Aile Katliamı

Aile Katliamı

Son dakika aile katliamı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aile katliamı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aile katliamı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aile Katliamı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aile katliamı gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 aile katliamı haberi bulunmuştur. Tüm aile katliamı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eskişehir'de aile katliamı! Şüpheli, kocanın ilk eşinden olan oğlu çıktı
Eskişehir'de aile katliamı! Şüpheli, kocanın ilk eşinden olan oğlu çıktı Eskişehir’de İlkay-Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un evlerinde bıçaklanarak öldürülmeleriyle ilgili İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan oğlu Buğra Can Tokkal'ın da aralarında olduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.
17.02.2021 Gündem
Adıyaman'da aile katliamı: 5 ölü
Adıyaman'da aile katliamı: 5 ölü Adıyaman’ın Besni ilçesinde ağabeyini, babasını, yengesini ve 2 yeğenini silahla öldüren şahıs intihar teşebbüsünde bulundu.
22.07.2018 Yaşam
Muş'ta aile katliamı yapan güvenlik görevlisi tutuklandı!
Muş'ta aile katliamı yapan güvenlik görevlisi tutuklandı! Muş'ta evinde ateş açarak iki yaşındaki oğlu, eşi, yengesi, kız kardeşi ve amcasının gelinini öldüren Mehmetcan Aykan tutuklandı
9.09.2017 Yaşam
Muş'ta katliam yapan güvenlik görevlisi yakalandı
Muş'ta katliam yapan güvenlik görevlisi yakalandı 5 kişinin katili amcasının ihbarıyla yakalandı. Mehmetcan Aykan ilk ifadesinde, "Evimi yıktığımı hatırlıyorum ama ne yaptığımı bilmiyorum" dedi.
29.09.2021 Gündem
Katliamı haber vermiş!  ‘Hepinizi öldürmeye geliyorum’
Katliamı haber vermiş! ‘Hepinizi öldürmeye geliyorum’ Muş’ta işyerinden ‘Sigara almaya gidiyorum’ diye çıkan özel güvenlikçi, evine gidip önce eşi ve 2 yaşındaki oğlunu ardından kardeşiyle yengesini öldürdü. 500 metre ötedeki evde kuzeninin eşini de katleden Mehmetcan Aykan, silahı tutukluk yapınca kuzenini vuramadan kaçtı
9.09.2017 Yaşam
Edirne'de aile katliamı!
Edirne'de aile katliamı! Edirne'de psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 22 yaşındaki Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadığı ikisi de 74 yaşındaki dedesi Zeynel Selçuk ve babaannesi Firdevs Selçuk'u bıçaklayarak öldürdü.
18.06.2017 Yaşam
9 kişiyi öldürdü, hatırlamıyorum dedi
9 kişiyi öldürdü, hatırlamıyorum dedi Gaziantep'te, geçen yıl ayrı yaşadığı eşi Tuba ve 8 yakınını öldürerek kaçan ve 55 gün sonra yakalanan Yusuf Taş, 9 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, cinayetleri işleyip işlemediğini hatırlamadığını söyledi.
16.02.2017 Yaşam
Mersin'de aile katliamı!
Mersin'de aile katliamı! Mersin’ in Erdemli ilçesi’nde Murat Bayram isimli şahıs 4 ve 6 yaşlarında iki çocuğu ile eşini öldürüp intihar etti.
8.06.2016 Yaşam
Ailesini katledip kahve içmiş!
Ailesini katledip kahve içmiş! Adana'da önceki gece eşi ve çocuklarını pompalı tüfekle öldüren mobilya ustasının, ailesini yok ettikten sonra önce kahve içtiği, sabahleyin de aynı tüfekle intihar ettiği öğrenildi.
25.12.2014 Yaşam
Kan donduran aile katliamı!
Kan donduran aile katliamı! ABD'nin Florida eyaletine bağlı Bell kasabasında, 51 yaşındaki Don Spirit, aile katliamı gerçekleştirdi...
19.09.2014 Dünya
Aile katliamı!
Aile katliamı! Eşini ve 2 çocuğunu öldürüp intihar etti
1.09.2013 Yaşam
2 tabut 4 mezar!
2 tabut 4 mezar! Türkiye'nin konuştuğu katliamda yürek burkan detay
16.01.2013 Yaşam
Aile katliamında yasak aşk iddiası!
