Ağlattı

Ağlattı

Son dakika ağlattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağlattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağlattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağlattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağlattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 778 ağlattı haberi bulunmuştur. Tüm ağlattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı
Taş Kağıt Makas bu kez ağlattı! Rıza'nın sözleri yürekleri yaktı Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda yakın arkadaşının 22 yaşındaki kızını öldürdüğü iddiasıyla cezaevine konulan Rıza'nın, oğlu Umut’a, “Ayakkabılarımı kapının önüne koy ki; seni yalnız sanmasınlar” sözleri yürekleri dağladı. Umut’un babasını cezaevinden kurtaracak tek umudu olan Avukat Harun Yakar’ın son anda davayı satması ise geceye damga vurdu.
14.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı
Selma Ergeç 'İnci Taneleri'ni anlattı: Karar vermek zor olmadı Kanal D’nin sevilen dizisi “İnci Taneleri”nin Piraye’si Selma Ergeç önceki gün Etiler’de görüntülendi.
2.03.2024 Magazin
İnci Taneleri yine zirvede! Dilber bu kez ağlattı: Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde
İnci Taneleri yine zirvede! Dilber bu kez ağlattı: Asıl hasar, görünmeyen yerlerimde Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri, dansı ve sempatik tavırları ile tüm izleyicinin kalbinde taht kuran Dilber’in otel odasında eşi Zahir tarafından darp edilip ambulansla hastaneye kaldırılması nedeniyle tüm Türkiye’yi ağlattı.
1.03.2024 Magazin
10 Kasım: Atatürk'ü yetimhanede bir çocuk ağlattı! Ulu Önder'in unutulmaz sözü...
10 Kasım: Atatürk'ü yetimhanede bir çocuk ağlattı! Ulu Önder'in unutulmaz sözü... Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anacağız. Atamızın ölümünün 85. yıldönümünde yine gönüllüler ince bir sızı nüksedecek. Minnet, rahmet ve dualar ile anacağımız bugün, yıllar önce şehit çocuğuyla Atatürk arasında geçen diyalog tekrar gündem oldu.
9.11.2023 Gündem
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi
Ölen eşinden gelen mektup ağlattı: 100. yılda teslim edildi Ankara'da Menekşe Doğanay'a (50), eşi Mustafa Doğanay'ın, 21 yıl önce Cumhuriyet'in 100'üncü yılına mektup kampanyası kapsamında yazdığı mektup ulaştı. Eşini 10 yıl önce kaybeden Doğanay, mektubu okurken duygu dolu anlar yaşadı.
29.10.2023 Yaşam
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı!
Hakan da haklı, Aylin de! Arka Sokaklar'da iki dakikalık sahne herkesi ağlattı! Arka Sokaklar 645. bölümle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Çoban, Özlem Çınar ve Ozan Çobanoğlu'nun yer aldığı dizinin 13 Ekim akşamı ekrana gelen yeni bölümünde Aylin ve Hakan arasındaki duygusal sahne damga vurdu.
13.10.2023 Televizyon
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı
Dilek Taşı dizisinde nefes kesen sahne! Sosyal medya Hüseyin ve Boncuk için ağladı Dilek Taşı dizisi 2. bölümüyle ekrana geldi. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde Hüseyin ve Mustafa ikilisi Tarlabaşı'nda metruk bir binada polise yakalandı. Hüseyin'in hikayesi ve yaptığı seyirciyi ağlattı.
14.09.2023 Televizyon
Tuğba'nın bebek hikayesi Nursel Ergin'i ağlattı!
Tuğba'nın bebek hikayesi Nursel Ergin'i ağlattı! Gelinim Mutfakta 1169. bölümde Nursel Ergin, Tuğba'nın bebek yapma ile ilgili aldığı kararı duyunca ağlamaya başladı!
22.06.2023 Televizyon
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı!
Bu nasıl sahne! Kızılcık Şerbeti'nde Ömer ve Metehan'ın yüzleşmesi ağlattı! Kızılcık Şerbeti dizisi 27'inci bölümüyle ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Rahimcan Kapkap'ın yer aldığı dizinin yeni bölümünde babası bildiği Ömer tarafından ihaneti uğradığını düşünen Metehan'ın sahnesi göz yaşarttı. Ömer ve Metehan diyaloğu Kızılcık Şerbeti'ne damga vurdu.
26.05.2023 Televizyon
Yalı Çapkını dizisinde Fuat'ın cenazesi kalktı! Sezon finalinde yine ölüm var!
Yalı Çapkını dizisinde Fuat'ın cenazesi kalktı! Sezon finalinde yine ölüm var! Yalı Çapkını dizisinde Fuat'ın cenazesi kalktı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin son bölümünde Fuat'ın cenaze sahnesi Türkiye'yi ağlattı. Sosyal medyada ise Doğukan Polat'ın sete lokma göndermesi de dikkat çekti.
26.05.2023 Televizyon
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı!
Yargı ekibi sezon finalini birlikte kutladı! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı dün gece yayınlanan 63’üncü bölümüyle sezon finali yaptı. Yargı rüzgarının estiği gecede dizi, seyirciyi hem ağlattı hem de yeni sezona dair merakını artırdı. Soluksuz izlenen sezon finali sosyal medya listelerinin de üst sıralarında yer alırken reytinglerde de yine gecenin birincisi oldu. Dizi Ab’de 7,07 reyting 19,70 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,69 reyting 18,51 izlenme payı, Total’de ise 6,55 reyting 17,22 izlenme payı elde ederek pazar akşamının birincisi oldu.
