Ahmet Üzümcü

Ahmet Üzümcü

Son dakika ahmet üzümcü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet üzümcü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet üzümcü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Üzümcü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet üzümcü gelişmeleri de dahil olmak üzere 72 ahmet üzümcü haberi bulunmuştur. Tüm ahmet üzümcü haberleri aşağıda listelenmiştir.
17 Aralık kumpas davasında karar!
17 Aralık kumpas davasında karar! İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi, takipsizlikle sonuçlanan "17 Aralık soruşturması"nda kumpas kurup usulsüzlükler yaptıkları gerekçesiyle 61 sanık hakkında verilen hapis cezaları ile beraat hükümlerini yerinde buldu.
11.06.2020 Gündem
"Esed rejimi tüm kimyasallarını beyan etmemiş olabilir"
"Esed rejimi tüm kimyasallarını beyan etmemiş olabilir" Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ) Genel Direktörü Ahmet Üzümcü, uzmanların kimyasal silah saldırısı yapılan alanlardan topladığı örneklerin Beşşar Esed rejiminin daha önce hiç beyan etmediği kimyasalların varlığını kanıtladığını, rejim yetkililerinden makul bir açıklama beklediklerini bildirdi.
28.05.2018 Dünya
11 gün sonra kimyasal  kanıtı bulunacak mı?
11 gün sonra kimyasal kanıtı bulunacak mı? Ahmet Üzümcü’nün başkanlığını yaptığı Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) uzmanları 11 gün önce Suriye’nin Duma kentinde 78 kişinin hayatını kaybettiği kimyasal saldırıyı incelemek için dün bölgeye ulaştı
18.04.2018 Dünya
Türk yetkili açıkladı! Ateş ettiler
Türk yetkili açıkladı! Ateş ettiler Suriye'deki kimyasal saldırı iddiasını araştırmak üzere Duma'ya giden OPCW heyetinin, silah sesleri üzerine olay yerine giremediği duyuruldu. Daha sonra açıklama yapan OPCW Genel Direktörü Ahmet Üzümcü, uzman heyetine dün silahla ateş açıldığını belirtti.
18.04.2018 Dünya
Suriye kimyasal silah denetçilerinin Duma'ya geçmesine izin vermedi
Suriye kimyasal silah denetçilerinin Duma'ya geçmesine izin vermedi Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (OPCW) Başkanı Ahmet Üzümcü, kimyasal saldırı iddialarını araştırmak üzere Suriye'ye giden heyetin Duma kentine erişimine henüz izin verilmediğini açıkladı.
16.04.2018 Dünya
‘Füzeler geliyor, hazır ol Rusya!’
‘Füzeler geliyor, hazır ol Rusya!’ Rusya ve ABD arasındaki gerilim iyice alevlendi. ABD Başkanı Trump dün “Füzelerimiz geliyor, hazır ol Rusya” diye tweet attı. Rusya’nın cevabı gecikmedi: O füzeler teröristlere doğru uçmalı
11.04.2018 Dünya
"Irak'ta kimyasal silahların imhası tamamlandı"
"Irak'ta kimyasal silahların imhası tamamlandı" Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü (KSYÖ) Genel Direktörü Ahmet Üzümcü, Irak'ta kimyasal silahların imha edilme sürecinin tamamlandığını belirterek, Irak hükümetini tebrik etti.
13.03.2018 Dünya
Rusya'dan ABD ve İran'a  flaş çağrı
Rusya'dan ABD ve İran'a flaş çağrı Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, İran ile varılan nükleer anlaşmanın "çok hassas bir denge" olduğuna dikkati çekerek, ABD ile İran'ın birbirlerini anlaşmadan çekilmeye itecek adımlardan kaçınması gerektiğini söyledi.
16.08.2017 Dünya
ABD'li yetkili öyle bir iddiada bulundu ki!
ABD'li yetkili öyle bir iddiada bulundu ki! ABD ile Esad yönetimi arasında ABD'nin Şayrat Hava Üssünü vurmasının ardından sular durulmuyor. Şimdilerde ise yeni bir haber gündemde... ABD'li bir savunma yetkilisinden gelen iddiaya göre, Şam yönetimi, savaş uçaklarının büyük bölümünü Tartus'taki Rus üssüne taşıyor.
24.04.2017 Dünya
İsrail'den Esad'a şok!
İsrail'den Esad'a şok! İsrail silahlı kuvvetleri, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın ordusunun elinde hâlâ birkaç ton kimyasal silah bulunduğunu iddia etti.
