Adana Valiliği

Adana Valiliği

Son dakika adana valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adana valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adana valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 496 adana valiliği haberi bulunmuştur. Tüm adana valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz
Adana Valisi Köşger: Burada bir ‘Texas’ şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, “Burada bir ‘Texas’ ya da çete şehri imajına asla müsaade etmeyeceğiz. Kim böyle bir şeye tevessül ediyorsa, karşısında devletin güvenlik güçlerini bulur” dedi.
17.03.2024 Adana
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım”
Bakan Uraloğlu açıklamayı yaptı! “Bu köşeyi muhafaza etmek lazım” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana Valiliği'nde önceki dönem Adana valilerinin fotoğraflarının asıldığı ‘Geçmiş Valililerimiz' köşesini beğendiğini söyledi.
7.03.2024 Adana
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı
Geri dönüşüm malzemelerinden kıyafet defilesi düzenlediler! Alkış aldı Adana'da ‘Geri Dönüşüm ve Atık Yönetimi Fuar ve Konferansı’ düzenlendi. Fuarda, kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi ham maddeye dönüşen malzemelerden oluşturulan kıyafetler ‘Bir İleri Dönüşüm Defilesi’nde sergilendi.
16.02.2024 Adana
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Gündem
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak
Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne dev bayrak Cumhuriyet'in 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Adana 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, 1699 metre uzunluğunda, 9 metre genişliğinde dev Türk bayrağıyla süslendi.
28.10.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü
HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına bıçaklı saldırı; il başkanı yaralandı, il sekreteri öldü  HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz bir kişi tarafından düzenlenen bıçaklı saldırıda il başkanı Salih Demir yaralandı, il sekreteri Sacit Pişkin ise yaşamını yitirdi. Polis, olayı gerçekleştiren şüpheliyi gözaltına aldı.
22.07.2023 Gündem
Adana'da taşıma ücretlerinin azami sınırı açıklandı
Adana'da taşıma ücretlerinin azami sınırı açıklandı Adana Valiliği, 'Afet Bölgelerinde Eşya Taşıma Tarifeleri Genelgesi' kapsamında, şehir içi ve şehirler arası ev taşıma ücretlerine yönelik azami fiyatları açıkladı. Şehir içi evden eve eşya taşıma işinin, işçilik bedeli dahil azami 6 bin TL olduğu duyuruldu.
20.02.2023 Gündem
Yıkıcı deprem sonrası yaralar sarılıyor!
Yıkıcı deprem sonrası yaralar sarılıyor! Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremin ardından Türkiye yaralarını sarmaya çalışıyor. Adana Valiliği tarafından il ve çevre illerden gelen depremzedeler için hazırlanan Adana TUYAP Fuar Merkezi, yaklaşık 8 bin depremzedenin konaklama ihtiyacını karşılıyor. Asrın yıkıcı depreminden kaçan depremzede vatandaşlar toplanma merkezinde konaklarken, çocuklar oyun alanlarında depremin izlerini silmeye çalışıyor.
12.02.2023 Gündem
Adana Valiliğinden Zeydan Karalar’ın beyanıyla ilgili açıklama
Adana Valiliğinden Zeydan Karalar’ın beyanıyla ilgili açıklama Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Ceyhan ve Yumurtalık ilçesinin Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki ifadeleriyle ilgili Valilikten açıklama yapıldı.
18.10.2022 Siyaset
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira...
Duba üzerine kaçak inşa ediliyor! Günlüğü 700 lira... Paraya para demiyorlar. Adana’da, Seyhan Baraj Gölü’nde dubalar üzerine inşa edilen yüzen barakalar, günlüğü 700 liradan kiralanıyor.
19.07.2022 Yaşam
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den GES mesajı: 3 ayda 1 ödenecek
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den GES mesajı: 3 ayda 1 ödenecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Adana'daki 'Üreten Kadınlar Buluşması'nda önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nureddin Nebati, Gelire Endeksli Senet (GES)'ler ile ilgili "Talepler çok iyi geliyor. GES'lerin getirisi yıllık minimum yüzde 23.04 olacak ve kupon gelirleri vatandaşlarımıza 3 ayda 1 ödenecek. Bu gelirin artma potansiyeli de yüksek olacaktır" dedi.
17.06.2022 Ekonomi
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı
Sağlık merkezinde iğrenç olay! Doktor açığa alındı Adana'da bir aile sağlık merkezinde görevli doktor İ.H.S. (53), hastalarını taciz edip, ilişkiye girdiği iddiasıyla yapılan şikayetler üzerine başlatılan inceleme sonrası valilik tarafından açığa alındı.
11.05.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Önümüzdeki yıl Portakal Çiçeği Karnavalı'na destek vereceğiz
Bakan Ersoy: Önümüzdeki yıl Portakal Çiçeği Karnavalı'na destek vereceğiz Adana'da 10'uncusu düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı için kente gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Sadece kültür, sanat ve turizm değil, gastronomiyle de desteklenen bir karnaval oldu. Bakanlık olarak başarılı buluyoruz. Önümüzdeki sene itibarıyla destek vereceğiz" dedi.
