Aktif Bank

Aktif Bank

Son dakika aktif bank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aktif bank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aktif bank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aktif Bank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aktif bank gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 aktif bank haberi bulunmuştur. Tüm aktif bank haberleri aşağıda listelenmiştir.
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır?
Ehliyet randevu alma! Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? İçişleri Bakanlığı tarafından ehliyetlerin yenilenmesi için verilen sürenin dolamasına kısa bir süre kaldı. Bakanlık, 1 Ocak 2016'dan önce düzenlenen ehliyetlerin yenilenmesi için verilen süreyi 31 Aralık 2022’ye kadar uzatmış, yaşanan yoğunluk nedeniyle Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü sürecin tekrar uzatıldığını açıklamıştı. Binlerce sürücü ehliyet yenileme işlemleri ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Ehliyet yenileme için gerekli belgeler ne? Ehliyet değiştirme ücreti ne kadar? Ehliyet yenileme ücreti nereye yatırılır? Ehliyet yenilemele işlemleri nasıl yapılır? Ehliyet yenileme ücreti ödeme ve ehliyet randevusu alma ekranı!
9.12.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti!
Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? Ehliyet süresi uzatma ücreti! İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 31 Aralık 2024'e kadar uzatılan ehliyet yenileme için istenilen ücreti açıkladı. Peki, Ehliyet yenileme ücreti ne kadar, nereye ödenir, hangi bankaya? İşte ehliyet süresi uzatma ücreti…
24.10.2022 Ekonomi
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih!
Ehliyet yenileme için gerekli belgeler! 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? Ehliyet yenilemek için son tarih! Eski sürücü belgelerinin kullanım süresi yıl sonu sona eriyor. Yıl sonuna kadar vatandaşlar eski ehliyetlerini kullanabilecek, 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren ise eski kimliklerin işlevi sona erecek. Ehliyetini değiştirmeyenlere Karayolları Trafik Kanunu'nun 39/3 maddesi gereğince idari para cezası uygulanacak. Peki, 2022 ehliyet yenileme ücreti nereye, hangi bankaya yatırılır? İşte Ehliyet yenileme için gerekli belgeler…
18.10.2022 Gündem
Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek
Kredi ve kredi kartı borcu olanlara güzel haber! PTT'den büyük destek Kredi ve kredi kartı borcu olanlarla ilgili son dakika açıklaması! Kredi, KMH ve kredi kartı borcu olanlara PTT'den büyük destek geldi. Bankalara kredi kartı ve KMH borcu olanlara yönelik PTT'den en uygun borç kapatma kredisi sunulmaya başladı. 36 ay vade seçenekleri ve düşük faiz oranları ile borcunu ödemekte zorlanan tüm emeklilere finansman desteği sağlanacak. Emeklilere Borç Transferi Kredisi kapsamında, ayrıca birçok bankacılık işlemi için Aktif Bank aracılığıyla birçok avantaj sunuluyor.
18.12.2021 Ekonomi
PTT üzerinden yapılıyor! Rekor kırdı
PTT üzerinden yapılıyor! Rekor kırdı Yurt dışındaki Türkler ve Türkiye’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların ülkeler arasında hızlı ve güvenli şekilde para transferi gerçekleştirmesi için yerli imkanlarla geliştirilen Uluslararası Para Transferi (UPT) uygulamasında rekor kırıldı. 2020’de toplamda 1 milyar dolarlık transfer gerçekleşti.
18.01.2021 Ekonomi
Sürpriz yok! Kenyalı atlet kazandı
Sürpriz yok! Kenyalı atlet kazandı N Kolay 42. İstanbul Maratonu'nu erkeklerde Kenyalı atlet Benard Cheruiyot Sang kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
PTT harekete geçti… PTT Aktif Bank üzerinden emeklilere 80 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor!
PTT harekete geçti… PTT Aktif Bank üzerinden emeklilere 80 bin TL ihtiyaç kredisi veriyor! PTT emeklilere yönelik harekete geçti. Milyonlarca emekli ihtiyaç kredisi için banka araştırırken, PTT’nin Aktif Bank aracılığıyla 80 bin TL ihtiyaç kredisi verdiğini duymasının ardından sorgulamaya başladı. PTT kredisi detayları…
26.10.2020 Emekli
Avrupa'nın zararı Süper Lig'i katladı
Avrupa'nın zararı Süper Lig'i katladı Koronavirüs nedeniyle liglerin ertelenmesinin ardından birçok lig önemli kayıplara uğrayacak. Süper Lig’in yaklaşık olarak 1 milyar TL’lik gelir kaybı yaşaması beklenirken, Avrupa’da ise bu tablo daha vahim 5 büyük ligin toplam zararının sezon sonunda 5 milyar Euro’ya ulaşması bekleniyor. Bu konuda ise başı İspanya çekiyor. Eğer La Liga, gelecek sene de seyircisiz oynanırsa bu kayıp 1.9 milyar Euro’ya çıkabilir
29.04.2020 Süper Lig
Galatasaray borçlarını yapılandırdı!
Galatasaray borçlarını yapılandırdı! Galatasaray, borçlarını yapılandırdığını KAP'a bildirdi
6.08.2019 Galatasaray
Beşiktaş, borçlarını yapılandırdığını açıkladı!