20.04.2017 Dünya
Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yadsınamaz!
Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yadsınamaz! Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nden, "Laboratuvarlardan gelen ilk sonuçlar, kurbanların sarin veya sarin benzeri bir maddeye maruz kaldığına işaret ediyor. Halihazırda elde edilen bulgular yadsınamaz nitelikte" açıklaması geldi
19.04.2017 Dünya
O cinayette FETÖ parmağı çıktı
O cinayette FETÖ parmağı çıktı İstanbul’da 7 yıl önce bir CEO’nun öldürüldüğü bir holding başkanının da ağır yaralandığı olaydan FETÖ parmağı çıktı.
29.09.2021 Gündem
'Rusya yüzde 93'ünü imha etti'
'Rusya yüzde 93'ünü imha etti' Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Genel Direktörü Ahmet Üzümcü "Rusya, kimyasal silahların yüzde 93'ünü imha etti" dedi.
26.04.2016 Dünya
BM'den Suriye kararı! Kimyasal silahlar araştırılacak
BM'den Suriye kararı! Kimyasal silahlar araştırılacak Suriye'de kimyasal silah saldırısı gerçekleştiren tarafların tespit edilmesini isteyen BM Güvenlik Konseyi karar tasarısı oy birliği ile kabul edildi. Kararda, BM Genel Sekreteri'nden Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü ile birlikte ortak soruşturma mekanizması oluşturarak Konsey'e sunması isteniyor.
7.08.2015 Dünya
Bilderberg yine CHP dedi
Bilderberg yine CHP dedi Bilderberg toplantısına bu yıl da Türkiye’yi temsilen Ak Parti kanadından kimse davet edilmedi...
10.06.2015 Dünya
Kimyasal silahların imhası devam ediyor!
Kimyasal silahların imhası devam ediyor! Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'nün (KSYÖ) misyonlarından biri olan Suriye'deki kimyasal silahların imhası konusunda sağlanan ilerlemenin devam ettiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Kimyasal silahlar Akdeniz'de!
Kimyasal silahlar Akdeniz'de! SURİYE'den çıkarılarak Danimarka gemisiyle İtalya'ya getirilen kimyasal silah maddelerinin imha edilmek üzere Amerikan gemisi Cape Ray'e yüklenme işlemi tamamlandı.
3.07.2014 Dünya
Dışişleri'nden Suriye açıklaması!
Dışişleri'nden Suriye açıklaması! Suriye rejimince bildirimi yapılan kimyasalların ülke dışına çıkartılması veya imha edilmesi sürecinin, 23 Haziran tarihinde gerçekleştirilen son sevkiyat ile birlikte tamamlanmasının olumlu bir gelişme olduğu belirtildi.
27.06.2014 Dünya
İşte MHP'nin B planı
İşte MHP'nin B planı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekili olmayan Parti Meclisi (PM) üyeleriyle bu sabah CHP Genel Merkezi'nde bir toplantı yaptı...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Baykal görüşmesinin perde arkası
Kılıçdaroğlu Baykal görüşmesinin perde arkası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın, dün Meclis'teki makam odasında başbaşa yaptıkları görüşmede, ağırlıklı olarak cumhurbaşkanı adayı ile 30 Mart yerel seçiminin değerlendirmesi yapıldı.
29.09.2021 Gündem
Libya kimyasal silahlarını imha etti!
Libya kimyasal silahlarını imha etti! Libya Dışişleri Bakanı Muhammed Abdelaziz, ülkede bulunan bütün kimyasal silahların, 26 Ocak itibariyle tamamen imha edildiğini açıkladı...
5.02.2014 Dünya
Hizbullah'ın eline mi geçti?
Hizbullah'ın eline mi geçti? Suriye'deki kimyasal silahlar hakkında Ahmet Üzümcü'den açıklama geldi
16.01.2014 Dünya
Ahmet Üzümcü ödülünü aldı!
Ahmet Üzümcü ödülünü aldı! 2013 Nobel Barış Ödülü, Ahmet Üzümcü'ye takdim edildi.
10.12.2013 Dünya
Türk diplomat bugün Nobel alacak
Türk diplomat bugün Nobel alacak 2013 Nobel Barış Ödülü'ne layık görülen, Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü Direktörü Ahmet Üzümcü, ödülü bugün alacak...
29.09.2021 Gündem
Esad doğru söylüyor!
Esad doğru söylüyor! Nobelli Türk ilk kez konuştu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Üzümcü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet üzümcü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.