Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar)
Afyon TOKİ kura çekimi ne zaman 2023? Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları! Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? (TOKİ.gov.tr Afyonkarahisar) Afyon kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları ne zaman çekiliyor? Sorularına yanıt aranırken Afyon TOKİ çekilişi canlı yayın ve TOKİ Afyon kura sonuçları için de aramalar başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projelerinden biri olan İlk Evim, İlk İşyerim, İlk Evim Arsa kampanyalarına katılan vatandaşlar kura takvimini soruluyor. TOKİ Afyonkarahisar çekiliş tarihlerini paylaştı. Hak sahipleri arasında adını görmek isteyenler ise Afyon TOKİ kura sonuçları, Afyonkarahisar TOKİ kura çekimi araştırmalarınız hızlandırdı. Peki, Afyon TOKİ kura çekilişi ne zaman, Afyon TOKİ kuraları sonuçları ne zaman belli olacak? İşte Afyon TOKİ kura 2023 sonuçları ve mart ayı TOKİ Afyon kura çekimi canlı yayın…
7.03.2023 Ekonomi
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi