Adidas

Adidas

Son dakika adidas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adidas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adidas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adidas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adidas gelişmeleri de dahil olmak üzere 390 adidas haberi bulunmuştur. Tüm adidas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem
Redmond tarafını belli etti: Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda forma giymem Beşiktaş'ta oynadığı futbolla büyük dikkat çeken ve adı Fenerbahçe'yle anılan yıldız futbolcu Redmond, Türkiye'de sadece siyah beyazlı formayı giyerim dedi.
21.06.2023 Beşiktaş
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor!
Dünya devi Manchester City ve Inter İstanbul'da karşı karşıya geliyor! Dünya futbolunda kulüpler bazından en büyük organizasyon olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-23 sezonunun şampiyonu bugün İstanbul’da oynanacak finalde belli olacak. 2005’te yine Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Futbol tarihine geçen 3-3’lük Milan-Liverpool finalinden tam 18 yıl sonra yine bir İngiliz ve İtalyan ekibi İstanbul’da karşı karşıya gelecek. Milan’ın ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta Liverpool önce karşılaşmayı uzatmalara, sonra da penaltıları götürerek kupanın sahibi olmuştu.
10.06.2023 Şampiy10
Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?
Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor? Eren Holding'in yılda iki kere birçok ünlü markanın satışını yaptığı Sanal Çadır sitesi açıldı. Peki, Sanal Çadır nedir, ne zaman açılıyor?
2.05.2023 Ekonomi
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen  3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı..
Deichmann Türkiye Ceo’su Atilla Özkul “Yenilenen 3.0 Mağaza Konseptini” paylaştı.. Taksim İstiklal, Mall of İstanbul, MarkAntalya, Trabzon Forum, İzmir Westpark DEICHMANN mağazaları  “3.0 yeni konsept” mimari ile yenilenerek müşterilerin hizmetine açıldı.
21.03.2023 Advertorial
Dev eşleşme! Biri İstanbul'a gelemeyecek
Dev eşleşme! Biri İstanbul'a gelemeyecek Avrupa'nın 1 numaralı futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi gerçekleştirildi.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır? Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış, Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız hale geldi. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lirayken, Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lira, Ortaköy sahilinde ise parsel bedeli 500 liraya kadar çıkıyor. Peki, Metaverse nedir, nasıl oynanır? Metaverse arsa alma ne anlama geliyor, platformdan nasıl arsa alınır?
30.12.2021 Gündem
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız
Metaverse'te İstanbul parsel parsel satılıyor! Almak imkansız Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parsel satıldı. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satın alınmış durumda. Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul’da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar’da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.
30.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı!
Beşiktaş yeni sezon formalarını tanıttı! Beşiktaş kulübü yeni sezon formalarını resmen tanıttı. Başkan Ahmet Nur Çebi, "Taraftarsız bir 1.5 yıl geçirdik. Motorları maviliklere sürerken, Beşiktaş taraftarına da sesleniyoruz ve diyoruz ki Beşiktaş Sensin. Taraftarımızı stadyumda görmeyi çok özledik." açıklamasında bulundu. Beşiktaş formalarından biri Boğaz ilham alınarak tasarlandı. Kulüp bu formayı "Boğazın Efendisi Beşiktaş" sloganından hareketle yapıldığını açıkladı. İkinci forma tamamen siyah forma, "Kara Kartallar"a atfen. Üçüncü forma ise Şampiyonlar Ligi için özel olarak tasarlandı.
14.07.2021 Futbol
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo...
Dünyaca ünlü şirketler Çin'in hedefinde! Mağazalar tek tek kapanıyor: Nike, Adidas, H&M, FILA, Burberry, Lacoste ve Uniqlo... Son dakika haberine göre; ABD başta olmak üzere Batılı ülkelerin Uygurlara soykırım yapıldığı suçlamasıyla bazı Çin hükümeti yetkililerine yaptırım uygulamasının ardından Pekin ile Batı arasındaki mücadelenin yeni perdesinde özel şirketler sahne alıyor. Pamuk, bu sert kavganın ana aktörü.
24.05.2021 Ekonomi
Adidas'ın eski sahibi ve eşine saldırı! Elektrik kablolarıyla bağlayıp...
Adidas'ın eski sahibi ve eşine saldırı! Elektrik kablolarıyla bağlayıp... Skandallarla dolu iş insanı ve eski Adidas sahibi Bernard Tapie ve karısı, Paris yakınlarındaki mülklerinde hırsızlık olayında saldırıya uğradı.
5.04.2021 Dünya
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız...
Whatsapp'ta virüs alarmı! Herkes birbirine gönderiyor, eğer bu mesajı açtıysanız... Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp gündemden düşmüyor. Gizlilik sözleşmesi tartışmalarıyla uzun süre adından söz ettiren WhatsApp şimdi de dolandırıcılık haberiyle gündeme oturdu. Spor giyim markası Adidas tarafından gönderilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi mesajının bir dolandırıcılık yöntemi olduğu ortaya çıktı. Siber güvenlik uzmanları uyardı...
