Akparti

Akparti

Son dakika akparti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akparti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akparti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akparti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akparti gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 akparti haberi bulunmuştur. Tüm akparti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü mesajı
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin kuruluşunun 22. yıl dönümü mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla bir video mesaj paylaştı.
14.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan ayrıldıktan sonra Atatürk Havalimanı'na geldi. Erdoğan, Ankara'ya vardı.
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Kasım paylaşımı: Nice hizmetlerimiz, nice rekorlarımız olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3 Kasım paylaşımı: Nice hizmetlerimiz, nice rekorlarımız olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 yılının yıl dönümüne ilişkin paylaşımda bulundu.
3.11.2022 Siyaset
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü paylaşımı
Emine Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Twitter hesabından paylaşımda bulundu.
15.08.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti'nin 21. kuruluş yıl dönümü paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından AK Parti'nin 21. kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yayımladığı mesajda, "14 Ağustos 2001’de hangi heyecanla yola çıktıysak bugün de aynı heyecanı yüreğimizde taşıyoruz." ifadelerine yer verdi.
14.08.2022 Siyaset
AK Parti'li 11 grup başkanvekili İzmir'de buluştu
AK Parti'li 11 grup başkanvekili İzmir'de buluştu CHP’li belediye başkanları tarafından yönetilen 11 büyükşehrin AK Parti’li belediye meclis grup başkanvekili İzmir'de bir araya gelip, ortak basın toplantısı düzenledi. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Özgür Hızal, "Seçim döneminde verdikleri sözleri yerine getiremeyen CHP'li büyükşehir belediye başkanları, her seferinde bu beceriksizliklerini örtecek bir başka mazeret örtüsünün altına saklanmaktadır" dedi.
25.07.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir: 'Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, "Biz değer siyaseti ile varız ve yine değer siyaseti ile var olacağız. Bundan sonra bundan önce olduğu gibi bu milletin, bize gösterdiği istikamete yürüyeceğiz. AK Parti sevdası bu milletin sevdasıdır" dedi.
1.03.2022 Siyaset
Kurtulmuş: CHP '15 Temmuz örtülü bir darbedir' sözü için özür dilemelidir!
Kurtulmuş: CHP '15 Temmuz örtülü bir darbedir' sözü için özür dilemelidir! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'helalleşme' açıklamasıyla ilgili, "Çok farklı kesimlerden helalleşmek gerekecektir. Bu helalleşmeyi samimi bir şekilde yaparlarsa bundan kazançlı çıkacak olan CHP'dir. Eğer bir şeylerden özür dilenecekse '15 Temmuz örtülü bir darbedir' sözünden dolayı da CHP özür dilemelidir" dedi.
16.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle basketbol oynadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle basketbol oynadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ümraniye'deki Hacı Nusret Yıldırım Camisi'nde kıldı. Ümraniye Millet Bahçesi'ne geçerken gençlerle basketbol oynayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İbrahim Kalın da eşlik etti.
5.11.2021 Siyaset
İmam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine 'akademi' mezunu şartı
İmam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine 'akademi' mezunu şartı AK Parti, imam, müezzin, vaiz ve Kuran kursu öğreticilerine, “hizmet öncesi yüksek eğitim” verecek “Diyanet Akademisi”nin kurulmasına ilişkin kanun teklifini tamamladı.
28.08.2021 Gündem
AK Parti'den flaş seçim açıklaması! Tarih verdi
AK Parti'den flaş seçim açıklaması! Tarih verdi AK Parti Genel Başkanvekili Prof. Numan Kurtulmuş 2023 seçimleriyle ilgili konuşarak, "Oluşacak yönetim kadrosu, partiyi 2023 seçimlerine hazırlayacak. Perşembeden itibaren 2023 seçim startını güçlü şekilde vereceğiz." ifadelerini kullandı.
23.03.2021 Siyaset
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na sert sözler AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert ifadelerde bulundu. Çelik, "Milletimizin yararına herhangi bir siyaset üretme kabiliyetine sahip olmayan Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını ibretle takip ediyoruz. Kendisine biçtiği yegâne misyonun Cumhur İttifakı içerisinde çatlak aramak olduğunu görüyoruz. Oysa çatlak, Kılıçdaroğlu’nun kendi ittifakındadır." dedi.
