Adam Johnson

Adam Johnson

Son dakika Adam Johnson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adam Johnson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adam Johnson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adam Johnson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adam johnson gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 adam johnson haberi bulunmuştur. Tüm adam johnson haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de Nancy  Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı
ABD'de Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan gösterici yakalandı ABD'de Kongre binasına zorla giren ve suça karıştığı düşünülen göstericiler tespit edilirken, Temsilciler Meclisi Sözcüsü Nancy Pelosi'nin kürsüsünü çalan göstericinin de gözaltına alındığı bildirildi.
9.01.2021 Dünya
Ünlü futbolcu, ünlü şarkıcıya bir gece için bakın ne kadar ödedi!
Ünlü futbolcu, ünlü şarkıcıya bir gece için bakın ne kadar ödedi! İngiliz şarkıcı Katie Price'ın, eski İngiliz futbolcu Adam Johnson ile 12 bin pound karşılığında bir gece geçirdiği ortaya çıktı.
13.06.2019 Magazin
Çocuk tacizcisi futbolcu hakkında bomba Türkiye iddiası!
Çocuk tacizcisi futbolcu hakkında bomba Türkiye iddiası! Reşit olmayan bir kızla ilişkiye girmekten ötürü 6 yıl hapis cezası alan ve Sunderland ile olan sözleşmesi feshedilen Adam Johnson'ın Türkiye'de kulüp aradığı ortaya çıktı.
8.03.2018 Süper Lig
İngiltere'yi sallayan sözler: Keşke tecavüz etseydim!
İngiltere'yi sallayan sözler: Keşke tecavüz etseydim! Reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesinin ardından 6 yıl hapis cezası alan Sunderland'ın eski futbolcusu Adam Johnson, inanılmaz açıklamalarda bulundu.
22.04.2017 İngiltere
İngiliz futbolcuya 6 yıl hapis
İngiliz futbolcuya 6 yıl hapis Sunderland'in eski futbolcusu Adam Johnson, 15 yaşındaki hayranıyla ilişkiye girdiği gerekçesiyle 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
24.03.2016 İngiltere
Adam Johnson, cinsel istismardan suçlu bulundu
Adam Johnson, cinsel istismardan suçlu bulundu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'in, reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesinin ardından sözleşmesini feshettiği Adam Johnson, hakkındaki iddiaların birinde aklanırken, birinde ise suçlu bulundu.
2.03.2016 Futbol
Takımdan kovuldu!
Takımdan kovuldu! Sunderland, reşit olmayan birisiyle cinsel ilişkiye giren Adam Johnson'ın sözleşmesini feshetti.
12.02.2016 Futbol
İngiliz milli futbolcu suçunu itiraf etti
İngiliz milli futbolcu suçunu itiraf etti İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de forma giyen milli futbolcu Adam Johnson, reşit olmayan birisiyle cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti.
10.02.2016 Futbol
Liverpool'a ağır darbe
Liverpool'a ağır darbe Premier Lig’in 25. haftasında Sunderland’i ağırlayan Liverpool, 2-0 öne geçmesine rağmen son 8 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldu.
6.02.2016 Futbol
İngiliz futbolcu gözaltına alındı!
İngiliz futbolcu gözaltına alındı! Sunderland'de forma giyen Adam Johnson, 15 yaşındaki bir kızla ilişkiye girdiği iddiasıyla gözaltına alındı.
3.03.2015 Futbol
Gol düellosu City'nin
Gol düellosu City'nin İngiltere Premier Lig'in 20. haftasında Manchester City ile Sunderland karşı karşıya geldi.
1.01.2015 Futbol
Pulitzer ödülleri sahiplerini buldu
16.04.2013 Kültür Sanat
İngiltere'de büyük hayal kırıklığı!
İngiltere'de büyük hayal kırıklığı! Milli futbolcu listenin 2. sırasında...
4.01.2013 Futbol
Hayal kırıklığı!
Hayal kırıklığı! İngilizler milli futbolcuyu böyle niteledi
4.01.2013 Futbol
Tarih Old Trafford'da yazılacak!
Tarih Old Trafford'da yazılacak! Dünyanın gözü bugün bu maçta olacak!..
12.02.2011 Futbol
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor!
Komşusunun küçük kızını tecavüz edip katletti: 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor! ABD'de 21 yıl önce yaşanan vahşet tüyler ürpertti. 2002 yılında meydana gelen olayda 24 yaşındaki Johnny Johnson, komşusunun 6 yaşındaki küçük kızına sapkın hisler besledi. Küçük kızı tecavüz edip öldüren cani polislere yaptıklarını anlattı. Bu süre zarfında şizofreni tanısı koyulan Johnson, 21 yıldır idam edilmeyi bekliyor.