Aile katliamında yasak aşk iddiası! Bağcılar önceki gece korkunç bir katliamla sarsıldı
29.09.2021 Gündem
ABD'de yine aile katliamı
ABD'de yine aile katliamı Almanya’da 17 kişinin öldüğü okul baskının şokunu henüz atlatamamışken, benzer bir katliam haberi bu kez ABD’den geldi
15.03.2009 Dünya
Canavarın aile katliamı
Canavarın aile katliamı İzmir'de cinnet geçiren Ramazan Canavar, eşi ve üç çocuğuna av tüfeğiyle ateş edip öldürdü, sonra da kendi canına kıydı
24.08.2008 Yaşam
15 yaşında aile katliamı yaptı
15 yaşında aile katliamı yaptı ABD'de yaşanan 2 ayrı olayda, 15 yaşındaki Nicholas Waggoner Browning, anne babasını ve iki erkek kardeşini tabancayla vurarak, 18 yaşındaki Joshua Spearma ise anne ve babasını döverek öldürdü.
4.02.2008 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi katildir, hırsızdır, faşisttir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA Gençlik Buluşması'nda konuştu İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Netanyahu yönetimiyle yan yana anılmak bile başlı başına ağır bir cezadır, utanılacak bir ayıptır. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi katildir. Netanyahu'nun başında bulunduğu İsrail yönetimi zalimdir." dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede Hamas'a terör iftirası atan İsrail muhiplerine asla inanmayın. Hamas bunların iddia ettiği gibi bir örgüt değildir; bilakis direniş hareketidir. Türkiye olarak hiçbir tehdide baskıya boyun eğmeden Gazze'de yaşanan katliamın, Filistin'de yaşayan zulmün sona ermesi için kalbimizle, dilimizle, elimizle her türlü çabayı gösteriyoruz." diye konuştu.
8.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu
TBMM Başkanı Kurtulmuş, İSİPAB 18’inci Konferansı’nda konuştu TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18’inci Konferansı’nda konuştu.
5.03.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye ateşkes tepkisi! 'Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım!' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki 8. Aile Şurası'nda gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AB 'Henüz ateşkes çağrısı yapamayız' diyor. Daha ne kadar çocuk ölmesi lazım. Hiçbir zaman sizin gibi bu tür vahşetlere seyirci kalmadım. Ağız birliği etmişçesine saldırılara koşulsuz destek veriyor. Gazzeli mazlumların hayat hakkını yok sayıyor. Ne oldu insan hakları? Orada neler yazıyor, bakmıyor musunuz? İşlerine geldikleri için bakmazlar çünkü akan kan Müslüman kanı... Buradan soruyorum AB'nin ateşkes çağrısı yapabilmesi için daha kaç çocuk ölmeli, daha kaç ton bombanın Gazze'ye düşmesi gerekir." ifadelerini kullandı
26.10.2023 Gündem
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim
Tekel bayi saldırısında yeni gelişme! Baba korkunç detayları açıkladı: Görüntüleri izleyemedim Esenyurt'ta iki kişinin öldüğü tekel bayisindeki saldırıya ilişkin yapılan çalışmalarda bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili sosyal medyadan açıklama yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya, şüphelilerden S.Ö.'nün de yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu. Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Yunus Emre Erzen'in babası Cantürk Erzen yaşananları anlatırken saldırıyla ilgili korkunç detaylar da ortaya çıktı.
31.07.2023 Gündem
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
NATO zirvesi başladı! Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ikili görüşmeler gerçekleştiriyor. bugünkü temasları çerçevesinde önce Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ardından da İngiltere Başbakanı Rishi Sunak ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na katıldı. Erdoğan daha sonra Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile bir araya geldi. Öte yandan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, zirvenin açılışında kürsüye çıktı, "Bugün birçok karar alacağız, ittifakımızı daha da güçlendirmek için" dedi.
11.07.2023 Gündem
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı...
34 yıllık korkunç fotoğrafın sırrı çözüldü! FBI doğruladı... ABD'yi sarsan fotoğrafın sırrı 34 yıl sonra çözüldü. Annesinin gönderdiği mektuptan, bir haber kupürü çıktı. Haberi okurken gözyaşlarına boğuldu, memleketine dönüp eski sınıf arkadaşlarıyla buluştu. İğneyle kuyu kazıp 34 yıldır gizemini koruyan Polaroid fotoğraftaki genç kızın kimliğini ortaya çıkardı, FBI doğruladı.
18.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Aile Katliamı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aile katliamı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.