Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık...
Akbank'tan yeni karar, resmen duyurdu! Bir ilk, müşteriler artık... Akbank harekete geçti ve resmen duyurdu! Dev bankadan müşterileri ilgilendiren flaş karar. İlk Türk bankası oldu. Dış ticaret müşterilerine yönelik yenilikçi bir hizmet başlatıldı. Akbank yaptığı açıklamada, ihracatçılara alacak garantisi ve finansman sağlarken ithalatçılara da güvenli ve dijital bir ortamda akıllı sözleşmelerle ödeme garantisi sunan blockchain tabanlı bir dış ticaret platformu olan we.trade ağına katılan ilk Türk bankası olduğunu duyurdu.
5.11.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve...
Akbank'tan yeni karar! İade ediliyor, resmen duyuruldu ve... Akbank resmen duyurdu. Paralar iade edilecek. Harekete geçildi ve imzalar atıldı. Akbank'tan yapılan açıklamada, sıfırdan işletme kurmak isteyenlere yönelik Mükellef ile iş birliği yapıldığı bildirildi. Şirket kurup bankanın girişimci programına başvuranlar ve ticari hesap açan yeni müşterilere 12 ay boyunca Mükellef üyeliğinde indirim yapılıyor. Öte yandan Akbank Kart'la yapılacak 295 TL değerindeki bir aylık Mükellef üyelik ödemesi de kartlara iade ediliyor. Bu fırsattan yararlananlar için EFT ve havale işlemleri ücretsiz, aynı zamanda ATM'lerden de ücretsiz para çekilebiliyor. İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Ekonomi
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme...
Akbank'tan son dakika kesinti açıklaması! Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme... Akbank'tan son dakika açıklaması geldi. Tüm Akbank müşterilerini ilgilendiriyor. Para çekme, yatırma, kredi kartı borç ödeme ile ilgili yeni gelişmeyi duyurdular. Akbank, dün sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sorunuyla ilgili yeni bir açıklamada yaptı. Açıklamada, "ATM'lerimiz hizmet vermeye başladı" denildi.
7.07.2021 Ekonomi