Ahmet Taşçı

Ahmet Taşçı

Son dakika Ahmet Taşçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Taşçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Taşçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Taşçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet taşçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 206 ahmet taşçı haberi bulunmuştur. Tüm ahmet taşçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle
Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle (TRT Spor canlı yayın): Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda, Edirne 662 Kırkpınar Güreşleri saat kaçta başlıyor? Kırkpınar canlı izle Kırkpınar Güreşleri hangi kanalda, saat kaçta? Soruları Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni canlı izlememek isteyenler tarafından sorgulanıyor. 662. kez düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri yoğun ilgi görüyor. Kırkpınar Güreşleri’nde bu yıl ödül 3 milyon lira olarak belirlendi. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni canlı izlemek isteyen sporseverler ise arama motorlarına yönelerek Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin yayınlanacağı kanalı ve diğer detayları sorguluyor. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreşleri ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı izle ile ilgili detaylar...
8.07.2023 Şampiy10
Öğrenci servisi kazasında yeni gelişme! Araç eski, sürücünün belgeleri eksik çıktı
Öğrenci servisi kazasında yeni gelişme! Araç eski, sürücünün belgeleri eksik çıktı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, 4’ü öğrenci 5 kişinin yaşamını yitirdiği, 17 kişinin ise yaralandığı öğrenci servisi midibüsü kazasında aracın yönetmeliğe göre en fazla 15 yıllık olması gerekirken 2004 model olduğu, sürücünün SRC belgesinin olmadığı belirlenirken, ayrıca sürücünün uyuşturucu kullanıp kullanmadığına yönelik test yapıldı. Kocaeli Servis Araçları İşletmecileri Odası Başkanı Ahmet Taşçı şoförün belgelerinin olmadığını ve aracın okul taşıtı için uygunluğu bulunmadığını  belirterek, “Bu ülkenin geleceğini taşıyoruz. Biz önce kendimize çeki düzen vereceğiz. Evrakla bitmiyor bu iş. İnsan kendini denetlediğinde sorumluluk aldığında bu kazalar olmaz” dedi.
15.11.2021 Gündem
İbrahim Tatlıses 'Onun ismiyle tehdit edildim' dedi ve savcılığa başvurdu!
İbrahim Tatlıses 'Onun ismiyle tehdit edildim' dedi ve savcılığa başvurdu! İbrahım Tatlıses, Abdullah Uçmak etiketiyle sosyal medyada yapılan paylaşım sonrası "Onun ismiyle sosyal medyada tehdit ediliyorum" diyerek savcılığa başvurdu.
28.12.2020 Magazin
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayında yeni mütalaa! İşte istenen cezalar...
Sanatçı İbrahim Tatlıses'e yönelik silahlı saldırı olayında yeni mütalaa! İşte istenen cezalar... Sanatçı İbrahim Tatlıses'in ağır yaralandığı 14 Mart 2011'deki silahlı saldırıda, asistanı ve şoförüne de ateş edilmesine ilişkin yeniden görülen davada mütalaa açıklandı.
16.12.2020 Gündem
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu
Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde bu yıl 37'ncisi düzenlenen Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri yapıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İsmail Balaban çekildi, Orhan Okulu başpehlivan oldu
İsmail Balaban çekildi, Orhan Okulu başpehlivan oldu 666. Tarihi Antalya Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde İsmail Balaban'ın sakatlanıp çekilmesiyle Orhan Okulu 6. kez üst üste başpehlivan oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek...
Terör örgütüne ağır darbe! Elebaşları tek tek... PKK'ya son dönemde darbe üstüne darbe vuruldu. Özellikle kırmızı, turuncu, yeşil ve gri listede aranan sözde elebaşlarının tek tek öldürülmesi, örgütün dağılmasını hızlandırdı. Karadeniz, Tunceli ve Erzurum grupları çökertildi. Sadece haziran, temmuz ve ağustos aylarında 790 PKK’lı etkisiz hale getirildi.
28.08.2018 Gündem
TSK'dan son dakika açıklaması! 10 terörist öldürüldü
TSK'dan son dakika açıklaması! 10 terörist öldürüldü TSK: Irak'ın kuzeyi ve Hakkari sınır bölgesine dün düzenlenen hava harekatında biri gri listede bulunan olmak üzere 10 terörist etkisiz hale getirildi
29.06.2018 Gündem
Hakkari'de gri listedeki terörist öldürüldü
Hakkari'de gri listedeki terörist öldürüldü Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde halk üzerinde baskı kuran ve sözde sorumlu düzeyde faaliyet gösteren gri listede yer alan Ahmet Taşçı adlı terörist ve beraberindeki 5 terörist öldürüldü.
28.06.2018 Gündem
Emekli albay oğlunu vurup  intihar etti
Emekli albay oğlunu vurup intihar etti İzmir’in Karabağlar ilçesinde, emekli albay Ahmet Taşçı (57), bilinmeyen bir nedenle tartıştığı oğlu Arda Çağlar Taşçı’yı (29) tabancayla başından vurduktan sonra, kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.
