Afrin Haberleri

Afrin Haberleri

Son dakika Afrin haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Afrin haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Afrin haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Afrin Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan afrin haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 afrin haberleri haberi bulunmuştur. Tüm afrin haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: Cinderes teröristlerden alındı! Şiddetli çatışmalar var
Son dakika: Cinderes teröristlerden alındı! Şiddetli çatışmalar var Afrin operasyonunda son dakika gelişmesi az önce yaşandı. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Afrin'in Cinderes belde merkezine girdikten sonra terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ mensupları arasında şiddetli sokak çatışmaları yaşandı. İlerleyen saatlerde TSK ve ÖSO, Afrin'in Cinderes belde merkezini ele geçirdi. Teröristlerle yaşanan çatışmalar da yer yer sürüyor.
8.03.2018 Gündem
Son dakika... PKK-YPG nefes alamıyor! Çöktüler...
Son dakika... PKK-YPG nefes alamıyor! Çöktüler... Afrin'e yönelik düzenlenen operasyon tüm kararlılıkla devam ediyor. Zeytin Dalı Harekâtı'nda, TSK ve ÖSO Afrin'e doğru ilerliyor. Güneybatı yönündeki Cinderes yoğun ateş altında. Beldeye hâkim tepenin alınmasıyla PYD’nin dış savunma hattı çökmüş oldu. Cinderes’in dış mahallelerinde meskûn mahal harekâtı başladı. Kuzeydoğuda Kefr Cenne teröristlerden temizlendi. Merkeze 8 kilometre kalırken, Afrin’in ana ikmal yolu kesildi.
8.03.2018 Gündem
Son dakika: Ve yeni anket geldi! Bu sonuçlara göre...
Son dakika: Ve yeni anket geldi! Bu sonuçlara göre... Son anket sonuçları yayınlandı. A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün yaptığı son kamuoyu yoklamasında Afrin operasyonu ve siyasi ittifaklara halkın bakışını araştırdı. İşte son anketten çıkan sonuçlar...
8.03.2018 Gündem
İşte ABD'nin yeni Suriye planı! Türkiye'yi...
İşte ABD'nin yeni Suriye planı! Türkiye'yi... ABD, Türkiye ve Rusya'yı denetim altına alarak Suriye'yi bölmek için gizli kulis yapıyor. 11 Ocak'ta Washington’da topladığı İngiliz, Fransız, Ürdünlü ve Suudi temsilcilerle Suriye'nin bölünmesini konuştu. ABD'nin bölme planında Fırat'ın doğusu-batısı arasında bir ateş hattı kurmak ve Astana-Soçi sürecini baltalayarak Cenevre'yi öne çıkarmak bulunuyor.
3.03.2018 Dünya
Son dakika... Hepsi orada öldürüldü! PYD/PKK...
Son dakika... Hepsi orada öldürüldü! PYD/PKK... Zeytin Dalı harekatının 41. gününde 8 askerin şehit olduğu Raco'da hainler tek tek bulunup imha ediliyor. Tünelde gizlenen ve yoğun sisten faydalanıp Mehmetçiğe aniden saldıran PKK'lılarla onlara destek veren İranlı milisler ve Esed Şebbihası 140’tan fazla terörist öldürüldü. Birlikler şimdi belde merkezinde.
3.03.2018 Gündem
Son dakika: Emir verildi! Anında vurulacaklar
Son dakika: Emir verildi! Anında vurulacaklar Afrin'e ilerlemek isteyen Esad yanlısı milislere karşı, TSK'ya emir verildi. Her tür hareketlenme anında vurulacak. Afrin planlarına da hız verildi. Kısa sürede kara kuşatması hedefleniyor.
22.02.2018 Gündem
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması! Sayı...
TSK'dan son dakika Afrin açıklaması! Sayı... TSK'dan yapılan açıklamada, Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1641 olduğu açıklandı.
19.02.2018 Gündem
Son dakika: Son anket bu sabah açıklandı, çarpıcı rakama göre...
Son dakika: Son anket bu sabah açıklandı, çarpıcı rakama göre... Son anket çalışması bu sabah yayınlandı. A&G Araştırma Genel Müdürü Adil Gür'ün yaptığı çalışmada çarpıcı rakamlar yer alıyor. Gür, "Son dönemde 3 büyük olay birçok konuda farklı düşünen Türkiye kamuoyunu birleştirdi: 15 Temmuz ihaneti, Kudüs ve Afrin. Zeytin Dalı operasyonuna destek yüzde 90. Türkiye, PYD’nin PKK’nın uzantısı olduğu konusunda ise hemfikir." dedi. İşte bütün detaylar...
