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü! Eski aşkları... Ezgi Eyüboğlu ile ayrıldıktan sonra fenomen Ala Tokel ile aşk yaşamaya başlayan Oğulcan Engin hızlı çıktı.Engin, son olarak Miray Daner ile aşk iddialarıyla gündem olurken bu iddialardan sonra ikilinin eski aşklarından bomba tepkiler geldi. Gündemde olan aşktan ilk karede sosyal medyaya düştü.
17.10.2021 Magazin
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı!
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı! Fenomen Danla Bilic son açıklamasıyla eski dostu Kerimcan Durmaz'dan tepki gördü. Danla Bilic beğendiği erkekler sorulunca bakın ne dedi.
12.09.2021 Magazin
15 Temmuz kahramanı Albay general oldu
15 Temmuz kahramanı Albay general oldu Yüksek Askeri Şûra’da çok sayıda FETÖ mağduruna da iade-i itibar niteliğinde terfiler gerçekleştirildi.
29.09.2021 Gündem
YAŞ kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
YAŞ kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Kara Kuvvetleri Komutanlığına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanlığına Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Koramiral Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanlığına Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Küçükakyüz'ün getirilmesine ilişkin atama kararları ile YAŞ kararları gereği bir üst rütbeye terfi ettirilen komutanların listesi Resmi Gazete'de yayımlandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ala Tokel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ala tokel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.