Ahmet Öksüz

Ahmet Öksüz

Son dakika ahmet öksüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet öksüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet öksüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Öksüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet öksüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 317 ahmet öksüz haberi bulunmuştur. Tüm ahmet öksüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Varank: Dünyanın en büyük 5'inci tekstil üretici ve ihracatçısı konumuna yükseldik
Bakan Varank: Dünyanın en büyük 5'inci tekstil üretici ve ihracatçısı konumuna yükseldik Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Dünyanın en büyük 5. tekstil üretici ve ihracatçısı konumuna yükseldik. Biz bunu çok daha ileri taşıyabilecek kabiliyete sahibiz. En kısa sürede biz dünya liderliğine oynayabileceğiz" dedi.
6.10.2022 Ekonomi
İşte tam o an! Kahvehanedeki çifte cinayet kamerada
İşte tam o an! Kahvehanedeki çifte cinayet kamerada Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir kahvehanede 2 kişinin yaşamını yitirdiği ve 1 kişinin yaralandığı silahlı saldırının güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Görüntülerde saldırgan Mevlüt Çağşak (55), tartıştığı Hacı Ahmet Öksüz (41), Ayhan Yalçınkaya (45) ve Necati Harmancı'ya (44) defalarca tabancayla ateş açıp, uzaklaşıyor.
14.09.2020 Yaşam
İnternetten almayın! Mağdur olmayın
İnternetten almayın! Mağdur olmayın Yasak olmasına rağmen sosyal medya üzerinden maske satışı yapanlar vatandaşı mağdur ediyor. Uzmanlar ise ‘kalitesiz ürünleri fahiş fiyata satanları şikayet edin‘ diyerek tüketicileri uyarıyor.
3.05.2020 Ekonomi
Tekstil okuyana burs ve iş garanti
Tekstil okuyana burs ve iş garanti Türk tekstil ve hazır giyim sektörü dünyada 8’inci, Avrupa Birliği’nde (AB) ise 3’üncü büyük tedarikçi konumunda. Yıllık 26 milyar dolarlık ihracatı ile ikinci büyük ihracatçı sektör olan tekstil ve hazır giyim, istihdamda da lokomotif. Ancak ekonomideki bütün bu önemine rağmen son dönemlerde algısı gerilemiş ve sektörü daha da ileriye taşıyacak nitelikli elemanlar tarafından tercih edilmeyen bir alan haline dönüşmüştü
1.09.2019 Ekonomi
Öğrenciler o bölüme akın etti!
Öğrenciler o bölüme akın etti! Hazır giyim ve Konfeksiyon, Tekstil ve Hammaddeleri, Deri ve Deri Mamulleri İhracatçı Birlikleri ile Tekstil Sanayii İşverenleri Sendikası tarafından hayata geçirilen “Tekstil Mühendisliği Burs ve İstihdam Projesi" meyvelerini verdi, giriş puanları yükselirken bölüm kontenjanları da yüzde 92 oranında doldu.
20.08.2019 Ekonomi
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Maaş gibi burs: Bin 828 lira
Maaş gibi burs: Bin 828 lira Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, 2019-2020 öğretim döneminden itibaren tekstil ve deri mühendisliğini tercih eden üniversite öğrencilerine gerekli şartları sağlamaları halinde sektör tarafından eğitim bursu verileceğini ve istihdam garantisi sağlanacağını açıkladı.
2.05.2019 Eğitim
Tekstil mühendisliğini seçen öğrenciye maaş bağlanacak
Tekstil mühendisliğini seçen öğrenciye maaş bağlanacak İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği YÖK ile protokol imzalandı. Üniversite sınavlarında ilk 20 bine girip tekstil mühendisliğini tercih edecek öğrencilere okul süresi boyunca maaş ve okuldan sonra ise iş garantisi verilecek.
22.04.2019 Gündem
Tekstil ihracatında ekim ayı Cumhuriyet rekoru
Tekstil ihracatında ekim ayı Cumhuriyet rekoru İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkanı Ahmet Öksüz, "İTHİB olarak sadece ekim ayı içerisinde 175 ülkeye gerçekleştirdiğimiz 939 milyon dolarlık ihracat ile Cumhuriyet tarihi rekoru kırdık. 2018 yılı ekim ayı ihracatı tüm zamanların en yüksek ekim ayı ihracat rakamı oldu." ifadelerini kullandı.
10.11.2018 Ekonomi
Vitrinler Çinli ve Arap turiste uygun olacak
Vitrinler Çinli ve Arap turiste uygun olacak Hazır giyim sektörü, krizi fırsata çevirip Türkiye’yi ‘alışveriş cenneti’ yapma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Türkiye’nin özellikle Ortadoğu ve Uzakdoğu’nun alışveriş üssü olacağını belirten sektör temsilcileri, koleksiyonları da yeni talebe göre değiştirmek için düğmeye bastı.
