Memura tazminat müjdesi! Büyükşehirlerde yaşayanları kapsıyor, işte detaylar...
Memura tazminat müjdesi! Büyükşehirlerde yaşayanları kapsıyor, işte detaylar... Büyükşehirlerde yaşayan memurları yakından ilgilendiriyor. Yaşam şartları büyük kentlerde diğer şehirlere göre daha zorlu. Ev kiralarından temel gıda maddelerine, ulaşımdan yeme - içmeye kadar pek çok kalemde daha fazla ödeme yapılması gerekiyor. Uzun süredir büyükşehirlerde yaşam mücadelesi veren çalışanlar maaşlarında farklılık olmasını istiyordu. Ak Parti Büyükşehirlerde yaşayan memurlar için harekete geçiyor ve büyükşehir tazminatını gündeme getiriyor.. AK Parti yerel seçim beyannamesini 30 Ocak tarihinde açıklayacak. Beyannamede yer alan maddelerden düzenlemelerden 'memurlara büyükşehir tazminatı' maddesi dikkat çekti. Bu konudaki düzenlemeyle memurların büyükşehirlerde yaşayan memurların şartlarının geliştirilmesi hedefleniyor.
22.01.2024 Memur
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
AK Parti seçim beyannamesinde neler var, 2023 AK parti seçim vaatleri açıklandı mı?  AK Parti 23 maddelik seçim beyannamesi içeriği nedir?
AK Parti seçim beyannamesinde neler var, 2023 AK parti seçim vaatleri açıklandı mı? AK Parti 23 maddelik seçim beyannamesi içeriği nedir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti seçim beyannamesini açıklıyor. Peki, AK Parti seçim beyannamesi 2023 açıklandı mı, AK Parti seçim beyannamesi nedir, 23 maddelik AK Parti seçim beyannamesinde neler var? Seçim beyannamesinde neler var?
11.04.2023 Gündem