Adana Aski

Adana Aski

Son dakika Adana Aski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adana Aski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adana Aski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adana Aski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adana aski gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 adana aski haberi bulunmuştur. Tüm adana aski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Riquna Williams, Hatay Büyükşehir Belediyespor'da!
Riquna Williams, Hatay Büyükşehir Belediyespor'da! Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Riquna Williams'ı kadrosuna kattı.
2.01.2019 Basketbol
Galatasaray, Nazlı Bircan Gökdemir'i kadrosuna kattı!
Galatasaray, Nazlı Bircan Gökdemir'i kadrosuna kattı! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, geride kalan sezonu Adana ASKİ'de geçiren pivot Nazlı Bircan Gökdemir'i kadrosuna kattı.
3.09.2018 Basketbol
Galatasaray evinde zorlanmadı!
Galatasaray evinde zorlanmadı! Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24. hafta maçında Galatasaray, Adana ASKİ'yi 73-62 yendi.
4.04.2018 Basketbol
Galatasaray 8. galibiyetini aldı
Galatasaray 8. galibiyetini aldı Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 10.hafta mücadelesinde Galatasaray evinde konuk ettiği Adana Aski’yi 64-59’luk skorla mağlup etti ve 8.galibiyetine ulaştı.
24.09.2021 Galatasaray
Edirne'yi ayağa kaldırdı! Şike mi yapıldı?
Edirne'yi ayağa kaldırdı! Şike mi yapıldı? Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Edirne Belediyesi Edirnespor'un ABD'li yıldızı Stefanie Dolson,takımın kümede kalıp kalmayacağının belirleneceği son hafta maçı öncesi Türkiye'yi terk edince ortalık karıştı.
1.04.2016 Basketbol
F.Bahçe resmen açıkladı
F.Bahçe resmen açıkladı Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Kamile Nacickaite'yi transfer etti.
5.01.2016 Fenerbahçe
TV'de spor ekranı
TV'de spor ekranı Günün öne çıkan spor karşılaşmalarını sizler için derledik...
2.01.2016 Şampiy10
Fener çok farklı!
Fener çok farklı! Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe, deplasmanda Adana ASKİ'yi 93-69 yendi.
23.12.2015 Fenerbahçe
Eurocup'ta kazanan Beşiktaş
Eurocup'ta kazanan Beşiktaş Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Eurocup A Grubu üçüncü maçında karşılaştığı Adana ASKİ'yi 87-70 mağlup etti.
11.11.2015 Beşiktaş
Aslan Adana'da güldü
Aslan Adana'da güldü Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray, deplasmanda Adana ASKİ'ye konuk oldu.
31.10.2015 Basketbol
ASKİ rokertmen oyun kurucu
ASKİ rokertmen oyun kurucu Kadınlar Basketbol Süper Lig takımlarından Adana ASKİ, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi (WNBA) ekiplerinden Tulsa Shock'un oyun kurucusu Riquna Williams'ı renklerine bağladı.
21.10.2015 Basketbol
Yakın Doğu son saniyede
Yakın Doğu son saniyede Bu yıl sekizincisi düzenlenen Erciyes Cup Bayanlar basketbol Turnuvası
2.10.2015 Basketbol
January yuvada kaldı
January yuvada kaldı Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Adana ASKİ, ABD'li oyun kurucusu Briann January ile yeniden anlaşmaya vardı.
29.09.2015 Basketbol
Erika de Souza Adana ASKİ'de
Erika de Souza Adana ASKİ'de Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ, Brezilyalı pivot Erika de Souza'yı renklerine bağladı.
11.05.2015 Basketbol
Şampiyon G.Saray'dan medya günü
Şampiyon G.Saray'dan medya günü Başantrenör Memnun: "Sezon boyunca büyük sıkıntılar yaşadık."
10.05.2015 Galatasaray
F.Bahçe 12 yıl sonra hüsrana uğradı!
F.Bahçe 12 yıl sonra hüsrana uğradı! Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off finalinde karşılaşacak ekipler belli oldu!
28.04.2015 Fenerbahçe
G.Saray Odeabank seriyi 1-0 yaptı
G.Saray Odeabank seriyi 1-0 yaptı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto play-off yarı final ilk maçında Galatasaray Odeabank, evinde Adana ASKİ'yi 75-49 yenerek seride 1-0 öne geçti.
23.04.2015 Galatasaray
TKBL'de yarı final heyecanı
TKBL'de yarı final heyecanı Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Spor Toto play-off yarı final serisinin ilk maçları yarın yapılacak.
22.04.2015 Galatasaray
TKBL'de herkes iddialı
TKBL'de herkes iddialı TKBL 2014-15 Sezonu Spor-Toto Play-Offları basın toplantısı, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda gerçekleşti.
14.04.2015 Basketbol
Kadınlarda normal sezon bitti
Kadınlarda normal sezon bitti TKBL'de bugün oynanan 26. hafta karşılaşmaları ile normal sezon sona erdi ve lige veda eden takımlar belli oldu.
4.04.2015 Basketbol
İ'tina'yla kupa alınır
İ'tina'yla kupa alınır Türkiye Kupası finalinde Adana Aski’yi ABD’li pivotunun muhteşem oyunuyla deviren F.Bahçe 5 yıl sonra zafere ulaştı
28.12.2014 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu varlık seçimidir. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var milletimiz. " dedi.
6.05.2023 Gündem
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ilişkisi neden bitti?
Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen ilişkisi neden bitti? Bir yıldır birlikte olan ve ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı bitti. Peki bu ayrılığın nedeni Adana mı? İşte yanıtı...
20.09.2022 Magazin
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Adana Aski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adana aski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.