27.08.2018 Ekonomi
Türkiye otoban hızına kavuşacak
Türkiye otoban hızına kavuşacak İş dünyası seçim sonuçlarından memnun. İstikrarın Türkiye’yi ‘otoban hızı’na ulaştıracağını söyleyen iş dünyası temsilcileri, ekonominin öncelikli gündem olmasını istiyor. İş insanlarının beklentisi bir an önce reformlara odaklanılması
25.06.2018 Ekonomi
Adil Öksüz'ün kardeşinin cezası belli oldu
Adil Öksüz'ün kardeşinin cezası belli oldu Karabük'te FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında, Karabük Üniversitesi'nde görev yapmış, aralarında FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" firari Adil Öksüz'ün kardeşi Ahmet Öksüz'ün de bulunduğu 16 şüpheli hakkında açılan davada karar verildi
29.09.2021 Gündem
Kardeş Öksüz: "Her yerde beni 'Adil Öksüz' diye çağırıyorlar"
Kardeş Öksüz: "Her yerde beni 'Adil Öksüz' diye çağırıyorlar" Karabük'te, FETÖ/PDY davasında tutuklu yargılanan FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün kardeşi Yard.Doç.Dr. Ahmet Öksüz, "Cezaevinde beni 'Adil Öksüz' diye çağırıyorlar. Hastanede bana 'Adil Öksüz' diye hitap ediyorlar. Adli heyet raporunda heyet başkanı bana bizzat 'Adil Öksüz' diye hitap ediyor. Burada da en büyük sıkıntım Adil Öksüz'dür" dedi.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kardeşi konuştu!
Adil Öksüz'ün kardeşi konuştu! Karabük’te, FETÖ davasında firari Adil Öksüz’ün kardeşi Yard. Doç. Dr. Ahmet Öksüz, "Adil Öksüz ile kardeş olma iradesi bana ait değil" diyerek tahliyesini istedi.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün yengesi itirafçı oldu!
Adil Öksüz'ün yengesi itirafçı oldu! FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün kardeşi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öksüz’ün de aralarında bulunduğu 13’ü tutuklu, 1’i firari, 2’si tutuksuz 16 akademisyenin yargılanmasına devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kardeşinin soyadı değişikliği talebine ret
Adil Öksüz'ün kardeşinin soyadı değişikliği talebine ret FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün hava kuvvetleri imamı olduğu iddiasıyla aranan Adil Öksüz'ün cezaevinde tutuklu bulunan kardeşi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öksüz'ün, soyadını değiştirmek için açtığı davada mahkeme ret kararı verdi
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kardeşine şok! Reddedildi...
Adil Öksüz'ün kardeşine şok! Reddedildi... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "Hava Kuvvetleri imamı" olarak aranan Adil Öksüz'ün Karabük'te tutuklu bulunan kardeşi Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Öksüz’ün soyadını değiştirmek için açtığı davada mahkeme ret kararı verdi.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün çekmecesinden bakın ne çıktı
Adil Öksüz'ün çekmecesinden bakın ne çıktı 15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz'ü polis 8 aydır her yerde aranıyor. Emniyet yetkilileri Öksüz'ün kilitli çekmecesini açtı
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün yengesi serbest bırakıldı
Adil Öksüz'ün yengesi serbest bırakıldı Karabük'te Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün yengesi, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kardeşinden çelişkili ifadeler
Adil Öksüz'ün kardeşinden çelişkili ifadeler Adil Öksüz'ün tutuklanan kardeşi Ahmet Öksüz'ün,Bank Asya'daki hesap trafiğinin birikim için olduğunu söylemesi dikkati çekti
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün yengesi adliyede
Adil Öksüz'ün yengesi adliyede Karabük'te, "ByLock" kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün tutuklu kardeşinin eşi, adliyeye sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'e bir şok da kardeşinden
Adil Öksüz'e bir şok da kardeşinden Adil Öksüz’ün kardeşi Ahmet Öksüz, mahkemede abisi ile aralarının soğuk olduğunu söyleyerek, “Kendisini abi olarak artık kabul etmiyorum ve onunla aynı soyadı taşımak istemediğimden dolayı da dava açtım” dedi.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün yengesine gözaltı
Adil Öksüz'ün yengesine gözaltı FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün tutuklu kardeşinin eşi Havva Emel Öksüz gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'ün kardeşi hakim karşısına çıkacak
Adil Öksüz'ün kardeşi hakim karşısına çıkacak Karabük'te görülecek olan FETÖ davasında Adil Öksüz'ün kardeşi dahil 171 kişi hakim karşısına çıkacak.
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'e bir şok daha
Adil Öksüz'e bir şok daha Adil Öksüz’ün kardeşi soyadını değiştirmek için dava açtı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Öksüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet öksüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.