Ahed  Et-Temimi

Ahed Et-Temimi

Son dakika Ahed et-Temimi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahed et-Temimi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahed et-Temimi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahed Et-Temimi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahed et-temimi gelişmeleri de dahil olmak üzere 22 ahed et-temimi haberi bulunmuştur. Tüm ahed et-temimi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arap Birliğinden Ahed et-Temimi tebriği
Arap Birliğinden Ahed et-Temimi tebriği Arap Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Said Ebu Ali, Hanzala Cesaret Ödülü sahibi Ahed et-Temimi'nin serbest bırakılmasından dolayı Filistin halkı ve özgür dünya halklarını tebrik etti.
31.07.2018 Dünya
Netanyahu o isimleri sınır dışı etti
Netanyahu o isimleri sınır dışı etti İsrail, Ayrım Duvarı'na Hanzala Cesaret Ödülü sahibi "Filistinli cesur kız" Ahed et-Temimi'nin (17) resmini çizen 2 İtalyan graffiti sanatçısını sınır dışı etti.
30.07.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahid Temimi ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahid Temimi ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in serbest bıraktığı Ahid Et-Temimi ile telefonda görüştü.
29.07.2018 Gündem
Ahed Temimi'den ilk açıklama
Ahed Temimi'den ilk açıklama Filistin direnişinin sembol ismi Ahed Temimi, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşmesinin ardından basın toplantısı düzenledi.
29.07.2018 Dünya
Ahed Tamimi serbest bırakıldı
Ahed Tamimi serbest bırakıldı Filistin direnişin sembolü "Cesuz Kız" Ahed Tamimi 8 ayın ardından serbest bırakıldı
29.07.2018 Dünya
Filistinli cesur kız Temimi'nin erken tahliye talebi reddedildi
Filistinli cesur kız Temimi'nin erken tahliye talebi reddedildi Hanzala Cesaret Ödülü sahibi "Filistinli cesur kız" Ahed et-Temimi'nin ceza indirimi ve erken tahliye talebinin reddedildiği bildirildi.
6.06.2018 Dünya
Hamas'tan 'tanımıyoruz' mesajı
Hamas'tan 'tanımıyoruz' mesajı Filistin Ulusal Konseyi, Filistin Ulusal Yönetimi Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı Filistin Devlet Başkanı olarak seçti.
4.05.2018 Dünya
İsrailli vekilden dehşete düşüren açıklama!
İsrailli vekilden dehşete düşüren açıklama! İsrail'deki Yahudi Evi Partisinden Bezalel Smotrich, Filistin'in sembol isimlerinden cesur kız 17 yaşındaki Ahed et-Temimi'nin "en azından dizinden vurulması gerektiğini" belirtti.
22.04.2018 Dünya
İsrail askerine yumruk atan cesur kız mahkemede
İsrail askerine yumruk atan cesur kız mahkemede İsrail askeri mahkemesi, tutuklu yargılanan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'nin (16) duruşmasının 11 Mart'a ertelenmesine karar verdi. Ahed'in kelepçeli ellerinin görevli tarafından tutulması dikkat çekti.
13.02.2018 Dünya
İsrail'den Temimi'ye destek veren Yahudi şairin eserlerine yayın yasağı
İsrail'den Temimi'ye destek veren Yahudi şairin eserlerine yayın yasağı İsrail, ordu radyosuna "Filistinli cesur kız" Temimi'yi destekleyen Yahudi aktivist ve şair Geffen'in şarkı ve şiirlerinin yayımlanmaması talimatını verdi.
24.01.2018 Dünya
İsrail'den şok karar! O şairin eserleri yasaklandı
İsrail'den şok karar! O şairin eserleri yasaklandı İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman'ın, ordu radyosuna 16 yaşındaki "Filistinli cesur kız" Ahed et-Temimi'yi destekleyen Yahudi aktivist ve şair Yehonatan Geffen'in şarkı ve şiirlerinin yayımlanmaması talimatını verdiği bildirildi.
