Agi Ne Kadar Olacak

Agi Ne Kadar Olacak

Son dakika AGİ ne kadar olacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AGİ ne kadar olacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AGİ ne kadar olacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Agi Ne Kadar Olacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan agi ne kadar olacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 agi ne kadar olacak haberi bulunmuştur. Tüm agi ne kadar olacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
AGİ kalktı! Asgari Geçim İndirimi  kalkınca net maaştan kesinti olacak mı? Milyonlarca çalışanı kapsıyor, 300 TL...
AGİ kalktı! Asgari Geçim İndirimi kalkınca net maaştan kesinti olacak mı? Milyonlarca çalışanı kapsıyor, 300 TL... Asgari ücrete yapılan rekor artış sadece asgari ücretle çalışanları değil dolaylı olarak tüm çalışanları ve devlet desteği alan vatandaşları etkiledi. Pek çok ücrette artış oldu. Ancak asgari ücretten veri kesintisinin kaldırılması ve bu uygulamanın tüm çalışanları kapsayacak şekilde genişletilmesi nedeniyle çok sayıda çalışan 'AGİ kalktı mı?' sorununun yanıtını arıyor. Çalışanların asgari ücrete kadar olan kazancından artık vergi alınmıyor. Asgari Geçim İndirimi (AGİ) kalktı. Fakat vergi istisnasıyla maaşlarda yaklaşık 300 lira artış sağlanmış oldu. Bazı işyerlerinde ise net ücretle çalışanlardan AGİ kadar tutar kesilirken, vergi muafiyeti kaynaklı artışın maaşlara yansıtılmadığı görüldü. Bakan Bilgin bu konuya son noktayı koydu. İş Kanunu’nun 62’nci maddesine göre AGİ kesintisinin yapılamayacağına dikkat çeken Bilgin, “Kanunlar ‘ücretler geriye gidemez’ diyor. Brüt maaş alsaydınız size o parayı vereceklerdi. İşveren böyle bir kesinti yapamaz. Hukuka aykırı. Yanlış hesaplama yapıyorlar, kanun çok açık” diye konuştu. Öte yandan çalışan ve emeklilik bekleyen vatandaşların gündemindeki diğer iki konu ise 3600 ek gösterge ve ETY düzenlemesindeki son durum. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bu iki konu ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. İşte AGİ, 3600 ek gösterge ve ETY düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri...
21.01.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum!
Asgari ücret açıklandı mı? 2022 asgari ücret (net ve brüt) ne kadar oldu? Asgari ücret zam toplantısında son durum! Asgari ücret açıklandı mı, asgari ücret ne kadar oldu 2022? Asgari ücret toplantısının ilki 1 Aralık’ta başladı, 7 Aralık'ta Türk-İş ev sahipliğinde gerçekleşen asgari ücret belirleme toplantısı 9 Aralık’ta TİSK'te gerçekleştirildi. Asgari ücret için bu sene 30 oranında artış beklenirken, gözler karar için 4. Toplantıya çevrildi. Peki, asgari ücret belli oldu mu, ne zaman belli olacak?
14.12.2021 Çalışan Hakları
AGİ ne kadar 2022? Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplama nasıl yapılır, 2022 asgari geçim indirimi belli oldu mu?