12.02.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! NATO zirvesi sonrası İsveç ve Finlandiya'ya net mesaj... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid'de gerçekleşen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi sonunda medya mensuplarıyla söyleşi gerçekleştirdi. NATO Zirvesi'nin Türkiye için büyük bir diplomatik zafer olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonraki süreç özellikle İsveç ve Finlandiya’ya aittir. Herhangi bir yanlışları vesaire olduğu zaman zaten kapı gibi belgeler elde, oradan gereğini yaparız" dedi. Erdoğan, "Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışıyor. İnşallah arkadaşlarımız çalışmayı efradını cami ağyarını mani bir şekilde bitirirler. Biliyorum ki Asgari Ücret Tespit Komisyonu en ideal seviyeyi belirleyecek. Biz de inşallah müjdeli haberi işçilerimizle, emekçilerimizle paylaşırız." dedi.
1.07.2022 Siyaset
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu
Otoyollarda hız sınırı artırılıyor! Bakan Soylu duyurdu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Temmuz itibarıyla otoyollarda hız sınırının artırılacağını açıkladı. Buna göre, otobanlardaki azami hız sınırı 120 km'den 140 km'ye çıkacak. Ceza limiti ise 154 km olacak. Bununla birlikte Soylu Türkiye'de mültecilerin durumuna ilişkin "Dünya tarihinin güçlü göçmen krizlerinden birisini yaşıyoruz. Yaşanan demokratik kıyımı kimse görmüyor" dedi.
5.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Rusya'dan talep gelmesi durumunda yardımcı olmaya çalışırız
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: Rusya'dan talep gelmesi durumunda yardımcı olmaya çalışırız Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde ekonomisi ve orduları Türkiye'den daha güçlü ve büyük ülkelerin ne hale geldiğinin görüldüğünü belirterek, "Biz elimizdeki imkanları en iyi şekilde kullanarak, neler yapılabileceğini bu vesile ile göstermiş olduk. Bundan sonrası için tarım, gıda, biyogüvenlik, siber güvenlik gibi alanlarda Türkiye sağlam altyapısını daha da güçlendirmeye devam edecek." dedi.
2.05.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürtlerle bir sorunumuz yok Türkiye’nin harekâtla demografik yapıyı değiştireceği iddialarını reddeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz kimseyi istemediği yere zorla göndermeyiz. Bizim Kürtlerle herhangi bir sorunumuz yok” dedi.
9.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu keyfi değildir bir zorunluluktur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ortaya çıkan tablonun, Türkiye'nin S-400 hava savunma sistemi tedarikinin tamamen kendi toprakları içinde ve bölgesinde barışı koruma amaçlı olduğunu gösterdiğini belirterek, "Biz, S-400'leri alarak savaşa hazırlanmıyoruz. Barışı ve kendi milli güvenliğimizi garanti altına almaya çalışıyoruz. Savunma sanayimizi geliştirmeye yönelik diğer tüm atılımlarımızın da amacı budur." dedi.
14.07.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sosyal medya ve televizyon ortak yayınında Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman’ın sorularını yanıtladı.
20.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'YPG bize saldırmaz' sözüne sert tepki göstererek beka sorunu vurgusu yaptı. Erdoğan "Türkiye'nin en önemli sorunu beka sorunu ile muhalefet sorunudur" dedi.
6.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Bu adam korkak, bu adam... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'da düzenlediği mitingde müjdelerini sıraladı. Türkiye, tarihinde ilk kez kendi gemileriyle Doğu Akdeniz’de doğal gazın arandığını belirten Erdoğan, "CHP bunu bile dillerine doluyor. Meclis kürsüsünde Rumlarla aynı dili konuşup Rum tezlerine sözcülük yapıp Yunan gazetelerine manşet oluyorlar" dedi. Erdoğan ayrıca Kılıçdaroğlu için "Bu adam korkak, ürkek, pısırık. Şimdi de terör örgütünün başındakileri yanına aldı." diye konuştu.