24.01.2018 Dünya
Filistinli Ahed'in tutukluluk süresi uzatıldı
Filistinli Ahed'in tutukluluk süresi uzatıldı İsrail askeri mahkemesi, "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'nin (16) tutukluluk süresinin ayın 31’ine kadar uzatılmasına karar verdi.
17.01.2018 Dünya
Temimi'nin tutukluluk süresi 48 saat daha uzatıldı
Temimi'nin tutukluluk süresi 48 saat daha uzatıldı İsrail askeri mahkemesinin, "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'nin (16) tutukluluk süresinin 48 saat daha uzatılmasına karar verdiği bildirildi.
15.01.2018 Dünya
Filistinli cesur kız Temimi ile ilgili yeni gelişme
Filistinli cesur kız Temimi ile ilgili yeni gelişme "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi ile annesi Neriman'ın pazartesi günü yapılacak duruşmasının 15 Ocak'a ertelendiği bildirildi.
7.01.2018 Dünya
Cesur kız "Temimi" için okullarda kampanya başlatıldı
Cesur kız "Temimi" için okullarda kampanya başlatıldı Filistin Eğitim ve Öğretim Bakanlığı, İsrail tarafından gözaltına alınan "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Filistinli Ahed et-Temimi'ye (16) destek için bir kamp
3.01.2018 Dünya
İsrail'den Filistinli cesur kız Temimi için flaş karar!
İsrail'den Filistinli cesur kız Temimi için flaş karar! İsrail askeri mahkemesi, işgal altındaki Batı Şeria'da görülen duruşmada, "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi Ahed et-Temimi ile annesi Neriman'ın gözaltı süresini 8 gün uzattı.
1.01.2018 Dünya
Filistinli Temimi ailesiyle ilgili yeni gelişme! Uzatıldı
Filistinli Temimi ailesiyle ilgili yeni gelişme! Uzatıldı İsrail askeri mahkemesi, "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi 16 yaşındaki Filistinli Ahed et-Temimi ile annesi Neriman ve kuzeni Nur Naci et-Temimi'nin gözaltı sürelerini 4 gün daha uzattı.
25.12.2017 Dünya
İsrail'den Ahed için skandal karar
İsrail'den Ahed için skandal karar İsrail askeri mahkemesi, "Hanzala Cesaret Ödülü" sahibi 16 yaşındaki Filistinli kız Ahed et-Temimi'nin gözaltı süresini altı gün uzattı
20.12.2017 Dünya
Filistinli kızın şimdi de kuzeni gözaltına alındı
Filistinli kızın şimdi de kuzeni gözaltına alındı İsrail askerleri, kendisi ve annesinin ardından Hanzala Cesaret Ödülü sahibi Ahed et-Temimi'nin bugün de kuzenini gözaltına aldı.
20.12.2017 Dünya
İsrail’e kafa tutan kız gözaltına alındı
İsrail’e kafa tutan kız gözaltına alındı Henüz 12 yaşındayken İsrail askerine yumruk gösterdiği fotoğrafıyla Filistinli cesur kız olarak tanınan Ahed et Temimi, evine girmek isteyen İsrail askerini yumrukladığı gerekçesiyle gece yarısı gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
'Cesaret Ödülü'nü alan küçük kız gözaltına alındı
'Cesaret Ödülü'nü alan küçük kız gözaltına alındı Filistin'de 2012 yılında İsrail askerlerine karşı cesur tavrı nedeniyle İstanbul'da "Hanzala Cesaret Ödülünü"ne layık görülen 16 yaşındaki Ahed et-Temimi gözaltına alındı.
19.12.2017 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Ahed Tamimi' mesajı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan 'Ahed Tamimi' mesajı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Filistinli 'Cesur Kız' Ahed Tamimi'nin serbest bırakılmasına ilişkin, "İsrail’in zulmüne karşı duran Ahed Tamimi nihayet özgürlüğüne kavuştu. Ahed Tamimi'nin şahsında bütün Filistin halkını selamlıyor, Filistin'in özgürlüğüne vesile olmasını diliyorum" dedi.
29.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ahed Et-Temimi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahed et-temimi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.