Adnan Hoca

Adnan Hoca

Son dakika adnan hoca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adnan hoca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adnan hoca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adnan Hoca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adnan hoca gelişmeleri de dahil olmak üzere 810 adnan hoca haberi bulunmuştur. Tüm adnan hoca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mirastan mahrum bırakılan Babuna kardeşler, harekete geçti!
Mirastan mahrum bırakılan Babuna kardeşler, harekete geçti! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik davada yargılanan Babuna kardeşlerin, mal varlıklarını Adnan Oktar'a verdikleri gerekçesiyle kendilerini mirasından mahrum bırakan babaları merhum Cevat Babuna'nın hazırladığı vasiyetnamenin iptali için dava açtı. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Cevat Babuna'nın yeğeni Adnan Babuna, 2017 yılında vefat eden amcasının, çocuklarının Adnan Oktar örgütünden ayrılacağına dair ümidi olmadığı için bu vasiyetnameyi hazırladığını anlattı.
27.11.2019 Yaşam
34 hamile çocuk skandalındaki doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı!
34 hamile çocuk skandalındaki doktor 'Adnan Hoca'cı çıktı! Suriye uyruklu 15 yaş altı 34 çocuğun hamile olduğu halde, adli makamlara bildirmedikleri iddiasıyla yargılanan 18 doktorun davasında mahkeme, iki polisin tanık olarak dinlenmesine hükmederek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
12.11.2019 Gündem
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar!
Yarın hâkim karşısına çıkacaklar! Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek, cinsel istismar ve cinsel saldırı gibi 24 ayrı suçlama yöneltilen ‘Adnan Hoca’ lakaplı Adnan Oktar ile birlikte 171’i tutuklu 225 kişi, yarın Silivri’de ilk kez hâkim karşısına çıkacak.
16.09.2019 Gündem
Emekli general böyle anlattı: Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama...
Emekli general böyle anlattı: Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama... Kızı Server Görkem Erdoğan, Adnan Oktar Suç Örgütü operasyonunda tutuklanan emekli General Mehmet Yılmaz Erdoğan, "Kızımız elimizden kayıp gidiyordu, ama bir şey yapamıyorduk" dedi.
14.08.2019 Yaşam
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu
Adnan Oktar Örgütü’ne perde operasyonu Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne yönelik iddianamenin ardından her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. Çarpıcı bir detay da örgütün iki numarası Tarkan Yavaş ile ilgili. Firariyken çektiği videoları inceleyen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, Tarkan Yavaş’ı yakalamak için arka fonu oluşturan perdenin peşine düştü, mağazalarda iz sürüp başarıya ulaştı.
25.07.2019 Gündem
Adnan Hoca iddianamesi: ‘Reklam’ diye kandırmışlar
Adnan Hoca iddianamesi: ‘Reklam’ diye kandırmışlar Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü’ne (AOSSÖ) yönelik olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan 3908 sayfalık iddianamede, örgütün kamuya açık alanlarda gördüğü dış görünüşleri ile dikkat çeken kadın ve kız çocuklarını “Reklam yüzü yapacağız” diyerek kandırdığı iddia edildi.
18.07.2019 Gündem
Ayrılmak isteyene A9 tuzağı!
Ayrılmak isteyene A9 tuzağı! Adnan Oktar Suç Örgütü hakkında hazırlanan iddianamedeki tanık anlatımlarına göre, Oktar yapılanması siyasilere baskı için sahte mason belgeleri düzenlemiş, bazı örgüt üyeleri de FETÖ için keşif yapmış.