Beşiktaş, borçlarını yapılandırdığını açıkladı! Beşiktaş Kulübü, finansal borçlarını yapılandırma anlaşmasını imzaladığını resmen duyurdu.
12.07.2019 Beşiktaş
Trabzonspor'dan kombine açıklaması
Trabzonspor'dan kombine açıklaması Trabzonspor Kulübü, Ankaragücü maçı özelinde taraftarlarına kombine devretme çağrısında bulundu. Bordo-mavili kulüp, Başakşehir maçında ceza alan taraftarların kombinelerinin devredilmesiyle ilgili olarak duyuru yaptı.
29.01.2019 Trabzonspor
Süper Lig'de gelirler 3.2 milyar liraya yükseldi
Süper Lig'de gelirler 3.2 milyar liraya yükseldi Spor Toto Süper Lig’in Ekolig raporu açıklandı. Rapora göre Süper Lig’deki gelirler 900 milyon TL artarak 2.3 milyar TL’den 3.2 milyar TL’ye yükseldi. Passolig kart raporlarına göre de, seyirci sayısını yüzde 73 artıran Göztepe, bu alanda lider oldu.
14.11.2018 Süper Lig
Almanya’dan Kayseri’ye para daha ucuz gelecek
Almanya’dan Kayseri’ye para daha ucuz gelecek Yurt dışından Türkiye’ye para transferinin maliyeti düşüyor. Aktif Bank’ın SentUPT uygulaması ile uluslararası para transferlerinde 2 gün süren işlemler 15 dakikaya inerken Almanya’dan Kayseri’ye 100 euro gönderen bir gurbetçi artık 40 euro masraf yerine 20 euro ödeyerek işlem yapabilecek.
1.08.2018 Ekonomi
‘Tek arayüz, çok çözüm’
‘Tek arayüz, çok çözüm’ Aktif Bank, önümüzdeki dönemde, bir uygulamaya ait işlevlerin başka bir uygulamada da kullanılabilmesi için oluşturulmuş arayüz olan API’larla hizmet ağını tüm dijital platformları kapsayacak şekilde genişletmeyi hedefliyor
22.01.2018 Ekonomi
Aktif Bank'tan 'Rıza Sarraf' açıklaması
Aktif Bank'tan 'Rıza Sarraf' açıklaması Aktif Bank, "ABD’de görülmekte olan bir davada, bankamızın adı zikredilmiş ve buradan hareketle çeşitli mecralarda bankamız aleyhinde mesnetsiz iddialar ileri sürüldüğü görülmüştür. Bankamız tarafından bugüne kadar ABD ve diğer uluslararası yaptırımların ihlal edilmesine yönelik herhangi bir işlem gerçekleştirilmemiştir." açıklamasında bulundu.
30.11.2017 Ekonomi
Gelirlerde süper artış
Gelirlerde süper artış Aktif Bank, futbol ekonomisi raporunun 2.'si olan Ekolig'i dün açıkladı.
19.10.2017 Süper Lig
Maçlara giriş artık cep telefonuyla
Maçlara giriş artık cep telefonuyla Passo Mobil uygulamasıyla taraftarlar karşılaşmalara akıllı telefonlarını okutarak giriş yapabilecek
1.08.2017 Süper Lig
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e...
Altaylı'dan flaş iddia: G.Saray 2. Lig'e... Altaylı, Dursun Özbek ve Igor Tudor'u "Galatasaray'ın başına bir felaket çökmüş vaziyette" sözleriyle eleştirdi
17.07.2017 Galatasaray
Sermaye artırım başvurusu onaylandı
Sermaye artırım başvurusu onaylandı SPK, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin 86 milyon 355 bin TL bedelli sermaye artırım başvurusunu onayladı
22.06.2017 Galatasaray
Aziz Yıldırım: Şimdi hedef Şampiyonlar Ligi
Aziz Yıldırım: Şimdi hedef Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulübün dergisine yazdığı başyazıda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
31.05.2017 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Gerekli izinleri aldık
Dursun Özbek: Gerekli izinleri aldık Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Divan kurulunda açıklamalarda bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
Aktif Bank bankacılık sektörünün  Ar-Ge Merkezi oldu
Aktif Bank bankacılık sektörünün Ar-Ge Merkezi oldu Türkiye’nin en yenilikçi bankası Aktif Bank; inovatif ürünleri ve nitelikli Ar-Ge çalışmalarıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen “Ar-Ge Merkezi” belgesini almaya hak kazandı.
24.08.2016 Ekonomi
Aktif Bank'a Mastercard Catalyst ödülü
Aktif Bank'a Mastercard Catalyst ödülü Aktif Bank, “MasterCard Catalyst 2016” ödülleri kapsamında satış kategorisinde birinci olarak, kredi kartı sayısını bir yıl içinde en yüksek oranda artıran banka oldu.
22.04.2016 Ekonomi
TFF'den Bursaspor'a olumsuz yanıt
TFF'den Bursaspor'a olumsuz yanıt Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, Anayasa Mahkemesinin elektronik bilet uygulamasıyla ilgili kararı sonrası TFF yetkilileriyle temasa geçildiği bildirildi.
23.03.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Aktif Bank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aktif bank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.