Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli Akbank kredi ve kredi kartı borcu olanlar için harekete geçti. Yapılandırma süreci başlatıldı. Banka borcu olanlar 31 Temmuz'a kadar yapılandırma yapabilecek.
28.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz...
Akbank resmen duyurdu! Faizsiz... Akbank resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiren güzel haber. Dev banka önemli adım attı ve faiz yok. Yapılan duyuruda yeni kredi kartı sahibi olan müşteriler için 1 yıl boyunca kart ücreti ödemeyecek. Emekliler için yeni promosyon fırsatı da açıklandı. SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler için 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda SGK emekli müşterileri maaşları yatmadan 2 gün önce para çekebiliyor. Müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini faizsiz kullanabiliyor.
20.11.2020 Ekonomi
Akbank resmen açıkladı ve belli oldu! Emeklilere...
Akbank resmen açıkladı ve belli oldu! Emeklilere... Akbank resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi ve müşterileri çok yakından ilgilendiren güzel haber. Dev bankadan yapılan duyuruda emekliler için yeni promosyon fırsatı açıklandı ve yeni kredi kartı sahibi olan müşteriler için 1 yıl boyunca kart ücretinin ödenmeyeceği belirtildi. Emeklilere yönelik yapılan çalışmada SGK emekli maaşını 31 Aralık tarihine kadar Akbank’a taşıyan müşteriler için 1.250 TL’ye varan promosyon fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda SGK emekli müşterileri maaşları yatmadan 2 gün önce para çekebiliyor.
19.11.2020 Ekonomi