6.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlara ayar çekme kararı aldık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Fiyatlara ayar çekme kararı aldık! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada; "Münbiç'teki teröristler birkaç hafta içinde buradan çıkartılmazsa bizim bekleme süremiz sona erer" dedi. Gıda fiyatlarıyla ilgili de "Üreticiden tüketiciye kadar, arada bu komisyoncular var ya, vurgunu bunlar yapıyor" diyerek uyarı yapan Erdoğan, "Bu fiyatlara gerekirse ayar çekme kararını aldık, adımlarımızı atacağız. Belediyelerde ekmek uygulamasına benzer çalışmayı sebze-meyvede de yapabiliriz" mesajı verdi.
5.02.2019 Siyaset
'Selman seçildikten sonra Türkiye'ye karşı...'
'Selman seçildikten sonra Türkiye'ye karşı...' Körfez medyasının Türkiye ile ilişkilere zarar verecek yayınlar hususunda iyi bir sınav verdiği söylenemez. Türkiye karşıtı açıklama ve yayınlarda BAE etkisi güçlü şekilde varlığını hissettiriyor ancak bu etkiye ve kışkırtmaya Suudi medyasının da teşne olduğu görülüyor
25.12.2018 Dünya
Son dakika... Teröristler ölümcül saldırı başlattı! Ölüler var
Son dakika... Teröristler ölümcül saldırı başlattı! Ölüler var Terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG Afrin'de Özgür Suriye Ordusu'na (ÖSO) karşı ölümcül bir saldırı başlattı. Son bilgilere göre ölü ve yaralılar var.
20.09.2018 Dünya
Bakan Fakıbaba: Patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçılar yükseltti
Bakan Fakıbaba: Patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçılar yükseltti Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, patatesin fiyatını seçim öncesi fırsatçıların yükselttiğini belirterek "Önümüzdeki hafta tamamen normal seviyeye gelecektir" dedi.
1.07.2018 Ekonomi
Başbakan Yıldırım: Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı
Başbakan Yıldırım: Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılmalı Başbakan Yıldırım, ABD ile Türkiye arasında mutabakata varılan Münbiç yol haritasına ilişkin, "90 gün içerisinde buradan PKK uzantısı PYD, YPG, bu unsurlar çıkartılacak. Türkiye'nin ısrarlı gayretleri sonucu bu noktaya geldi." dedi. Başbakan, Ezhel ismini kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu tutuklanmasıyla ilgili soruya da Ezhel'e yapılan Seda Sayan'a da yapılması gerekir. Orada bir işlem yapılmıyor burada yapılıyorsa bu da bir çifte standarttır" dedi.
16.06.2018 Siyaset
Erdoğan: AK Parti 16 yılda sadece hizmet vermiştir
Erdoğan: AK Parti 16 yılda sadece hizmet vermiştir Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 yılda AK Parti'nin sadece hizmet verdiğini söyledi. Erdoğan, "Teröristler dışında hiçkimse incitilmemiştir" dedi. Erdoğan ayrıca "Eskişehir'i 2019 Türk Dünyası Eğitim Başkenti ilan ediyoruz. Hayırlı olsun." dedi.
12.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan BBC'ye konuştu BBC'ye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin ve kendisinin, seçimleri kazanamama ihtimaliyle ilgili soruya "Bu soruyu bize niye sordunuz? Daha iyi işte, eğer kazanmama durumumuz söz konusuysa, kazanacak olanlar zil takıp oynarlar, rahat olun. Batı'da siz de rahat olun, hele hele BBC çok rahat olsun." yanıtını verdi.
14.05.2018 Siyaset
PKK'lı teröristten kan donduran itiraf: Hepsi öldü
PKK'lı teröristten kan donduran itiraf: Hepsi öldü Zeytin Dalı harekâtının 59'uncu gününde Afrin şehir merkezine yakın bir bölgedeki çatışmada 2 ayağından yaralı olarak yakalanan Hogir Cudi kod adlı terörist Cemal Soreş'in ifadeleri, PKK/YPG'nin çocukları nasıl kullandığını da bir kez daha ortaya koydu.
27.04.2018 Gündem
Türkiye'den gidiyorlar! Sayı 162 binin üzerinde
Türkiye'den gidiyorlar! Sayı 162 binin üzerinde Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'nın ardından Türkiye'de yaşayan 162 binin üzerinde Suriyelinin, güvenliği sağlanan bölgelere dönüş yaptığı bildirildi.
11.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Afrin Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki afrin haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.