22.02.2018 Yaşam
Federasyondan Ahmet Taşçı'ya cevap
Federasyondan Ahmet Taşçı'ya cevap TGF Başkanı Musa Aydın, Ahmet Taşçı'nın yaş sınırı sebebiyle Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde mücadele edemeyeceğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Taşçı'dan federasyona tepki
Taşçı'dan federasyona tepki Ahmet Taşçı, Türkiye Güreş Federasyonu'nun yönetmelik değişikliği sebebiyle güreşemeyecek olmasına tepki gösterdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Koluna Taşçı’nın dövmesini yaptırdı!
Koluna Taşçı’nın dövmesini yaptırdı! Brezilya Devlet Televizyonu adına Ahmet Taşçı ile ilgili belgesel çekimi yapan ekiple birlikte Karamürsel’e gelen İtalyan fotoğrafçı Rudolfo Perugini, Ahmet Taşçı ile 7 yıl önce Kırkpınar güreşleri sırasında tanıştıklarını söyledi...
21.07.2015 Yaşam
Beykoz'da yılan operasyonu
Beykoz'da yılan operasyonu Beykoz'da özel bir üniversitenin kampüsünde bulunan doğalgaz panosunun içinde yılan görüldü.
12.06.2015 Yaşam
Tatlıses'i vurduranın cezası belli oldu!
Tatlıses'i vurduranın cezası belli oldu! Yargıtay, Abdullah Uçmak'a verilen hapis cezasını onadı...
28.11.2014 Magazin
Türkiye’den bir insan koleksiyonu
Türkiye’den bir insan koleksiyonu Urfa’daki CSİ ekibinin bulgularını, yani ölüm nedenlerini mezar taşları üzerine resmeden Ahmet Taşçı Bezirgan Yaylasında İskoç etekli bir Türk: Erol Şalvarlı Urfa’da Oxford olsaydı, o şimdi başbakandı: Harran’lı Ali Kızıl Arnold Schwazenneger’ın kol kaslarına sahip Uluabat’ın balıkçı kadınları...
19.02.2014 Kültür Sanat
Tatlıses davasında flaş gelişme!
Tatlıses davasında flaş gelişme! Tatlıses'e saldırı davasına onama istemi....
8.01.2014 Magazin
"Terim sıkıntıya girer"
"Terim sıkıntıya girer" Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de bazı açılış ve organizasyonlara katılmak amacıyla bulunan Vural, önemli açıklamalarda bulundu.
24.09.2013 Galatasaray
Ne yaptın Gürbüz
Ne yaptın Gürbüz Edirne Belediye Başkanı’ndan, Türkiye Güreş Federasyonu’na, dedesinden eski pehlivanlara kadar herkes 25 yaşındaki sporcuya yasaklı madde kullanması nedeniyle kızgın Edirne Belediye Başkanı’ndan, Türkiye Güreş Federasyonu’na, dedesinden eski pehlivanlara kadar herkes 25 yaşındaki sporcuya yasaklı madde kullanması nedeniyle kızgın
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federasyondan resmi açıklama!
Federasyondan resmi açıklama! Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Ahmet Taşçı, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Altın Kemer kazanan Ali Gürbüz'ün doping yaptığının tespit edildiğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
16 yıl sonra altın madalya!
16 yıl sonra altın madalya! Finalde İsmail Balaban’ı mağlup ederek üst üste 3. zaferine ulaşan ve 16 yıl sonra altın kemerin daimi sahibi olmayı başaran 25 yaşındaki pehlivan, galibiyeti kendi gibi başpehlivan olan rahmetli babasına armağan etti
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bıçaklı olay engellendi
Bıçaklı olay engellendi Geleneksel 652'nci Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri başpehlivanlık mücadelesinde Recep Kara'yı tuş etmesine rağmen galibiyeti kule hakem heyeti tarafından geçerli sayılmayan Ahmet Kavakçı'nın ağabeyi Mahmut Kavakçı, elindeki bıçakla hakemlerin bulunduğu özel bölüme girmeye çalışırken polis tarafından engellendi.
7.07.2013 Futbol
Kırkpınar'da mücadele devam ediyor!
Kırkpınar'da mücadele devam ediyor! 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin 2. gününde, başpehlivanlık müsabakaları üçüncü turunda güreşen 16 pehlivandan, 8'i çeyrek finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tarihi organizasyonda doping şoku
Tarihi organizasyonda doping şoku Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Komitesi Başkanı Ahmet Taşçı, başpehlivanlardan Serhat Gökmen’in Haziran ayında yapılan doping testi sonuçlarında yasaklı madde rastlandığı için 652’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nden çıkarıldığını söyledi.
6.07.2013 Futbol
Tatlıses davasında karar!
Tatlıses davasında karar! 36 yıl 6 ay hapis cezası ile...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Taşçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet taşçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.