Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti teşkilatına seslendi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siyaset Akademisi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "AK Parti’nin gençlik kollarında siyasete atılan arkadaşlarımızdan bugün genel başkan yardımcılığından milletvekilliğine, il başkanlığından belediye başkanlığına kadar her seviyeye gelmiş olanlar var." ifadelerini kullandı. Erdoğan İdlib'deki gelişmeler hakkında da konuşarak, "İdlib'de de gelişmeler şu anda lehe döndü. 3 tane şehidimiz var mekanları cennet olsun. Onun yanında rejim güçlerinin kaybı çok büyük." ifadelerini kullandı.
27.02.2020 Siyaset
Türk Sivil Havacılık Akademisi temel atma töreni yapıldı
Türk Sivil Havacılık Akademisi temel atma töreni yapıldı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, "Uluslararası kuruluşların öngörülerine göre, Türkiye önümüzdeki 5 yıllık dönemde havacılık sektöründe yıllık yaklaşık yüzde 6 büyüyerek Avrupa'da birinci ülke olacak" dedi.
7.09.2016 Ekonomi
Türk Sivil Havacılık Akademisinin temeli 7 Eylül'de atılacak
Türk Sivil Havacılık Akademisinin temeli 7 Eylül'de atılacak Türkiye ve Avrupa Birliği (AB) tarafından ortak finanse edilen Türk Sivil Havacılık Akademisinin temeli, 7 Eylül'de atılacak.
31.08.2016 Ekonomi
Polis Akademisi Alaturka Klip - Erci E
Polis Akademisi Alaturka Klip - Erci E Polis Akademisi Alaturka Klip - Erci E
7.01.2015 Sinema-Dizi
Polis Akademisi Alaturka Film Fragmanı
Polis Akademisi Alaturka Film Fragmanı Polis Akademisi Alaturka Film Fragmanı
7.01.2015 Sinema-Dizi
2 bin 500 öğrenci alınacak
2 bin 500 öğrenci alınacak Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksek Okulları, emniyet teşkilatının alt birim ihtiyaçlarını karşılamak için 2 bin 500 öğrenci alacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri