Akhisar Belediye

Akhisar Belediye

Son dakika Akhisar Belediye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akhisar Belediye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akhisar Belediye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akhisar Belediye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akhisar belediye gelişmeleri de dahil olmak üzere 546 akhisar belediye haberi bulunmuştur. Tüm akhisar belediye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı
Derbi kaybetmedi 14 maç üst üste kazandı 30 milyon TL'lik kontratı aldı Galatasaray'da sezona çok da parlak bir giriş yapmamasına rağmen ilerleyen haftalarda Süper Lig'e resmen damga vuran Okan Buruk'la yeni kontrat imzalanıyor...
14.04.2023 Galatasaray
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına 44 yaşındaki Volkan Bayarslan hakem olarak atandı. Bayarslan ilk kez bir derbi yönetecek. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe Karnesi…
29.09.2022 Şampiy10
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin önü aydınlıktır
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin önü aydınlıktır Manisa ziyareti kapsamında Akhisar ilçesinde düzenlenen toplu açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin önü aydınlıktır. Herkesin bunu bilmesini isterim. Türkiye'nin kaderini değiştireceğiz. Her vatandaşımız 'İyi ki Millet İttifakı kuruldu, iyi ki Türkiye'yi yönetiyorlar. İyi ki Türkiye'ye barış geldi' diyecek" dedi.
31.03.2022 Siyaset
Milli Piyango bu ilçeye çıktı! Belediye Başkanı'ndan ilginç çağrı...
Milli Piyango bu ilçeye çıktı! Belediye Başkanı'ndan ilginç çağrı... Sisal Şans tarafından 31 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen Milli Piyango özel yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL'lik büyük ikramiye bir adet çeyrek bilete isabet etti. Büyük ikramiye Manisa'nın Akhisar ilçesinden alınan bilete isabet ederken, henüz ortaya çıkmayan talihli merak konusu oldu. İlçedeki vatandaşlardan belediye başkanına kadar birçok kişi talihlinin Akhisar'a yatırım yapmasını beklediklerini söyledi.
1.01.2021 Gündem
Manisa Akhisar'da 5.4 büyüklüğünde deprem! Vatandaşlar deprem nöbetinde...
Manisa Akhisar'da 5.4 büyüklüğünde deprem! Vatandaşlar deprem nöbetinde... Manisa’nın Akhisar ilçesinde 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 8.5 kilometre derinliğinde kaydedildi. Deprem İzmir, İstanbul'da da hissedildi. Bölgede deprem fırtınası yaşanıyor. Vatandaşların büyük panik yaşamasına neden olan depremler sonrası kentte yaşayanlar geceyi sokaklarda geçirdi.Saat 09.25 itibariyle 212 adet artçı deprem meydana geldi. İstanbul Aydın Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan CNN TÜRK canlı yayınında Manisa ve Ankara'daki son depremleri yorumladı. Altan, "Her an büyük bir deprem olabilir" diye konuştu
23.01.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Manisa'da korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Manisa'nın Akhisar ilçesinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.01.2020 Gündem
Akhisarspor'da şok! Dutlulu rest çekti
Akhisarspor'da şok! Dutlulu rest çekti Spor Toto Süper Lig'de henüz sezon bitmeden küme düşen, Ziraat Türkiye Kupası'nı ise finalde Galatasaray'a kaybeden Akhisarspor'da Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, mevcut kulüp yönetimiyle köprüleri attı.
16.05.2019 Futbol
Tahkim Kurulundan Mensah'a müjde!
Tahkim Kurulundan Mensah'a müjde! Tahkim Kurulu, Kayserisporlu Bernard Mensah'ın 2 maçlık cezasını 1 maça indirirken, Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan'ın 1 maçlık cezasını onadı.
1.02.2019 Süper Lig
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum"
Cihat Arslan: "Utanç duyuyorum" Spor Toto Süper Lig'in 18'inci haftasında Beşiktaş deplasmanda Akhisarspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Cihat Arslan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
18.01.2019 Futbol
Basketbola All-Star molası
Basketbola All-Star molası Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne "Tahincioğlu All-Star 2019" organizasyonu nedeniyle ara verilirken, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne 15'inci, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne 17'nci hafta karşılaşmalarıyla devam edilecek. Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde ise sezonun ilk devresi 15. hafta müsabakalarıyla sona erecek.
18.01.2019 TBL
Galatasaray transferi KAP'a bildirdi!
Galatasaray transferi KAP'a bildirdi! Galatasaray, Akhisarspor'dan Ömer Bayram ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi.
31.08.2018 Galatasaray
Mesajlar yerini buldu
Mesajlar yerini buldu Fatih Terim, A.Gücü maçının öncesi ve sonrasında isteklerini hamleleri ile anlattı.
11.08.2018 Galatasaray
Tahkim Kurulu kararları açıklandı!
Tahkim Kurulu kararları açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Beşiktaş'ın yaptığı itirazı reddederken hükmen mağlubiyeti ve gelecek sezon kupadan men kararını onayladı. Kurul ayrıca, Medipol Başakşehirli futbolcu Mossoro'ya 3 maçtan men ve 13 bin TL para cezası, Teleset Mobilya Akhisar'ın futbolcusu Lukac'a ise 4 resmi müsabakadan men ve 26 bin TL para cezası verdi.
17.05.2018 Süper Lig
Bursaspor Durmazlar yarı finale yükseldi
Bursaspor Durmazlar yarı finale yükseldi Türkiye Basketbol 1. Ligi çeyrek final ikinci maçında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 83-69 mağlup eden Bursaspor, seride 2-0 öne geçerek yarı finale yükseldi.
8.05.2018 Basketbol
Süper Lig'e son bilet belli oluyor!
Süper Lig'e son bilet belli oluyor! Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde (TBL) play-off çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.
3.05.2018 Basketbol
“Kazanamadığımız için üzgünüz”
“Kazanamadığımız için üzgünüz” Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Yaptığımız ortalar, attığımız kornerler rakip kaleye yaklaştığımız çok fazla pozisyon vardı ama topu bir türlü rakip kaleye atamadık” dedi.
28.01.2018 Futbol
Akhisarspor yeni stadyumda çalıştı
Akhisarspor yeni stadyumda çalıştı Süper Lig’in 19. haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayacak Akhisarspor, bu maçın hazırlıklarını Spor Toto Akhisar Belediye stadyumunda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
25.01.2018 Futbol
Spor Toto Teşkilatı 10 yılda 4 bin tesis kazandırdı
Spor Toto Teşkilatı 10 yılda 4 bin tesis kazandırdı Manisa'nın Akhisar ilçesinde Spor Toto Teşkilatı tarafından yaklaşık 6 ayda yapımı tamamlanan ve 28 Ocak’ta Süper Lig'in 19'uncu haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor - Antalyaspor maçıyla açılışı yapılacak olan stadyumu inceleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu ülkemizin tesisleşme konusunda ne aşamaya geldiği konusunda ciddi bir gösterge" dedi.
20.01.2018 Süper Lig
Akhisarspor yeni stadına kavuşuyor!
Akhisarspor yeni stadına kavuşuyor! Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu, Akhisarspor’a 10 yıllık kiralaya verilecek
3.01.2018 Futbol
Beşiktaş'a, Pepe'den müjdeli haber
Beşiktaş'a, Pepe'den müjdeli haber Beşiktaş'a Portekiz Milli Takımı'nın ABD ile oynadığı maçta sakatlanan Pepe'den müjdeli haber geldi
15.11.2017 Beşiktaş
Alanya, Akhisar'ı bozguna uğrattı!
Alanya, Akhisar'ı bozguna uğrattı! Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında Akhisar Belediye ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi.
5.11.2017 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu!
Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur eşleşmeleri belli oldu! Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi TFF'nin Riva tesislerinde gerçekleştirildi.
2.11.2017 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, almış olduğu kararları açıkladı.
6.09.2017 Galatasaray
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri, "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK'ya sevk edildiler.
29.08.2017 Fenerbahçe
PFDK cezayı kesti! Konya ve Beşiktaş...
PFDK cezayı kesti! Konya ve Beşiktaş... PFDK, Konyaspor'a 5 maç, Beşiktaş'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
10.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Akhisar Belediye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akhisar belediye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.