Af Teklifi

Af Teklifi

Son dakika af teklifi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan af teklifi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını af teklifi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Af Teklifi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan af teklifi gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 af teklifi haberi bulunmuştur. Tüm af teklifi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Af yasası ne durumda, Af yasası ceza indirimi ne zaman çıkacak? Gül ve Çelik'in açıkladı...
Af yasası ne durumda, Af yasası ceza indirimi ne zaman çıkacak? Gül ve Çelik'in açıkladı... Son dakika af haberleri ve ceza indirimi haberleri yoğun bir şekilde araştırılıyor. Mahkumlar ve mahkûm yakınlarının yakından takip ettiği af yasası ile ilgili son dakika haberleri ilgiyle takip edilirken, af yasası ceza indirimi ne zaman çıkacak? Sorusunu en fazla sorulan soruların başında geliyor. Af yasası ceza indimi konusunda önce Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK toplantısında acıkama yaptı. İşte af yasası ne durumda?
21.11.2019 Gündem
Af yasası ile ilgili peş peşe açıklamalar! Binlerce kişi bekliyordu...
Af yasası ile ilgili peş peşe açıklamalar! Binlerce kişi bekliyordu... Binlerce kişi bekliyordu. Af düzenlemesi Meclis'e geliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu konuda çok büyük bir hassasiyet var. Çalışmaların sonuçlanmasını beklemek lazım. Çünkü vatandaşlarımız da bu konuyu çok soruyor. Esas olan şu, tabii ki karşılıklı çalışılıyor, tabii ki AK Parti kendi çalışmasında henüz son noktayı koymadı. Bir defaya mahsus ceza indirimi yerine bir sistem değişikliğinden yanayız" dedi. MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız kendi tekliflerinin yasallaşması halinde 129 bin kişinin tahliye olacağını açıkladı.
29.10.2019 Siyaset
Gül: ABD heyetinin FETÖ soruşturması farklı gelişmelere yol açabilir
Gül: ABD heyetinin FETÖ soruşturması farklı gelişmelere yol açabilir FETÖ için gelen ABD heyetinin temaslarına lişikin konuşan Adalet Bakanı Gül, "Bu soruşturma farklı gelişmelere yol açabilir" dedi.
5.01.2019 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması!
Numan Kurtulmuş'tan af ve emeklilikte yaşa takılanlar açıklaması! AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' yasa tasarısı hakkında "O konu kapanmıştır. Bugünkü şartlarda Türkiye'nin kaldırabileceği bir yük değil. Af konusunun ise seçime kadar gündeme gelmesi zor" dedi.
1.11.2018 Gündem
Bahçeli: Af teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmezler
Bahçeli: Af teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmezler Af teklifi ile ilgili açıklama yapan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Adalet ve Kalkınma Partisi'nin değerli milletvekilleri teklifimizi tasvip etmiyorlarsa kabul etmezler, takdir ediyorlarsa onay verirler. Mesele bu kadar basittir" dedi.
22.10.2018 Siyaset
Af teklifiyle ilgili flaş gelişme! AK Parti'den yeni formül
Af teklifiyle ilgili flaş gelişme! AK Parti'den yeni formül MHP’nin af teklifine vicdanlarda oluşturabileceği tepkiler nedeniyle sıcak bakmayan AK Parti'de yeni formül bulundu. Yapılan istişarelerde cezasının uzun süresini çekenlere bir miktar daha erken tahliye imkanı sağlayacak düzenleme ön plana çıktı.
22.10.2018 Siyaset
Suçta ‘af’dopingi
Suçta ‘af’dopingi MHP’nin af teklifi tartışma yaratırken, yapılan bir araştırmaya göre cezaevindekilerin yüzde 25’i nasıl olsa affedilirim güvencesiyle suç işliyor
17.10.2018 Gündem
Ömer Çelik'ten 'af' açıklaması: Son aşamasındayız ama...
Ömer Çelik'ten 'af' açıklaması: Son aşamasındayız ama... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik MYK sonrası önemli açıklamalarda bulundu. MHP'nin af teklifi ile ilgili de konuşan Çelik, "Partideki çalışma ve değerlendirme tamamlanmamıştır, son aşamasındayız ama tam bir nokta koyulmamıştır." ifadelerini kullandı.
2.10.2018 Siyaset
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan flaş sözler!
Meclis Başkanı Binali Yıldırım'dan flaş sözler! Meclis'in yeni yasama dönemi başladı. Genel Kurul, Meclis Başkanı Binali Yıldırım başkanlığında toplandı. Açılışta konuşan Yıldırım, mikrofonun sesinin bir kaç saniye geç açılması üzerine “Kimse TBMM’nin sesini kısamaz" diyerek espri yaptı. Konuşmasında 15 Temmuz'a vurgu yapan Yıldırım, "FETÖ'cü hainler 15 Temmuz gecesi ağır silahlarla harekete geçtiler. Gazi Meclis o gece dimdik ayakta durdu. Kur saldırısında Meclis dik durdu" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Meclis'e geldi.
1.10.2018 Siyaset
Yeni Meclis'te ilk çalışma bugün
Yeni Meclis'te ilk çalışma bugün Yeni sistem ile 600'e çıkan vekil sayısına göre yeniden düzenlenen Meclis'te ilk çalışma bugün yapılacak. TBMM'de 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde uzun dönemli çalışma bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılış konuşmasının ardından başlayacak. Yasama yılı, çalışma ilkelerinin oluşturulması ve teamüllerin geliştirilmesi açısından parlamentoda ‘dönüşüm süreci’ olacak.
