Gazete Vatan Logo

Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?

Eren Holding'in yılda iki kere birçok ünlü markanın satışını yaptığı Sanal Çadır sitesi açıldı. Peki, Sanal Çadır nedir, ne zaman açılıyor?

Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?

Şimdilik sadece VİP üyeler giriş yapabiliyor, 2 gün sonra herkese açılacak. Peki, Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır kaç gün sürüyor?

Sanal Çadır'da dünyaca ünlü markalarda büyük oranlarda indirim yapılıyor. Peki, Sanal Çadır nedir, güvenilir mi? Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?

Sanal Çadır nedir?

Sanal Çadır seçkin marka ve modelleri satışa sunduğu outlet kampanyalı sezon ve sezon sonu ürünleri piyasanın çok altı fiyatlara satışa çıkaran bir alışveriş sitesidir.

Eren Holding bünyesinde yer alan Lacoste, Burberry, Occasion, SuperStep, Gant, Nautica, Converse, Puma, Adidas gibi bir çok markalarının yer aldığı Sanal Çadır kampanyası 2014 yılından bu yana düzenli olarak süre gelmektedir.

Sanal çadır iade var mı?

www.sanalcadir.com'dan aldığınız kullanılmamış ürünler için 14 gün içerisinde cayma hakkınızı kullanabilirsiniz. Bu süre ürünün size teslim edildiği tarihten itibaren başlar. Cayma hakkınızı kullandığınıza ilişkin bildirimi yönelttiğiniz tarihten itibaren 14 gün içerisinde ürünü geri göndermeniz gerekmektedir.

Haberin Devamı

Sanal Çadır ne zaman açılıyor 2023, kaç gün sürüyor?

Sanal çadır açıldı, yılda 2 kez sadece 15 gün süre ile açık oluyor.