AGİ ne kadar 2022? Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplama nasıl yapılır, 2022 asgari geçim indirimi belli oldu mu? AGİ ne kadar olacak 2022, asgari geçim indirimi belli oldu mu? Asgari Geçim İndirimi tüm çalışanları ilgilendirdiğinden asgari ücret görüşmeleri sadece 6 milyon asgari ücretli tarafından değil, tüm çalışanlar tarafından merak ediliyor. Asgari ücret 3. toplantı 9 Aralık 2021 tarihinde yapıldı. Asgari ücrette yaşanacak artışla birlikte AGİ de belirleneceği için gözler bugün yapılacak 4. Toplantıya çevrildi. Peki, Evli, bekar ve çocuklu AGİ hesaplaması nasıl, nereden yapılır? İşte 2022 AGİ ile ilgili merak edilenler…
13.12.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, ilk rakamlar geldi
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu, ilk rakamlar geldi Asgari ücrete zammı 2022 ile ilgili son dakika açıklaması. Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Asgari geçim indirimi (AGİ) ne kadar olacak? sorularına cevap verildi. Milyonların beklediği asgari ücret zammı ile ilgili son rakamlar ortaya çıktı. Asgari ücret zammında kritik rakamın 4 bin lira olduğu ifade edildi. Öte yandan AGİ ilgili kritik gelişme yaşandı. 2022 Asgari Geçim İndirimi (AGİ) üzerindeki vergi yükünün hafifletilmesine yönelik formül arayışı sürüyor. İşte asgari ücret zammı ve AGİ ile ilgili tüm detaylar...
Maaşlara ek ödeme müjdesi! Asgari geçim indiriminde(AGİ) büyük artış! 456 liraya çıkarılacak
Maaşlara ek ödeme müjdesi! Asgari geçim indiriminde(AGİ) büyük artış! 456 liraya çıkarılacak Asgari geçim indirimi(AGİ) ile ilgili flaş açıklama geldi. Milyonlara AGİ ile ilgili güzel haber. Milyonlarca çalışanın yüzü gülecek. AGİ ne kadar olacak? AGİ'ye ne kadar zam gelecek? soruları cevabını buldu. Asgari ücrette son düzlüğe girilirken, Asgari Geçim İndirimi'nde de (AGİ) vergi iadesi çalışması yapılacağı konuşuluyor. Çalışmaya göre; bekar işçi için ödenen 268,31 liralık AGİ'ye alınan gelir vergisi eklenerek 456,13 liraya çıkartılacak.
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak?
Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? 2022 yılında asgari ücretin belirlenmesi amacıyla süreç devam ediyor. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlık ettği ilk toplantıyla başladı. 2022 asgari ücretin belli olacağı toplantıda işveren tarafını TİSK, işçi tarafını Türk-İş temsil ediyor. Asgari ücret Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantılarının ardından 2022 yılında yapılacak zam da belli olacak. Asgari Geçim İndirimi'ne (AGİ) yapılacak zam da, asgari ücret artışıyla birlikte netlik kazanacak. Peki, Asgari Geçim İndirimi (AGİ) 2021 ne kadar? AGİ 2022 ne kadar olacak? İşte AGİ zammı ile ilgili detaylar...
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri!
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri! Asgari ücret ile birlikte AGİ de belli oluyor. Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2021 yılının sonu yaklaştıkça asgari ücret zam görüşmeleri merakla takip ediliyor. Enflasyon rakamları asgari ücrete yapılacak zammın belirlenmesinde etkili olduğundan, enflasyon oranlarına göre 2022 yılı için tahmini asgari ücret oranları paylaşılıyor. Peki, asgari ücret ne kadar olacak, 2022 AGİ ne kadar?
18.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oluyor, prim desteği ve...
Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oluyor, prim desteği ve... Asgari ücretle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Resmen açıklandı. Ocak ayının yaklaşmasıyla beraber milyonlarca işçi ve işveren gözünü asgari ücret zam haberlerine çevirdi. Asgari ücret zammıyla ilgili hükümet ve işveren temsilcilerinden peş peşe açıklamalar gelmeye devam ediyor. Asgari ücret zammı ile ilgili 4 farklı öneri sunuldu. Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücret kaç TL'ye yükselecek? İşte madde madde detaylar...