8.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Şampiyonlar Ligi topunda İstanbul detayı
Şampiyonlar Ligi topunda İstanbul detayı Şampiyonlar Ligi finalinde kullanılacak yeni meşin yuvarlarda 'İstanbul' detayı dikkat çekti.
15.02.2021 Şampiyonlar Ligi
Adidas, Reebok'ı gözden çıkardı!
Adidas, Reebok'ı gözden çıkardı! Adidas 2005 yılında satın aldığı Reebok’u satmak için harekete geçti. Söz konusu satışın 2021 Mart ayına kadar tamamlanması hedefleniyor.
22.10.2020 Ekonomi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e gönderme: Bugün konu Leyla değil
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e gönderme: Bugün konu Leyla değil Beşiktaş Kulübü 2020-2021 sezonu formalarını tanıttı. Basın toplantısında konuşan Ahmet Nur Çebi, Mensah transferinin sorulması üzerine "Forma lansmanı yaparken, Bernard Mensah'ı konuşmanın yeri değil. Bugün konu Leyla konusu değil, bugün konu Adidas. Sayın Mustafa Cengiz'i anlayabiliyorum. İnsanların canı sıkılınca, sertleşebilirler" ifadelerini kullandı.
18.08.2020 Galatasaray
Fenerium çöktü mü? Fenerium yeni sezon forma 2021 fiyatı!
Fenerium çöktü mü? Fenerium yeni sezon forma 2021 fiyatı! Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonunda giyeceği formalar satışa çıktı. Fenerbahçe Futbol Takımı'nın 2020-2021 sezonunda giyeceği formalar satışa çıktı. Fenerium çöktü mü? Fenerium yeni sezon forma 2021 fiyatı!
12.08.2020 Gündem
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor
Twitter yazılım dilinde kullandığı ırkçı tınılı terimleri temizliyor Sosyal medya platformu Twitter, ırkçı anlamlar içeren 'master' (efendi), 'slave' (köle), 'blacklist' (karaliste) gibi terimleri, bilgisayar yazılımlarından çıkarmaya karar verdi.
3.07.2020 Bilim ve Teknoloji
"Mesut Özil'e yapılan beyinsizlik!"
"Mesut Özil'e yapılan beyinsizlik!" Arsenal’de forma giyen Mesut’un bu durumuyla ilgili İngiliz Daily Mail Gazetesi’nde Rob Draper imzalı bir yorum yazısı yayınlandı.
6.06.2020 Futbol
Mesut Özil kendi markasını yaratıyor!
Mesut Özil kendi markasını yaratıyor! Almanya Milli Takımı ve Arsenal'in on numarası Mesut Özil'e kötü haber sponsoru Adidas'tan geldi. Dünyaca ünlü spor giyim markası olan Adidas, Mesut Özil'in bu sezon sona erecek olan kontratının uzatılmayacağını duyururken yıldız futbolcudan yeni hamle geldi. Mesut Özil'in kendi markasını yaratacağı öğrenilirken, markadan ilk tanıtım videosu da spor severlerle buluştu!
4.06.2020 Futbol
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz
Ücretsiz uygulamalar ile evde spor yapabilirsiniz Corona virüs salgını nedeniyle eve kapanan vatandaşlar bir yandan karbonhidrat ağırlıklı beslenirken bir yandan da hareketsiz bir yaşam sürüyor. Yaz aylarının yaklaşması ve karantina sürecinin yavaş yavaş sona erecek olması nedeniyle birçok kişi evde spor yapmaya da başladı. Burada mobil uygulamalar devreye girerek insanların hayatını kolaylaştırıyor. Üstelik ücretsiz...
26.04.2020 Ekonomi
Euroleague'de tüm maçlar askıya alındı
Euroleague'de tüm maçlar askıya alındı Euroleague yönetimi, corona virüsü salgını nedeniyle Turkish Airlines Euroleague ve 7Days Eurocup’ta oynanması planlanan karşılaşmaların yeni bir karara kadar durdurulduğunu açıkladı.
12.03.2020 THY Euroleague
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike
WhatsApp'ta kullanıcıların 'cebini boşaltan' tehlike Siber güvenlik uzmanları sosyal mühendisliğe dayalı dolandırıcılık amaçlı bir mesaj tespit ettiler. WhatsApp üzerinden yayılım sağlamaya çalışan internet dolandırıcıları, WhatsApp uygulamasının yıl dönümünü kutlamak amacıyla 1.000 GB internet hediye edeceğini belirterek kullanıcıları kandırmaya çalışıyor.
2.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş'ta kriz! Yeni sezon formaları...
Beşiktaş'ta kriz! Yeni sezon formaları... Beşiktaş'ta forma lansmanı yapılmadan, forma üreticisi tarafından internet üzerinden satışa sunulması tepkiye neden oldu
13.07.2019 Beşiktaş
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı
Çocukların e-ticaret sitelere ilgisi arttı Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla, çocuklar e-ticaret sitelerinde daha aktif olmaya başladı. İnternet üzerinden alışverişe olan ilgi son iki ayda üç kattan fazla artarak %2’den %9’a ulaştı. Bu veriler, ebeveyn kontrolü işlevine sahip Kaspersky Lab ürünlerinden elde edilen anonim istatistiklere dayanarak hazırlanan yıllık çocuk güvenliği raporunda bir araya getirildi.
7.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Rekor kardeşlik!
Rekor kardeşlik! 2018 finansal yılında 624 milyon euro yıllık gelirle rekor kıran Bayern Münih, şimdi de 800 milyon euroluk sponsorluk anlaşmasıyla yeni bir rekora imza atıyor.
9.03.2019 Futbol
Juventus'tan 408 milyon avroluk dev anlaşma
Juventus'tan 408 milyon avroluk dev anlaşma İtalyan ekibi, Adidas markası ile sponsorluk anlaşmasını 408 milyon avro karşılığında Haziran 2027'ye kadar uzattı.
21.12.2018 İtalya

Benzer Haber Etiketleri

Adidas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adidas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.