26.03.2022 Ekonomi
Bakan Kirişci: Gıda güvenliğinin milli güvenlikten farkı yoktur
Bakan Kirişci: Gıda güvenliğinin milli güvenlikten farkı yoktur Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, tarım sektörünün başka hiçbir sektörle ikame edilemeyeceğini belirterek, “Gördük ki teknoloji bizi doyurmuyor. Gördük ki bir takım yapay oluşumlar bizleri doyurmuyor. Asıl olan bizim gıdamızdır ve bu gıdayı üretin tarım sektörüdür. Gıda güvenliğinin milli güvenlikten hiçbir farkı yoktur” dedi.
11.03.2022 Gündem
Adana'daki o Suriyeliler için flaş karar! Valilik resmen duyurdu
Adana'daki o Suriyeliler için flaş karar! Valilik resmen duyurdu Adana'da, ellerinde döner bıçakları ve sopalarla sokakta yürüyen Suriyeli bir grup gencin sosyal medyada paylaşılan görüntülerinin tepkiye neden olmasının Adana Valiliği, yazılı açıklamada bulunarak olaya karışanların hepsinin yakalandığını ve Geri Gönderme Merkezine teslim edildiğini duyurdu.
7.01.2022 Gündem
Adana’da bir grup inen uçağın önüne çıktı! Çok sayıda gözaltı var
Adana’da bir grup inen uçağın önüne çıktı! Çok sayıda gözaltı var Adana'da polis ekiplerinin uygulama noktasında durdurduğu TIR'daki Afganistan uyruklu 72 kişi kaçtı. Gruptaki bazı kişiler, havalimanının tellerinin üzerinden atlayıp, piste koştu. İniş yapan uçağın önüne çıkan gruba güvenlik güçleri müdahale etti. Yakalanan 72 kişi gözaltına alındı.
2.11.2021 Gündem
Taraftarlar akın etmişti! Adana Valiliği'nden açıklama geldi
Taraftarlar akın etmişti! Adana Valiliği'nden açıklama geldi TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor ile Aydeniz Et Balıkesirspor arasında oynanan 33 hafta mücadelesinde tam kapanmaya rağmen stat çevresinde oluşan kalabalık ve stada giren Adana Demirspor taraftarları için Adana Valiliği'nden açıklama yapıldı.
1.05.2021 Gündem
Kanlı saldırının faili terörist yakalandı
Kanlı saldırının faili terörist yakalandı Adana Valiliği saldırısında patlayıcı temin eden terörist Mardin'de yakalandı
31.03.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Salgının hızını kestik
Sağlık Bakanı Koca: Salgının hızını kestik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir dizi toplantı için geldiği Adana’da açıklamalarda bulundu. Adana’da eylül ayında salgının pik yaptığını kaydeden Koca, "Yapılan müdahalelerle eylül ayından bu yana vaka sayıları 3’te 1 oranında azaldı" dedi
9.10.2020 Gündem
Corona virüs Anadolu'ya yayılıyor
Corona virüs Anadolu'ya yayılıyor Seyahat yasağının kaldırılmasıyla birlikte Anadolu'da corona virüs vakalarında büyük artış yaşandı.
16.06.2020 Gündem
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek?
Giriş çıkış yasağı gelen 9 il hangisi? Giriş çıkış yasağı hangi ilde ne kadar sürecek? Demokratik Mücadele Programı kapsamında yapılacak yürüyüşlerin 2. dalga endişesine yol açacağı endişesiyle 9 ile giriş çıkış yasağı getirildi. CHP İstanbul Eski Milletvekili Kadri Enis Berberoğlu, HDP Diyarbakır Eski Milletvekili Musa Farisoğulları ve HDP Hakkari Eski Milletvekili Leyla Güven’in milletvekilliğinin 4 Haziran 2020 tarihli oturumla düşürülmesinin ardından, planlanan Demokrasi yürüyüşünün toplumsal olaylara dönüşme riskinin yüksek olması ve yürüyüşün corona virüsünün riskini arttırma endişesi nedeniyle bazı şehirlere giriş çıkış yasağı getirildi. İşte giriş çıkış yasağı olan iller…
15.06.2020 Gündem
Vali Mahmut Demirtaş kimdir? Yeni atanan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş nereli?
Vali Mahmut Demirtaş kimdir? Yeni atanan Mardin Valisi Mahmut Demirtaş nereli? Mahmut Demirtaş kim, sorusuna Mardin Valisi olarak Mahmut Demirtaş’ın atanmasının ardından Mardinliler tarafından cevap aranıyor. Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Adana Valisi Mahmut Çuhadar Adıyaman Valisi olarak atandı. Peki, Mardin valisi Mahmut Demirtaş kimdir? Mahmut Demirtaş nereli, kaç yaşında?
10.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adana Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.