10.11.2021 Çalışma Hayatı
AGİ 2021 tahmini ne kadar olur? Bekar, evli, çocuklu AGİ 2021 tablosu ve AGİ 2021 zammı…
AGİ 2021 tahmini ne kadar olur? Bekar, evli, çocuklu AGİ 2021 tablosu ve AGİ 2021 zammı… AGİ 2021 ne kadar olur? sorusu sadece asgari ücretli çalışanlar değil, milyonlarca çalışan tarafından soruluyor. Asgari ücret Tespit Komisyonu 4. kez önümüzdeki hafta yeniden toplanacak. 2020 yılı için asgari geçim indirimi bekar için 220,73 TL, evli eşi çalışmayan için 264,87 TL, evli eşi çalışmayan 1 çocuklu için 297,98 TL olarak belirlenmişti. AGİ ücretleri asgari ücret zammının açıklanmasıyla belli olacağı için gözler 2021 asgari ücret zammının açıklanacağı güne çevrildi. İşte AGİ 2021 tahmini…
25.12.2020 Çalışan Hakları
2021 asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Rakam...
2021 asgari ücret ile ilgili flaş açıklama! Rakam... 2021 yılı asgari ücrete ilişkin son dakika açıklaması geldi. Türk-İş Genel Başkanı Atalay, "Kafamızda bir rakam var. Komisyon üyeleri önümüzdeki günlerde Hak-İş ve DİSK'in kanaatini alıp açıklar" dedi.
3.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme, bakan duyurdu! 2 bin 673 lira ve...
Asgari ücret ile ilgili flaş gelişme, bakan duyurdu! 2 bin 673 lira ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca çalışan bekliyordu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, 2021 asgari ücretle ilgili olarak, "2021'de uygulanacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında ilk toplantı 4 Aralık'ta yapılacak" ifadelerini kullandı. Asgari ücret için 5 senaryo konuşuluyor. En yüksek maaş beklentisi 'Merkez Bankası’nın yüzde 12.1 olarak belirlenen 2020 yılı enflasyon tahminine 3 puanlık refah payı eklenerek yüzde 15 oranında artış yapılırsa brüt asgari ücret 3.384 TL, net asgari ücret de 2.673 TL olur' şeklinde.
26.11.2020 Ekonomi
Asgari ücrete zam! Milyonlarca çalışana güzel haber
Asgari ücrete zam! Milyonlarca çalışana güzel haber Asgari ücretin ne kadar olacağı milyonlarca çalışan tarafından daha şimdiden merak konusu olmaya başladı. Geçen yıl asgari ücret brüt 2 bin 943 lira, net 2 bin 324 lira 70 kuruş olarak açıklanmıştı. Böylelikle 2019 yılına göre net asgari ücret yüzde 15,03 oranında artmış oldu. Bu yılda asgari ücrette bu oranlarda bir artış bekleniyor. Uzmanlar ise 2021 için brüt asgari ücretin 3.400 TL civarında olacağını öngörüyor. Net asgari ücretin ise 2.650 lira ile 2.800 lira arasında bir rakam olması bekleniyor.
23.11.2020 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ne kadar olacak? Ve rakam belli oldu
Asgari ücret ne kadar olacak? Ve rakam belli oldu Asgari ücretin ne kadar olacağı merak konusu olmuştu. Asgari ücret ile ilgili rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Hesaplamalara göre brüt asgari ücretin 3.400 TL civarında olacağı net asgari ücretin ise 2.650 lira ile 2.800 lira arasında bir rakamın olacağı tahmin ediliyor.
7.11.2020 Çalışma Hayatı
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır?
2020 Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu! Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? Devlet memurlarına, eş ve çocuklarından dolayı her ay maaşlarıyla birlikte aile yardımı da ödenmektedir. Eş ve çocuk için ödenen aile yardımı miktarlarının artması, memurun aylık net maaşına da artış şeklinde yansıyor. 2020 yılının ilk altı aylık döneminde geçerli olan aile yardımı ödeneğinin miktarı yılın ikinci yarısında artacak. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) mayıs ayı enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından Temmuz ayı aile yardımı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari geçim indirimi (AGİ) nasıl hesaplanır? soruları araştırılıyor. İşte 2020 aile yardımı ve Asgari geçim indirimi (AGİ) tablosu...