1.10.2018 Siyaset
Bahçeli'den yeni ekonomik program ile ilgili flaş sözler
Bahçeli'den yeni ekonomik program ile ilgili flaş sözler MHP Genel Başkanı Bahçeli Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada 'Yeni ekonomik programda bahar havası çok uzak değil' dedi. Bahçeli Af teklifi ile ilgili olarak da 'Bir seferliğine 5 yıl ceza indirimi öneriyoruz' açıklamasını yaptı.
30.09.2018 Siyaset
MHP'nin 'seçim stratejisi' kampında sunumlar yapıldı
MHP'nin 'seçim stratejisi' kampında sunumlar yapıldı Kampın ilk gününde af teklifi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, yerel seçimler, dış politika ve ekonomideki gelişmelere ilişkin sunumlar yapıldı.
29.09.2018 Siyaset
'ABD Türkiye'yi kazanmak için 3 konuda adım atmalı'
'ABD Türkiye'yi kazanmak için 3 konuda adım atmalı' Özbekistan dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan TBMM Başkanı Yıldırım, Türkiye-ABD ilişkilerini değerlendirdi. Yıldırım, ABD'nin Türkiye'yi kazanması için atması gereken "3 adım" olduğunu söyledi. Son dönemdeki ekonomik gelişmeler için "Bir sıkıntı yaşadığımız sır değil" diyen Yıldırım MHP'nin af teklifi için "Cumhurbaşkanımız kapıları bu sefer kapatmış gibi gözükmüyor" dedi.
27.09.2018 Gündem
Serbes, 1 yıl sonra serbest
Serbes, 1 yıl sonra serbest MHP’nin af teklifi cezalarda 5 yıllık indirim sağlıyor. 163 bin kişinin yararlanacağı teklif sayesinde, alkollü kullandığı aracıyla 3 kişilik ailenin ölümüne neden olan yazar Emrah Serbes de erken tahliye edilecek
24.09.2018 Gündem
MHP'nin af teklifi Meclis'te! "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile..."
MHP'nin af teklifi Meclis'te! "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile..." MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız MHP'nin af teklifini Meclisi Başkanlığı'na sunduktan sonra basın açıklaması yaptı. Soruları da yanıtlayan Yıldız Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla ilgili, "Tosuncuk bu indirimden faydalansa bile ömrünün tamamını cezaevinde geçirir" dedi.
24.09.2018 Siyaset
MHP’nin affı 163 bin kişiyi kapsayacak
MHP’nin affı 163 bin kişiyi kapsayacak Meclis’e bugün sunulacak af teklifiyle ilgili bilgi veren MHP’li Adan, hapishanelerde hükümlü, tutuklu sayısının 250 binin üzerinde olduğuna dikkat çekti. MHP’li Yıldız: ‘Teklif 162 bin 989 kişiyi kapsıyor’
23.09.2018 Siyaset
TBMM Başkanı Yıldırım'dan af açıklaması
TBMM Başkanı Yıldırım'dan af açıklaması Özbekistan ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Yıldırım, MHP'nin af teklifi konusunda, "Bütün kanun teklifleri nasıl işlem görüyorsa bu teklif de aynı şekilde işlem görecektir" ifadesini kullandı.
23.09.2018 Siyaset
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız
Bahçeli'den en çok merak edilen konuya yanıt: İstanbul'da aday çıkarmayacağız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçimde İstanbul'da aday çıkarmayacaklarını belirterek şöyle konuştu: "MHP İstanbul’da bir aday çıkartarak kendi kendini kandırarak Türk siyasetinde varlığını devam ettiremez" dedi.
20.09.2018 Siyaset
Yassıada zihniyeti
Yassıada zihniyeti AK Parti Sözcüsü Çelik, muhalefete yüklendi: Kılıçdaroğlu, FETÖ’nün darbesini sulandırmak için ‘kontrollü darbe’ sözlerini söylüyor. 20 Temmuz’a darbe diyorsa, biz bunu Yassıada zihniyeti olarak görüyoruz
10.09.2018 Siyaset
AK Parti’den yerel seçimde ittifak açıklaması
AK Parti’den yerel seçimde ittifak açıklaması AK Parti'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'nin yerel seçim stratejisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunurken 'MHP ile yerel seçimde ittifak yapılacak mı?' sorusuna da dikkat çeken cevaplar verdi.
4.09.2018 Gündem
Esad af ilan etti!
Esad af ilan etti! Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 3 ay içinde silah bırakarak yetkililere teslim olan muhaliflerin affedileceğini açıkladı...
28.07.2016 Dünya
MHP'de işler karışıyor! Eğer yönetim gitmezse...
MHP'de işler karışıyor! Eğer yönetim gitmezse... MHP'de muhalifler ve genel merkez arasında yaşanan kurultay düğümüne dün bir yenisi daha eklendi...
29.09.2021 Gündem
Azerbaycan'da genel af kararı
Azerbaycan'da genel af kararı Azerbaycan Milli Meclisi, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in eşi milletvekili Mihriban Aliyeva'nın sunduğu genel af teklifini oy çokluğuyla kabul etti.
20.05.2016 Dünya
Yasayı görüşecekler
Yasayı görüşecekler Ukrayna Devlet Başkanı Yanukoviç'ten, protestoculara teklif.
28.01.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Af Teklifi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki af teklifi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.