15.07.2019 Gündem
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu
Zerrin Özer'e karar değiştirten telefon... Canlı yayında son noktayı koydu Zerrin Özer 16 Haziran'da Murat Akıncı ile nikah masasına oturmuştu. Özer, düğünden 36 saat sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşinden boşanma kararı aldığını duyurdu. Dün ise 'Eşime güveniyorum, yanındayım. Boşanmıyorum' açıklamasını yaptı. Murat Akıncı'nın öz babası bugün Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programını telefonla aradı. Baba Akıncı'nın "Murat'ın Zerrin Hanım'ın evine girmesi, onu bitirmesi demektir" sözlerinin ardından Zerrin Özer de programa bağlandı. Konuşmakta güçlük çeken Zerrin Özer 'Artık bitmiştir' dedi.
21.06.2019 Magazin
Kritik davalarda flaş gelişme! Adnan Oktar ve Cemal Kaşıkçı…
Kritik davalarda flaş gelişme! Adnan Oktar ve Cemal Kaşıkçı… İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Adnan Oktar suç örgütü ve Cemal Kaşıkçı cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturmalara yeni Başsavcı Vekilleri ve Savcı görevlendirmeleri yapıldı.
5.03.2019 Gündem
Her kediciğe kaçak 1+0
Her kediciğe kaçak 1+0 Adnan Oktar ve grubuna yönelik başlatılan operasyonda; Kandilli’de kaldıkları binaların kaçak olduğu saptandı ve yıkım işlemi gerçekleştirildi 25 ünitenin bulunduğu 3 dönüm arazide 23 kaçak bina dozerlerce yıkıldı. Binaların örümcek ağı gibi birbiriyle bağlantılı olduğu ve kediciklerin burada kaldığı saptandı
21.10.2018 Gündem
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon
Adnan Oktar grubuna son dakika ikinci dalga operasyon Adnan Oktar grubuna yönelik düzenlenen ikinci dalga operasyonda Oktar’ın sağ kolu Tarkan Yavaş ve Serkan Yumru ile bunları sakladıkları ileri sürülen 7 kişi daha yakalandı.
10.10.2018 Gündem
Adnan Oktar örgütünde 'infak' itirafı
Adnan Oktar örgütünde 'infak' itirafı Suç örgütü kurup, hakkında açılan 36 soruşturmadan 135 elemanıyla tutuklanan Adnan Oktar ve grubuna yönelik çarpıcı ayrıntılar, örgütte 12 yıl boyunca üst düzeylerde bulunan B.A.'nın anlattıklarıyla ortaya çıktı. Örgütteki 'infak' adı verilen bağış sistemini anlatan B.A. ayrıca, "Örgütteki birçok kadının Adnan Oktar ile imam nikahıyla evlendirildiklerini biliyorum. Bu kadınların 'kardeşler grubu'yla (örgütün erkek üyeleri) görüşmediklerini de biliyorum." dedi.
20.09.2018 Gündem
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı!
Son dakika: Danıştay saldırısı sanığı Osman Yıldırım tutuklandı! Danıştay saldırısı davası sanıkları arasında yer alan ve yargılandığı davada bugün 39 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan Osman Yıldırım, Yunanistan'a kaçmak isterken, Edirne'de jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Savcılık soruşturmasının ardından SEGBİS ile Ankara'daki 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne bağlanıp, ifade verdikten sonra aynı mahkeme tarafından tutuklanan Yıldırım, tutuklanmasının ardından yeni geniş güvenlik önlemleri altında Edirne F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.
31.08.2018 Gündem
Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi
Şaibeli üç ölümün dosyası raftan indi Adnan Oktar ve adamlarına yönelik suç örgütü soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. 80’li ve 90’lı yıllarda şüpheli görülen iki intihar ve bir cinayet dosyası, raftan indirilerek Adnan Oktar ile olan bağı incelenmeye başladı
24.08.2018 Gündem
Cinsel istismar iddiası üzerine Adnan Oktar ve 'Kedicikler'e DNA testi yapıldı
Cinsel istismar iddiası üzerine Adnan Oktar ve 'Kedicikler'e DNA testi yapıldı Suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Adnan Oktar, cezaevindeki açık görüşte kardeşi ve yeğeniyle bir araya geldi. Adnan Oktar, şimdiye kadar atanan 7 avukatı beğenmediği gerekçesiyle reddetti. Şu an dosyasına 8'inci avukat bakıyor. Öte yandan hakkındaki en önemli suçlamalardan biri de cinsel istismar olan Adnan Oktar'ın, yanındaki kadınlarla herhangi bir temasta bulunup bulunmadığının belirlenmesi için hem kendisinden hem de kamuoyunda, 'Kedicikler' olarak bilinen kadınlardan DNA örneği alındı. Bunun dışında bazı biyolojik testler de yapıldı.
