Adanadan Haberler

Adanadan Haberler

Son dakika adanadan haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adanadan haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adanadan haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adanadan Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adanadan haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 15 adanadan haberler haberi bulunmuştur. Tüm adanadan haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.03.2024 Adana
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın”
“Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri yollarda yayalara öncelik verilmesi için “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” projesi çerçevesinde yaya geçitlerinde uyarılarda bulundu.
17.03.2024 Adana
Bülent Uygun mağlubiyet sonrası açıkladı: Ortada bir suç varsa benimdir
Bülent Uygun mağlubiyet sonrası açıkladı: Ortada bir suç varsa benimdir  Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından, “Ortada bir suç varsa o suç her zaman için hocanındır, benimdir” dedi.
18.03.2024 Yerel Haberler
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı
Adana Bahçeşehir Mahallesi’ne gündüz bakımevi açıldı Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.
14.03.2024 Adana
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı
Şiddete uğrayan kadına devlet sahip çıktı Adana’da uyuşturucu müptelası eşinden kaçıp sığındığı Adana’da derme çatma bir çadırda yaşamaya başlayan kadına devlet sahip çıktı.
13.03.2024 Adana
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı’nın beşincisi açıldı.
8.03.2024 Adana
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam
Adana'nın markalaşan geleneği: Sabah kahvaltıda ciğer kebap ve şalgam Zengin mutfak kültürüyle, Türkiye'nin yanı sıra dünyada da adını duyuran Adana'da, 100 yılı aşkın süredir devam eden ciğer ile kahvaltı kentti ilk kez ziyaret edenleri şaşırtıyor.
7.03.2024 Adana
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler
Prof. Dr. Atıl: Dental rahatsızlık kalbinizi etkiler Mersin Üniversitesi (MEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Atıl, "Dental sağlık sistemik birçok etkiye sahiptir. Ağızda sürekli enfeksiyona yol açan durumlar söz konusu olabilir. Bu enfeksiyon bütün vücuda etki eder. Kalbinizin yanı sıra karaciğerinizi, böbreğinizi hatta beyninizi bile etkileyen sorunlara yol açabilir" dedi.
28.02.2024 Adana
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor Adana Demirspor’un, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın biletleri bugün saat 19.40'ta satışa çıkacak.
29.02.2024 Adana
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı
Adana’da narkotik operasyon! 28 kişi tutuklandı Adana’da narkotik polisleri bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalarda 10 kilo 564 gram bonzai, 1 kilo 214 gram metafetamin ile çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirirken, 28 uyuşturucu satıcısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
28.02.2024 Adana
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı
Kıbrıs Gazisi Yurdadoğ son yolculuğuna uğurlandı Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 78 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Rafet Yurdadoğ, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.
31.01.2024 Adana
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru
Yüreğirli atletlerden Türkiye rekoru Bursa’da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası’nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.
31.01.2024 Adana
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor
Bakanlık tarama testinde keşfedilen gençler ödüle doymuyor Adana’nın Kozan ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yetenek tarama testinde keşfedilerek geleneksel Türk okçuluğu spor dalına yönlendiren gençler başarılarıyla adından söz ettiriyor.
31.01.2024 Adana
Depremin görünmez kahramanları: Sağlık çalışanları
Depremin görünmez kahramanları: Sağlık çalışanları Kahramanmaraş merkezli depremlerde kendileri ve aileleri etkilenmesine rağmen bir an bile işlerini bırakmayan sağlık çalışanları, depremin görünmez kahramanları oldu.
31.01.2024 Adana
'Cio Baba' Sıfır Bir'den ayrıldı
'Cio Baba' Sıfır Bir'den ayrıldı Sıfır Bir dizisinin başrol oyuncusu Cihangir Ceyhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziden ayrılacağını duyurdu.
12.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Adanadan Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adanadan haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.