4.06.2020 Memur
2019 AGİ rakamları | 2020 yılında AGİ ne kadar olacak?
2019 AGİ rakamları | 2020 yılında AGİ ne kadar olacak? 2019 AGİ rakamları ile 2020 AGİ rakamları 2019 yılının bitmesine günler kala yoğun bir şekilde araştırılıyor. Asgari ücret toplantısının sonuncusu yarın gerçekleşecek. Dört gözle yarın çıkacak kararı bekleyen çalışanlar, 2019 AGİ rakamları nedir? sorusunu araştırıyor, 2020 AGİ tahminleri nasıl? sorusunu arıyor. İşte AGİ konusunda merak edilenler…
25.12.2019 Çalışan Hakları
2020 AGİ parası ne kadar olacak? | 2019 AGİ rakamları
2020 AGİ parası ne kadar olacak? | 2019 AGİ rakamları 2020 AGİ parası ne kadar olacak? Türk-İş- Hak-iş ve DİSK’in 2020 yılının yeni asgari ücret talebinin açıklamasından sonra oldukça merak edilen soruların arasına girdi. 2019 yılının bitimine günler kala, gündemi meşgul eden 2020 asgari ücret zam konusu kadar, 2020 AGİ parası da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Asgari Geçim İndirimi 2020 yılında ne kadar olur?
20.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari geçim indirimi 2020 | 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak?
Asgari geçim indirimi 2020 | 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak? Asgari ücret görüşmeleri devam ederken milyonlarca kişi aynı zamanda 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak sorusuna da yanıt arıyor. TÜİK vergileri dün açıklanmış, bir işçinin aylık gıda harcaması, ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak belirlenmesini talep etmişti. Asgari ücret konusunu henüz netlik kazanmadı. Peki, 2020 asgari geçim indirimi ne kadar olacak İşte Asgari geçim indirimi 2020 hakkında merak edilenler…
18.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret ne zaman belli olacak? AGİ 2019 ücreti ne kadar? | Yıllara göre asgari ücret
Asgari ücret ne zaman belli olacak? AGİ 2019 ücreti ne kadar? | Yıllara göre asgari ücret Asgari ücret ne zaman belli olacak? asgari ücret görüşmeleri devam ederken, milyonlarca çalışan bu soruya yanıt arıyor. Asgari ücret toplantısı için tespit komisyonu yarın 2 kez bir araya gelecek.Peki asgari ücret ne zaman belli olacak? Asgari ücret 2020 ne kadar olur? AGİ 2019 ücreti ne kadar? 2020 zammı ile AGİ ne kadar olacak? Yıllara göre asgari ücret zamları...
9.12.2019 Çalışma Hayatı
Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2 Aralık'ta toplanıyor! İlk teklif 2.526 TL!
Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2 Aralık'ta toplanıyor! İlk teklif 2.526 TL! Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2 Aralık’ta toplanıyor. Yeni asgari ücreti belirlemek üzere toplanan AÜTKi’den ne karar çıkacak bekleniyor. Peki, asgari ücret zammı ve AGİ ne kadar olacak? Asgari ücret ile ilgili ne önerilecek?
27.11.2019 Çalışan Hakları
2020 Asgari ücret ve AGİ zam oranı ne olacak?
2020 Asgari ücret ve AGİ zam oranı ne olacak? Asgari ücret ile ilgili sorular hala netlik kazanmadı. 2020 asgari ücret zamlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Çalışma Genel Müdürlüğü Sendika Üyeliği ve İstatistik Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan asgari ücret işçinin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere belirlenir. Peki, 2020 Asgari ücret ve AGİ zam oranı ne olacak?
18.10.2019 Çalışan Hakları
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Agi Ne Kadar Olacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki agi ne kadar olacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.