8.05.2023 Televizyon
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı
Madonna ağlattı! O ayrıntı yürek yaktı Madonna çocuk yaşta iken kanserden kaybettiği annesini bir paylaşımla sosyal medya hesabında andı. Dünyaca ünlü şarkıcı, o yıllarda çok fakir olduklarını söylerken sevenleriyle paylaştı ayrıntı yürekleri yaktı.
26.04.2023 Magazin
TOGG, Ordu’da vatandaşı ağlattı: Kendi otomobilimize bindiğim için çok mutluyum
TOGG, Ordu’da vatandaşı ağlattı: Kendi otomobilimize bindiğim için çok mutluyum Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Ordu’daki esnaf gezisi programına yerli ve milli otomobil TOGG ile geldi. Otomobil Ordu Büyükşehir Belediyesi önünde sergilenirken, aracın şoför koltuğuna oturan bir vatandaş duygulandı, gözyaşı döktü.
18.04.2023 Ekonomi
Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir? Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli?
Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir? Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine Türkiye’nin gündemini meşgul eden bir hikaye işleniyor. Şevket Gül'ün yaşam öyküsü izleyenleri şaşırtırken, hikayesiyle herkesi ağlattı. Çobanlık yapan Şevket ile birlikte 36 akrabasının haymatlos olduğu canlı yayında ortaya çıktı. Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir, Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli?
12.04.2023 Televizyon
Karsu yıkılan evi paylaştı: Halamın evindeki duvardan düşmeyen tek fotoğraf
Karsu yıkılan evi paylaştı: Halamın evindeki duvardan düşmeyen tek fotoğraf Ünlü şarkıcı Karsu, Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerde ailesinden halalarını, kuzenlerini ve kuzenlerinin çocuklarını kaybetti. Ailesinden toplamda 10 kişiyi kaybeden Karsu Dönmez, halasının yıkılan evinden bir fotoğraf paylaştı.
5.03.2023 Magazin
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı!
'Bu oyuncak sana arkadaşım' kampanyası ünlü isimleri ağlattı! 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan ve on binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremler sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Asrın felaketi sonra Türkiye tek yürek olurken, pazar günü oynanan Beşiktaş- Antalyaspor maçında duygu dolu anlar yaşandı.Beşiktaş Kulübü ve taraftarların depremdeze çocuklar için başlattığı “Bu oyuncak sana arkadaşım” kampanyası tüm Türkiye’ye duygusal anlar yaşattı. Sanat dünyasının ünlü isimleri hislerini sosyal medya hesaplarında paylaştı.
28.02.2023 Magazin
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı!
Sahaya atılan pelüş oyuncaklar Gonca Vuslateri'yi ağlattı! Oyuncu Gonca Vuslateri, Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçında, taraftarların depremzede çocuklar için sahaya binlerce peluş oyuncak atması üzerine gözyaşlarına hakim olamadı.
27.02.2023 Magazin
Enkazdan çıktı kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı: Atilla abi ben Cemal...
Enkazdan çıktı kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı: Atilla abi ben Cemal... Kahramanmaraş depreminde en fazla kişinin hayatanı kaybettiği Ebrar sitesinin enkazından 41 saat sonra canlı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Cemal Karakozak'ın hastanedeki tedavisinin tamamlamasının ardından kurtarıcısına attığı telefon mesajı tüm ekibi ağlattı. Bine yakın kişinin enkaz kaldığında kaldığı Ebrar sitesinde ekiplerin yaşadığı unutulmaz o anlar bir kez daha yürekleri dağladı.
27.02.2023 Gündem
Depremde hayatını kaybeden polis memurunun kardeşi herkesi ağlattı: Üçünüz de melek oldunuz
Depremde hayatını kaybeden polis memurunun kardeşi herkesi ağlattı: Üçünüz de melek oldunuz Tüm Türkiye'yi derinden sarsan ve acılara boğan deprem felaketinde Hatay'da yıkılan Bilgecan Apartmanı'nın enkazı altında polis memuru Barış Berber ile 5 aylık hamile eşi Nur Deniz Berber hayatını kaybetti. Genç çiftin ölümü yakınlarını yasa boğarken, bebeklerine Beriz ismini koyacakları öğrenildi. Barış Berber'in kız kardeşi Deniz Berber'in sosyal medyadan yazdıkları okuyanları ağlattı.
20.02.2023 Gündem
Araba dolandırıcısının karşısına depremzede çıkınca bakın ne yaptı! Şaşkına çeviren olay
Araba dolandırıcısının karşısına depremzede çıkınca bakın ne yaptı! Şaşkına çeviren olay Deprem'in ardından doktor olduğunu söyleyip, ilaç parası adı altında para ve cep telefonu toplayan dolandırıcının yaptıkları vicdanları yaraladı. Bölgede fırsatçıların türlü türlü oyunları ise bitmiyor. Yaşanan son olay ise şoke etti. Sahte araç kiralama firması üzerinden dolandırıcılık yapan şahıs konuştuğu kişinin bir depremzede olduğunu fark edince bakın ne yaptı.
20.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı!
Karsu Hollanda'daki yardım gecesinde söylediği şarkıyla herkesi ağlattı! 6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır yıkımlara neden oldu. Depremlerde akrabalarını kaybeden şarkıcı Karsu, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere yardım amacıyla düzenlenen ulusal eylem gününde hem bağış topladı hem de şarkı söyledi.
18.02.2023 Magazin
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum
Ece Erken: Herkes neden köylere yerleşiyor şimdi çok iyi anlıyorum Geçtiğimiz yıl Yeşilköy'de sahibi olduğu balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından bir paylaşım yaparak, "Herkes neden köylere yerleşiyor, daha iyi anlıyorum" diye yazdı.
18.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ağlattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağlattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.