16.03.2021 Siyaset
CHP ve DSP'li iki belediye başkanı AK Parti'ye geçti
CHP ve DSP'li iki belediye başkanı AK Parti'ye geçti Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı DSP’li Hikmet Ata ve Kırklareli Evrensekiz Belde Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Nalbant, partilerinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı.
28.10.2020 Siyaset
'Adana'yı sivri sineğe teslim etmeyin'
'Adana'yı sivri sineğe teslim etmeyin' AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kenti etkisi altına alan sivrisinek sorunu nedeniyle çok sayıda şikayet aldıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a çağrıda bulunan Ay, "Biz hükümet olarak salgınla mücadele ederken siz de gelin bütün bu imkanları seferber edin Adana’yı sineğe teslim etmeyin" dedi.
14.05.2020 Yaşam
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı
AK Parti'de 19'uncu dönem Siyaset Akademisi başvuruları başladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 19'uncu Dönem Siyaset Akademisi başvurularının başladığını belirterek, "Akademide dereceye girenlere; birinciye Kudüs, ikinciye Balkanlar, üçüncüye ise İspanya Endülüs gezisi ödülleri verilecektir" dedi.
13.01.2020 Siyaset
Son dakika: YSK, İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verdi
Son dakika: YSK, İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar verdi Yüksek Seçim Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin iptaline ve yenilenmesine karar verdi. AK Parti’nin itirazı 4 ret oyuna karşılık 7 oyla kabul edildi. YSK'nın kararını, sandık kurulu başkan ve üyelerinin kanunun açık hükmüne rağmen kamu görevlisi olmaması nedeniyle aldığı öğrenildi. AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, 'İstanbul seçimleri yenileniyor, hayırlı olsun' dedi.
7.05.2019 Siyaset
AK Parti'den 'Canımın içi Türkiyem' klibi
AK Parti'den 'Canımın içi Türkiyem' klibi AK Parti, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonuçları dolayısıyla vatandaşlara, "Canımın içi Türkiyem" adlı kliple teşekkür etti.
2.04.2019 Siyaset
AK Partiden "14 Şubat" paylaşımı
AK Partiden "14 Şubat" paylaşımı AK Parti tarafından "14 Şubat Sevgililer Günü" dolayısıyla hazırlanan video klip, sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
14.02.2019 Siyaset
AKParti İzmir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kimdir?
AKParti İzmir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi kimdir? AK Parti İzmir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekçi'nin hayatına dair bilgiler gündemde sıkça araştırılıyor. Nihat Zeybekçi'nin yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konuları haberimizde derledik. İşte Nihat Zeybekçi kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı...
5.01.2019 Gündem
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak AK Parti'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aday olmak isteyenlerin internet üzerinden başvuru yapması yetecek. Ayrıca genel merkez, halen görev yapan 800 AK Partili belediye başkanından kimleri aday göstereceğine karar verecek. Bu başkanlar adaylık başvurusu yapmayacak.
5.11.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylık muvafakatnamesini imzaladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan adaylık muvafakatnamesini imzaladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, adaylık için muvafakatnameyi imzalayarak AK Parti Grup Başkanvekillerine teslim etti.
27.04.2018 Siyaset
Gece yarısı duyurdu! AK Parti'de iki il başkanlığına atama
Gece yarısı duyurdu! AK Parti'de iki il başkanlığına atama AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Burdur ve Kastamonu il başkanlıklarına atama yapıldığını bildirdi.
19.12.2017 Siyaset
AK Parti'den kuruluşunun 16. yılına özel klip
AK Parti'den kuruluşunun 16. yılına özel klip AK Parti'nin, 16. kuruluş yıl dönümü için bir hazırladığı video sosyal medyada geniş yer buldu.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'nin kongre tarihi sitesinden duyuruldu
AK Parti'nin kongre tarihi sitesinden duyuruldu AK Parti'nin 21 Mayıs'ta yapılması kararlaştırılan Üçüncü OIağanüstü Büyük Kongresi'ne ilişkin duyuru, partinin internet sitesinde yayınlandı.
29.09.2021 Gündem
Tayyar: İnşallah Kılıçdaroğlu'ndan Bylock çıkmaz
Tayyar: İnşallah Kılıçdaroğlu'ndan Bylock çıkmaz AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için, "İnşallah Bylockcu çıkmaz. FETÖ'nün sözcüsü gibi davranıyor." dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akparti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akparti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.