9.08.2018 Gündem
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna
Saçan: Asıl isim Tuğba Babuna Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’
‘Oktar, partilerde istihbarat topladı’ Adnan Oktar grubuyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Oktar grubundan olduğu iddia edilen bir kişinin, Mesut Yılmaz, Meral Akşener, Celal Adan ve Mehmet Ağar’ın da aralarında olduğu politikacılar hakkında bilgiler topladığı iddia edildi.
9.08.2018 Gündem
Adnan Hoca’ya ‘Ergenekon’ dahil 353 soru sordular
Adnan Hoca’ya ‘Ergenekon’ dahil 353 soru sordular İstanbul merkezli beş ilde Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyonda 169 kişi tutuklanmıştı. Örgüt lideri sıfatıyla poliste ifadesi alınan Oktar’ın ifadesinin detayları da netleşmeye başladı. Toplamda 353 soru sorulan Oktar, 164 sayfa ifade verdi.
2.08.2018 Gündem
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada flaş gelişme!
Adnan Oktar örgütüne yönelik soruşturmada flaş gelişme! Adnan Oktar grubuna ait , "harunyahya.org" ve "a9.com.tr" adreslerinin de aralarında yer aldığı 121 internet sitesi, erişime kapatıldı.
30.07.2018 Gündem
Manisa'da Adnan Oktar operasyonu
Manisa'da Adnan Oktar operasyonu Türkiye genelinde Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonlar kapsamında Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 1 kişi gözaltına alınırken, şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.07.2018 Gündem
"Adnan Oktar ayrılmak isteyenleri eve kapattı"
"Adnan Oktar ayrılmak isteyenleri eve kapattı" Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturmada bazı mağdurlar 'gizli tanık' bazıları da açık kimlikleriyle ifade vererek şikayetçi oldu. Daha önceki soruşturmalarda da şikâyetçi olan ancak davaların zamanaşımından düşmesinden dolayı netice alamayan bazı mağdurlar da bu soruşturmada tekrar şikayetçi olarak örgütün iç yüzünü anlattı.
21.07.2018 Gündem
Kasap kardeşler tutuklandı
Kasap kardeşler tutuklandı Kamuoyunda 'Adnan Hoca’ olarak bilinen ve İstanbul’da yapılan operasyonda sonrasında Adnan Oktar’ın grubunda oldukları ortaya çıkan iş adamları Ali ve Aydın Kasap kardeşler de tutuklandı.
20.07.2018 Gündem
Ahu Tuğba 'Adnan Oktar'lı fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu
Ahu Tuğba 'Adnan Oktar'lı fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu Oyuncu Ahu Tuğba'nın Oktar'la bir fotoğrafı dikkat çekerken, Tuğba, yıllar sonra o fotoğrafın hikayesini ses sanatçısı Onur Akay’a anlattı...
20.07.2018 Magazin
‘Kadınları, sapkın arzularına köle yaptı’
‘Kadınları, sapkın arzularına köle yaptı’ Adnan Oktar’ın tutuklanmasını talep eden savcılığın sevk yazısında çok vahim suçlamalarda bulunuldu. Yazıda, Oktar’ın cinsel istismar eylemlerine bizzat iştirak ettiğini ve 22 kişiyi hürriyetinden yoksun bıraktığı belirtildi
19.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adnan Hoca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adnan hoca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.