Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı
Adnan Oktar Organize Suç Örgütü davasında flaş gelişme! Şüphelilerin mahkemedeki ifadeleri ortaya çıktı Adnan Oktar Organize Suç Örgütü’ne yönelik dava, Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma kararının ardından bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada sanıklardan Oktar Babuna, “Biz Adnan Oktar’ı canımızdan çok seviyoruz. Buradaki herkes Allah aşığı. Dağıtma operasyonu kesinlikle mümkün değil” dedi.
6.09.2022 Gündem
Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna! Manhattan'dan Tekirdağ Cezaevi'ne...
Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna! Manhattan'dan Tekirdağ Cezaevi'ne... Adnan Oktar'ın sağ kolu Oktar Babuna. Türkiye’nin en iyi okullarından mezun oldu, New York Üniversitesi’nde ihtisas yaptı, ancak parlak bir cerrah olmak yerine Adnan Oktar’ı seçti. Oktar’la birlikte hem kendi hem de onlarca genç kadının ve ailelerinin hayatını mahveden Oktar Babuna, şimdi 168 yıllık hapis cezasını çekmek üzere cezaevinde...
29.09.2021 Gündem
Mirastan mahrum bırakılan Babuna kardeşler, harekete geçti!
Mirastan mahrum bırakılan Babuna kardeşler, harekete geçti! Adnan Oktar organize suç örgütüne yönelik davada yargılanan Babuna kardeşlerin, mal varlıklarını Adnan Oktar'a verdikleri gerekçesiyle kendilerini mirasından mahrum bırakan babaları merhum Cevat Babuna'nın hazırladığı vasiyetnamenin iptali için dava açtı. Duruşmada tanık olarak dinlenilen Cevat Babuna'nın yeğeni Adnan Babuna, 2017 yılında vefat eden amcasının, çocuklarının Adnan Oktar örgütünden ayrılacağına dair ümidi olmadığı için bu vasiyetnameyi hazırladığını anlattı.
27.11.2019 Yaşam
Oktar Babuna ilk kez görüntülendi
Oktar Babuna ilk kez görüntülendi Adnan Oktar ve grubuna yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanlar arasında yer alan Oktar Babuna, sağlık kontrolüne getirildi. Gözaltına alınan Babuna, ilk kez görüntülendi.
13.07.2018 Gündem
Bu sefer Oktar Babuna oynadı
Bu sefer Oktar Babuna oynadı A9 ekranlarında canlı olarak yayınlanan programında Adnan Oktar yine ilginç bir olaya iza attı. Meşhur kedicikleriyle sıksa dans eden Oktar bu sefer tarzını değiştirdi ve Oktar Babuna'yı oynattı. O anlarda kanalı açan herkes gördüğü manzara karşısında şoke oldu.
7.12.2015 Sinema-Dizi