Ahmet Kural Sıla

Ahmet Kural Sıla

Son dakika Ahmet Kural Sıla haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Kural Sıla ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Kural Sıla haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Kural Sıla

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet kural sıla gelişmeleri de dahil olmak üzere 214 ahmet kural sıla haberi bulunmuştur. Tüm ahmet kural sıla haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Kural ile ilgili yeni gelişme!
Ahmet Kural ile ilgili yeni gelişme! Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle yeniden yargılanan Ahmet Kural için istenen ceza belli oldu.
19.02.2021 Magazin
Oyuncu Ahmet Kural'a 1 yıl 4 ay hapis cezası
Oyuncu Ahmet Kural'a 1 yıl 4 ay hapis cezası Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı
22.04.2019 Magazin
Ahmet Kural, Sıla lehine ifade veren kadından şikayetçi oldu
Ahmet Kural, Sıla lehine ifade veren kadından şikayetçi oldu Ahmet Kural, Sıla'ya şiddet uyguladığı belirtilen gece kavgayı duyduğunu belirterek ifade veren kadından şikayetçi oldu.
2.02.2019 Magazin
Ahmet Kural, ‘Sıla’ konusuna fermuar çekti!
Ahmet Kural, ‘Sıla’ konusuna fermuar çekti! Şarkıcı Sıla ile yaşadığı şiddet davasıyla gündeme gelen Ahmet Kural, önceki gün annesi Sema ve babası Mesut Kural ile birlikte Kilyos’ta bulunan bir restoranda kahvaltı yaptı. Anne ve babasıyla hasret gideren oyuncu, uzunca bir süre kaldığı restoranda ailesiyle sohbet etti.
12.12.2018 Magazin
Ahmet Kural o evden taşınıyor
Ahmet Kural o evden taşınıyor Ahmet Kural Zekeriyaköy'deki evini boşaltma kararı aldı. Ünlü oyuncu yeni ev arıyor.
9.12.2018 Magazin
Ahmet Kural'dan ‘Her şey yolunda' pozu
Ahmet Kural'dan ‘Her şey yolunda' pozu Ahmet Kural, Sıla ile yaşadığı krizden bir ay sonra ilk kez Levent’te görüntülendi. Murat Cemcir ile buluşan ünlü oyuncu, ‘Çalışmaya devam, her şey yolunda’ demekle yetindi
7.12.2018 Magazin
Ahmet Kural - Sıla davasında flaş gelişme
Ahmet Kural - Sıla davasında flaş gelişme Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun oyuncu Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddialarına ilişkin soruşturma dosyası, yeninden Aile İçi Şiddet Bürosuna gönderildi.
4.12.2018 Magazin
Ahmet Kural-Sıla davasında 'yalancı şahitlik' iddiası!
Ahmet Kural-Sıla davasında 'yalancı şahitlik' iddiası! Çok konuşulan Sıla ve Ahmet Kural davasının seyrini değiştirebilecek yeni bir gelişme daha yaşandı. Yan villadan sesleri duyduğunu iddia eden tanığın yalancı şahitlik yaptığı iddia edildi, ses raporları analiz edildi.
3.12.2018 Magazin
'Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır'
'Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır' Habertürk TV'de yayınlanan ve 'Kadına yönelik şiddet' konulu Nedir Ne Değildir programına konuk olan Tuğba Ekinci'nin sözleri olay oldu.
9.11.2018 Magazin
Ahmet Kural'dan Sıla'nın darp raporuna itiraz!
Ahmet Kural'dan Sıla'nın darp raporuna itiraz! Geçtiğimiz günlerde adliyeye giderek hakkındaki iddialar için ifade veren Ahmet Kural'ın Sıla’nın darp raporuna 3 noktada itiraz ettiği öne sürüldü.
8.11.2018 Magazin
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler?
Gülben Ergen: Beni neden öldürmek istediler? Şarkıcı Gülben Ergen, Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Kendisini sevmeyenlerin Whatsapp grubu kurduğunu belirten Ergen, "Beni neden öldürmek istediler? Ben onlara ne yaptım?" açıklamasıyla dikkati çekti.
7.11.2018 Magazin
Ahmet Kural'ın ifadesine Kanal D Ana Haber ulaştı!
Ahmet Kural'ın ifadesine Kanal D Ana Haber ulaştı! Oyuncu Ahmet Kural şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı iddiasıyla savcıya ifade vermişti. Kanal D Ana Haber Kural'ın ifadesine ulaştı. Kural, o gece Sıla'yla arasında yaşananları kendi ağzından anlattı
6.11.2018 Magazin
Ziynet Sali'den flaş Sıla-Ahmet Kural açıklaması!
Ziynet Sali'den flaş Sıla-Ahmet Kural açıklaması! Şarkıcı Ziynet Sali, hakkında çıkan 'Ahmet Kural-Sıla kavgası onun yüzünden çıktı' iddiasına yanıt verdi.
6.11.2018 Magazin
Murat Cemcir'den 'Ahmet Kural' paylaşımı
Murat Cemcir'den 'Ahmet Kural' paylaşımı Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddiasıyla savcılığa ifade verdi. Konuyla ilgili tavrı merak edilen oyuncu Murat Cemcir ise sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Cemcir, Twitter hesabından Ahmet Kural'ın basın açıklamasını takipçileriyle paylaştı.
6.11.2018 Magazin
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia
Sıla-Ahmet Kural kavgasının nedeni için bomba iddia Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Ahmet Kural'ın şarkıcı Ziynet Sali'nin Sıla'ya mesaj atmasından dolayı şiddet uyguladığı iddia edildi.
5.11.2018 Magazin
"O kişinin adam olma ihtimali yok"
"O kişinin adam olma ihtimali yok" Arda Turan ile olan hadisesi magazin gündemini uzun süre meşgul eden popçu Berkay, arkadaşı Kerimcan Durmaz'ın doğüm günü çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
3.11.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış!
Ahmet Kural, Sıla'nın sırtında vazo kırmış! Ocak ayındaki Ahmet Kural-Sıla ayrılığının şiddet nedeniyle olduğu, Sıla’nın bir erkekle yemek yerken çekilen fotoğrafını gören Ahmet Kural’ın sevgilisini kollarından tutup sarstığı iddia edildi. Sıla’nın yakın çevresinden alınan bilgiye göre ise 29 Ekim tarihinde yaşanan olay, Ahmet Kural’ın ikinci kez birlikte olmaya başladıklarından sonra Sıla’ya uyguladığı ilk şiddet değil!
3.11.2018 Magazin
Ahmet Kural, Sıla'dan özür diledi
Ahmet Kural, Sıla'dan özür diledi Sevgilisi Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan Ahmet Kural'dan yeni bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu, "Bu olaydan ben de çok ders çıkardım. Başta Sıla olmak üzere tüm kadınlardan özür diliyorum" ifadelerini kulladı.Öte yandan şarkıcı Sıla Sıla Gençoğlu’nun tanıkları dinlenildi. Ahmet Kuralın tanık olarak dinlenilen komşusu, Sıla'ya dayak olayıyla ilgili arkadaşına attığı whatsapp mesajını soruşturmayı yürüten savcılığa sundu.
21.12.2018 Gündem
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı?
Ahmet Kural kimdir? Ahmet Kural ve Sıla arasında neler yaşandı? Ahmet Kural kimdir? Başarılı oyunculuğuyla ve beğenilen sinema filmleriyle tanınan Ahmet Kural gündemden düşmüyor. Sıla ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Ahmet Kural, dün Sıla'nın darp sebebiyle şikayetçi olmasından dolayı dikkatleri üzerine topladı. Peki Ahmet Kural kimdir? Sıla ve Ahmet Kural arasında neler yaşandı?
2.11.2018 Gündem
Tuğba Ekinci'den Ahmet Kural'a destek!
Tuğba Ekinci'den Ahmet Kural'a destek! Şarkıcı Tuğba Ekinci, Ahmet Kural'ın Sıla'yı darp ettiği iddialarına farklı bir yorum yaptı. Ünlü isimler sosyal medyada Sıla'ya destek yağdırırken, Tuğba Ekinci ise Ahmet Kural'ı savundu.
2.11.2018 Magazin
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu
Şarkıcı Sıla, Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu Sıla, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek Ahmet Kural'dan şikayetçi oldu. Fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı 3 ay koruma kararı aldırdı. Şarkıcı Sıla ve Ahmet Kural, kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi.
1.11.2018 Magazin
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi!
Ahmet Kural da Sıla'yı sildi! Ahmet Kural, Sıla'nın iş adamı Okan Can Yantır ile fotoğrafı çıkmasının ardından harekete geçti. Kural, Sıla'yı sosyal medyadan sildi.
16.01.2018 Magazin
Hırsız evleri birleştirdi!
Hırsız evleri birleştirdi! Şarkıcı Sıla’nın Kadıköy’deki evine girince, Ahmet Kural sevgilisinin yanına taşındı.
24.09.2017 Magazin
Ahmet Kural-Sıla aşkında bir ilk!
Ahmet Kural-Sıla aşkında bir ilk! Oyuncu Ahmet Kural, sevgilisi Sıla Gençoğlu ile fotoğrafını paylaştı.
22.09.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kural Sıla ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet kural sıla haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.