Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

Son dakika Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile ve sosyal politikalar bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.843 aile ve sosyal politikalar bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm aile ve sosyal politikalar bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller (9 Kasım 2023) | Evde bakım maaşı ne kadar oldu, evde bakım parası yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller 9 Kasım 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 9 Kasım evde bakım parası yattı mı? 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 9 Kasım 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
9.11.2023 Ekonomi
Ev hanımlarına aylık 6 bin TL sosyal destek geliyor! Ödemeler iki ayda bir PTT'den alınıyor! İşte başvuru şartları
Ev hanımlarına aylık 6 bin TL sosyal destek geliyor! Ödemeler iki ayda bir PTT'den alınıyor! İşte başvuru şartları Ev hanımlarına yönelik devlet desteği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yapılıyor. Maddi zorluk yaşayan ailelere yönelik destek projelerine devam eden bakanlık, kadınların sosyal refahını artırmaya yönelik adımlar atmayı sürdürüyor. Başvuru şartlarını sağlayan tüm kadınlar aylık 6 bin TL yardımdan faydalanabiliyor. Dul kadınlar için nakit ödemeler iki ayda bir yapılıyor. 12 bin TL sosyal yardım ev kadınının banka hesabında, banka hesabı yoksa PTT şubesine adına yatıyor.
10.10.2023 Emekli
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım...
Özel Halk Otobüsleri kontak kapatıyor! 65 yaş üstü ücretsiz ulaşım... Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB), ücretsiz taşıma başta olmak üzere karşılığı kamu tarafından sübvanse edilmeyen taşımalara karşı başlattıkları eylemlerine devam ediyor.
23.09.2023 Ekonomi
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı
Annesinin kafasını keserek sokağa atmıştı! Kan donduran detaylar ortaya çıktı Bağcılar'da annesinin kafasını keserek sokağa atan Ali Sayan'ın yargılandığı davanın görülmesine başlandı. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Sayan olayı hatırlamadığını söylerken, sanığın babası ve abisi ise şikayetçi olmadıklarını dile getirdi. Öte yandan tanık olarak dinlenen Faydagül Sayan ise “Üstünde ve elindeki bıçakta kan vardı. İçeri baktım Havva'yı ölmüş halde gördüm. Öldüğünde elleri kafası yerindeydi. ‘Ali ne yaptın? Anneni mi öldürdün? dedim. Ağzından kan gelmişti, kan tavana sıçramıştı. ‘Komşular duymasın' dedi Ali. Gözleri dışarı çıkacak gibiydi” dedi. Mahkeme ara kararında sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.
22.06.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşini boynundan bıçaklayarak öldürdü! Cezası belli oldu
Boşanma aşamasındaki eşini boynundan bıçaklayarak öldürdü! Cezası belli oldu Diyarbakır’da geçen yıl boşanma aşamasındaki eşi Şule Akdeniz Tartuk’u (21) kayınvalidesinin evinde bıçaklayarak öldüren Erkan Tartuk (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
15.06.2023 Yaşam
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı
Katibe yönelik cinsel tacizle suçlanan savcı hakim karşısına çıktı Yanında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B. hakim karşısına çıktı. Suçlamayı reddeden savcı Ş.B. "Adliye gibi kalabalık ortamda kendisini arabaya bindirip zorla götüreceğim, böyle saçmalık olamaz. Olaydan haberdar olsam kamera kaydı isterdim" dedi.
22.05.2023 Gündem
Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023, bakım aylığına ikramiye verilecek mi? Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı, ne zaman yatacak?
Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı 2023, bakım aylığına ikramiye verilecek mi? Evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı, ne zaman yatacak? Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ödenen bakım aylığının hesaplara yatacağı tarih sabırsızlıkla beklenirken, evde bakım maaşı alanların bayram ikramiyesi alıp alamayacağı da sorgulanıyor. Peki, evde bakım maaşı alanlar bayram ikramiyesi alacak mı? Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi verilecek mi? Evde bakım maaşı alanlara bayram ikramiyesi var mı?
15.04.2023 Ekonomi
Dolandırıcıların yeni hedefi çocuklar! Akılalmaz yöntem
Dolandırıcıların yeni hedefi çocuklar! Akılalmaz yöntem Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın, ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere karşılıksız olarak verdiği 1.611 TL’lik yardımı dolandırıcılar fırsata çevirdi.
21.03.2023 Gündem
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne, 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Annenin boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki çocuğu ise eşinin müdahalesi ile kurtuldu. Gözaltına alınan anne tutuklandı.
20.03.2023 Gündem
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’
Büyük kavuşma! Oğlumu bulmak için 4 saat yürüdüm ama hastanede yoktu’ Konya’da yaşayan Tican ailesi bebek bekliyordu. Doğumdan önce Hatay’da yaşayan ailelerini ziyaret etmek istediler. Fakat anne beklediğinden daha erken doğum yaptı ve oğlu Umut Yunus’u Hatay’da dünyaya getirdi. Aile Hatay’da depreme yakalandı. Deprem sonrasında yaşadıkları ise tam bir mücadele öyküsü...
19.03.2023 Yaşam
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Hangi illerde evde bakım parası yattı, mart ayı evde bakım maaşı yattı mı? Güncel evde bakım maaşı yatan iller 15 Mart 2023!
15 Mart evde bakım maaşı yatan iller! Hangi illerde evde bakım parası yattı, mart ayı evde bakım maaşı yattı mı? Güncel evde bakım maaşı yatan iller 15 Mart 2023! 15 Mart evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar mart ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Mart güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 15 Mart 2023 sorgulama ekranı…
15.03.2023 Ekonomi
Şanlıurfa Valisi Ayhan: Hedefimiz 1 hafta içinde hasar tespit çalışmasını bitirmek
Şanlıurfa Valisi Ayhan: Hedefimiz 1 hafta içinde hasar tespit çalışmasını bitirmek Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, 200'e yaklaşan ekiple kent genelinde hasar tespit çalışmasının sürdürüldüğünü belirterek, “Şanlıurfa'da 373 bin binamız var. Hedefimiz bir hafta içerisinde hasar tespit çalışmasını tamamen bitirmektir" dedi.
15.02.2023 Gündem
Depremzede evlat edinme başvurusu nasıl yapılır? 2023 Depremzede evlat edinme şartları nelerdir, hangi koşullar geçerlidir?
Depremzede evlat edinme başvurusu nasıl yapılır? 2023 Depremzede evlat edinme şartları nelerdir, hangi koşullar geçerlidir? Deprem nedeniyle ailesiz kalan çocuklara koruyucu aile olmak isteyen vatandaşlar için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Peki, Depremzede evlat edinme şartları nelerdir? Depremzede evlat edinme başvurusu nereye yapılır, nasıl?
11.02.2023 Gündem
Bakanlık e-seferberlik başlattı! İndirimli satılacak
Bakanlık e-seferberlik başlattı! İndirimli satılacak Ticaret Bakanlığı, depremden zarar gören vatandaşların öncelikli ihtiyaç ürünlerinin satılacağı 'e-Ticarette Deprem Yardımlaşma Seferberliği' (e-Seferberlik) başlatıldığını duyurdu.
7.02.2023 Ekonomi
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller güncel liste belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 2 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 2 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 2 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
2.02.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 güncel liste belli mi? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 1 Şubat evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 1 Şubat güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 1 Şubat 2023 sorgulama ekranı…
1.02.2023 Ekonomi
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva'
Romanlara konut müjdesi! Örnek evler ortaya çıktı: 'Her Roman’a Bir Yuva' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından Roman vatandaşların yaşadığı bölgelere yönelik TOKİ eliyle yapılan konut uygulamalarına ilişkin paylaşımda bulundu.
21.01.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 güncel liste belli mi? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı?
Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 güncel liste belli mi? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı yattı mı? 16 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 15 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 16 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
16.01.2023 Ekonomi
14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023! Zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak sorgulama ekranı
14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023! Zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak sorgulama ekranı 14 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 14 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 14 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
14.01.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak?
Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? 13 Ocak evde bakım maaşı yatan iller hangileri, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu, yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 13 Ocak güncel zamlı evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 13 Ocak 2023 sorgulama ekranı…
13.01.2023 Ekonomi
12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023, ocak ayı zamlı bakım maaşı yattı mı? Sorgulama ekranı...
12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım maaşı ne kadar oldu 2023, ocak ayı zamlı bakım maaşı yattı mı? Sorgulama ekranı... 12 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama ekranı için aramalar arttı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ocak ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. İşte 12 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller listesi…
12.01.2023 Ekonomi
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor'
Tacize sessiz kalmayın! 'İki gün içerisinde sonuçlanıyor' Cinsel tacize uğrayan çocuklar yaşadıklarını anlamlandıramıyor. Bu noktada yetişkin bireylerin davranışları büyük önem taşıyor. Bir çocuğun cinsel tacize mağruz kalması durumunda, bunun farkında olan kişilerin mutlaka şikayetçi olması gerekiyor. Savcılık çocuğa yönelik cinsel istismarı gördüğü halde şikayetçi olmayan kişiler hakkında ‘suçu bildirmeme’ suçundan soruşturma başlatıyor.
11.01.2023 Gündem
10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 evde bakım sorgulama ekranı!
10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller listesi belli mi, zamlı evde bakım maaşı ne kadar oldu? 10 Ocak 2023 evde bakım sorgulama ekranı! 10 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 10 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. İşte 10 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
10.01.2023 Ekonomi
6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 sorgulama ekranı!
6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 6 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 6 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 6 Ocak evde bakım parası yattı mı? 6 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 6 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
6.01.2023 Ekonomi
5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 5 Ocak 2023 sorgulama ekranı!
5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller güncel liste! Evde bakım parası yattı mı? 2023 evde bakım maaşı ne kadar oldu? 5 Ocak 2023 sorgulama ekranı! 5 Ocak evde bakım maaşı yatan iller 2023 listesi belli mi? Evde bakım maaşı yatan iller 5 Ocak 2023 listesi belli oldu mu, evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar kasım ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 5 Ocak evde bakım parası yattı mı? 5 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu? İşte 5 Ocak 2023 evde bakım maaşı yatan iller…
5.01.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile ve sosyal politikalar bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.