1.08.2023 Dünya
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma...
Eski evine gidince iğrenç görüntülere şahit oldu! İşkence, istismar, alıkoyma... ABD'de eşyalarını almak için eski evine giden bir adam iğrenç bir olaya şahitlik etti. Genç bir kızı köpek kafesinde buldu, olayın detayları ise kan dondurdu. Cani adamın ‘seks kölesi’ itirafı ise mide bulandırdı.
3.12.2022 Dünya
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı...
Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi bıçaklandı! Polis saldırganın kimliğini açıkladı... Şeytan Ayetleri kitabının dünyaca ünlü yazarı Salman Rüşdi, New York’ta bir edebiyat festivalinde konuşma yaptığı sırada sahneye fırlayan bir saldırgan tarafından bıçaklandı. Dünyanın gözleri önünde gerçekleşen korkunç saldırının ardından apar topar hastaneye götürülen Rüşdi’nin son durumunu menajeri anlattı. New York polisi de bıçaklı saldırganının kimliğini açıkladı.
13.08.2022 Dünya
İngiltere'den Rus lider Putin'i çıldırtacak sözler! Ortalık fena karışacak
İngiltere'den Rus lider Putin'i çıldırtacak sözler! Ortalık fena karışacak İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i "kısa boy sendromlu bir deli" olarak nitelendirdi.
29.06.2022 Dünya
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil...
Seri katilin yaptıkları dehşete düşürdü! Kurbanların başlarına gelenler akıl alır gibi değil... Seri katilin yaptıkları ABD'yi dehşete düşürdü. 26 yaşında ABD'nin Kansas City kentinde yaşayan Perez Reed, cuma günü Kansas City'den St. Louis'e giden bir trenden indikten sonra yakalandı ve tutuklandı. Bir dizi silahlı saldırı ve cinayet suçlarının kaynağını araştıran FBI, izleri takip ettiğinde tüm izlerin Reed'le bağlantılı olduğunu gördü.
30.05.2022 Dünya
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca...
Ülkenin en tehlikeli tecavüzcü ve seri katilinin isteği 'pes' dedirtti! 46 yıl sonra hapisten çıkarılınca... Ülkenin gördüğü en tehlikeli tecavüzcü ve katillerden biri olan 75 yaşındaki John Shaw 46 yıl sonra ilk kez bir günlüğüne halkın içine karıştı. Katilin dışarı çıkar çıkmaz ilk yapmak istediği şeyi duyanlar ise şaşkına döndü.
24.05.2022 Dünya
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor
Hiçbir şey yapmadan para kazanıyor! Dakikalar içerisinde 85 dolar alıyor Japonya’da bir adam kendini ‘hiçbir şey yapmamak üzere’ kiraya veriyor. ‘Hiç adam’ olarak da tanınan bu kişi sizinle yapmasını istediğiniz aktivite için geliyor, siz istemediğiniz sürece konuşmuyor, sohbet başlatmıyor, soru sormuyor. Sadece yanınızda duruyor, yalnızlığınızı gideriyor. Kulağa çok sıra dışı geliyor değil mi? Şimdilerde uluslararası bir üne kavuşan Japon ‘hiç adam’ın hikayesi duyanları şaşırtıyor.
23.03.2022 Dünya
Ünlü oyuncu Anthony Johnson hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Anthony Johnson hayatını kaybetti Oyuncu ve komedyen Anthony Johnson, 55 yaşında öldü. Johnson’un ölüm nedeni açıklanmadı.
21.09.2021 Dünya
Gökdelen fragmanı yayında!
Gökdelen fragmanı yayında! Başrollerinde Dwayne Johnson, Neve Campbell, Chin Han'ın olduğu "Gökdelen" filmi çarşamba akşamı saat 20.00'da Kanal D’de!
29.08.2021 Televizyon
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar
Babalar Günü şarkısı… Babalar Günü’ne özel şarkılar Babalar Günü heyecanı devam ediliyor. 20 Haziran 2021 Pazar gününe denk gelecek Babalar Günü’nde çocuklar babalarına anlamlı sürprizler yapılacak ve onlara hediyeler verecek. Babalar Günü arifesinde hediyeler, şiirler, mesajlar sorgulanırken Babalar Günü’ne özel şarkılar da aranıyor. Biz de Babalar Günü için şarkı paylaşmak isteyenler için Babalar Günü şarkılarını derledik!
19.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adam Johnson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adam johnson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.