Araç sahipleri dikkat! Benzine dev indirim geliyor
Araç sahipleri dikkat! Benzine dev indirim geliyor Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanma nedeniyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Hafta içi motorine art arda zam gelirken, bu sefer indirim haberi geldi. Benzinin litre fiyatında 30 Ağustos Salı gününden itibaren 1,04 TL indirim bekleniyor.
27.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Motorin, benzin, LPG... Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Bu gece yarısından itibaren motorinin litre fiyatı 87 kuruş arttı. İşte tüm detayları...
25.08.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine dev indirim geldi
Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi! Motorine dev indirim geldi Son dakika gelişmesi. Petrolün varil fiyatlarının son 6 ayın en düşük seviyesini görmesi sonrası bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 liralık indirim geldi. İstanbul'da yaklaşık olarak 23,37 liraya satılan motorinin litre fiyatının, akaryakıt indirimi sonrası 22 lira 37 kuruşa kadar indi.
9.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri