Akrep Burcu Kadını Kiminle Evlenmelidir? Akrep Burcu Kadınları Evlilikte Nasıldır?
Akrep Burcu Kadını Kiminle Evlenmelidir? Akrep Burcu Kadınları Evlilikte Nasıldır? Akrep burcu kadını genellikle herkesle anlaşabilme potansiyeline sahiptir. Fakat herkesle aralarındaki mesafeyi korumak isterler. Çevreleri ise, çok geniştir ve kolaylıkla herkesle arkadaş olabilirler. Ama gerçek dostları konusunda çok seçici davranırlar. Güven onlar için olmazsa olmaz en önemli şeydir. Bu nedenle de dostları çok fazla değildir. Akrep kadınları, her zaman arkadaş konusunda az olsun öz olsun mantığı ile hareket ederler.
16.02.2022 Astroloji
Akrep burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Akrep burcu kadını aşık olursa ne yapar?
Akrep burcu kadını hoşlandığını nasıl belli eder? Akrep burcu kadını aşık olursa ne yapar? Akrep burcu kadınları; açıklıktan ve dürüstlükten yanadır. Bununla beraber kendileri gibi taktik yapmayan, açık sözlü olan erkeklerden etkilenir. Akrep burcu kadınları; taktik ve aşk oyunlarından hoşlanmaz. Bununla beraber dürüst ve düzgün iletişim kurmak isterler. Akrep burcu kadınları; sevildiklerini hissetmek isteyen, ilgi görmeyi seven ve güvende olmaktan hoşlanan kadınlardır. Bunları gören akrep burcu kadınları; karşı cinse sevgilerini gösterirler.
16.02.2022 Astroloji
Akrep burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır?
Akrep burcu kadını anlaşabildiği ve anlaşamadığı burçlar neler? Nasıl erkeklerden hoşlanır? Akrep burcu kadınları, 21 Ekim ve 21 Kasım tarihleri arasında doğmuş olan kişilerdir. Akrep burcu kadınları, su grubu burçları içinde yer alır. Akrep burcu olan kadınlar, çok iddialı ve kararlı bir kişiliğe sahiptir. Hayatlarına girecek olan erkeklerden de beklentilerini kendi hayat standartları seviyesinde olan yüksek bir şekilde belirlerler. Akrep burcu kadınları, duygusal ve tutkulu oldukları için bu yönleri ile bilinen balık burcuyla çok iyi anlaşırlar.
16.02.2022 Astroloji