Sunderland

Sunderland

Son dakika Sunderland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sunderland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sunderland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sunderland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sunderland gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 sunderland haberi bulunmuştur. Tüm sunderland haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
6.03.2024 İddaa
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
5.03.2024 İddaa
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
13.01.2024 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
1.01.2024 İddaa
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
1.01.2024 İddaa
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı
Ballon d'Or gecesinde Messi'nin önüne geçen olay Drogba resmen çıldırdı Ballon d'Or ödülü Paris'te düzenlenen törenle sahibini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Didier Drogba yaşananlar karşısında sinirlendi. İşte detaylar...
31.10.2023 Fenerbahçe
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den
Bu kadro yetersiz dediler tam 3 yıldız için harekete geçtiler! Biri Fenerbahçe'den Kadro kalitesi olarak sıkıntı yaşayan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Şenol Güneş yapılacak transferlerle ilgili 3 futbolcuda anlaşma sağladı.
7.03.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe, Galatasaray peşinden koştu Beşiktaş yıldız futbolcu için masaya oturdu
Fenerbahçe, Galatasaray peşinden koştu Beşiktaş yıldız futbolcu için masaya oturdu Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde olan İtalyan yıldız Fabio Borini için Beşiktaş görüşmelere başladı.
2.02.2023 Beşiktaş
4 futbolcunun maliyeti dudak uçuklattı! Akılalmaz rakam
4 futbolcunun maliyeti dudak uçuklattı! Akılalmaz rakam Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Jeremain Lens, Adem Ljajic, Douglas ve Fabrice N’Sakala’nın güncel Euro kuru üzerinden maliyeti Türk Lirası’na çevrildiğinde ise tam 650 milyon TL...
11.02.2022 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Maçları Misli.com’da canlı izle! Haftalık net canlı iddaa kaybına %10’a varan iade devam ediyor. İspanya La Liga, İtalya Serie A, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga başta olmak üzere başka birçok ligde daha canlı izleme seçeneği ile heyecanına heyecan kat…
26.10.2021 İddaa
İngiliz basınından skandal çağrı! Terör propagandası...
İngiliz basınından skandal çağrı! Terör propagandası... İngiliz medyası bir skandala imza attı. Terör örgütü PKK’nın sözde sivil kuruluşlarıyla iş birliği halinde olan İngiliz yayın organları, “Zamanı geldi, Öcalan’a özgürlük” temalı reklamları manşetten yayınladı.
24.02.2021 Dünya
Galatasaray resmen açıkladı! Mostafa Mohamed ve Deandre Yedlin kadroda!
Galatasaray resmen açıkladı! Mostafa Mohamed ve Deandre Yedlin kadroda! Galatasaray, Mostafa Mohamed'i satın alma opsiyonuyla 1,5 yıllığına kiralandığını açıkladı. Kiralama ücreti olarak 2 milyon dolar ödeyecek olan Galatasaray, Temmuz 2022'ye kadar 4 milyon dolar daha ödemesi halinde oyuncunun bonservisini alabilecek. Sarı-kırmızılı kulüp, ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin'i de 2,5 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.
1.02.2021 Galatasaray
DeAndre Yedlin resmen Galatasaray'da! 3,5 yıllık anlaşma yapıldı
DeAndre Yedlin resmen Galatasaray'da! 3,5 yıllık anlaşma yapıldı Galatasaray ABD'li sağ bek DeAndre Yedlin ile 3,5 yıllık anlaşma yaptı.
29.01.2021 Galatasaray
Motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin hayatını kaybetti
Motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin hayatını kaybetti 2021 Dakar Rallisi'nde kaza geçiren Fransız motosiklet sürücüsü Pierre Cherpin, yaşamını yitirdi.
15.01.2021 Moto GP
Trabzonspor'dan Danny Rose bombası
Trabzonspor'dan Danny Rose bombası Trabzonspor, Tottenham'da forma giyen sol bek Danny Rose'u gündemine aldı.
6.01.2021 Trabzonspor
Trabzonspor’dan Wahbi Khazri bombası
Trabzonspor’dan Wahbi Khazri bombası Trabzonspor, St.Etienne’in kadrosunda düşünmediği Tunuslu oyuncu Wahbi Khazri’yi kiralık olarak takıma katmak istiyor.
21.08.2020 Trabzonspor
İngilizler Ozan Tufan için Kadıköy'e geliyor!
İngilizler Ozan Tufan için Kadıköy'e geliyor! Fenerbahçe'nin orta sahadaki kilit isimlerinden Ozan Tufan'a İngiliz kulüplerinin ilgisi artarak devam ediyor. İngiliz futbol siteleri Tottenham, Sunderland ve Everton'ın Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak derbi maça ajanlarını göndereceğini ve milli futbolcuyu izleyeceklerini yazdılar.
20.02.2020 Fenerbahçe
Ozan Tufan'a Premier Lig'den 3 talip birden!
Ozan Tufan'a Premier Lig'den 3 talip birden! Sezon başından bu yana gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan için Premier Lig ekipleri devreye girdi.
12.02.2020 Fenerbahçe
İngiltere AB'den ayrıldı! Bayrak indirildi...
İngiltere AB'den ayrıldı! Bayrak indirildi... İngiltere, 1973'te katıldığı AB'den yerel saatle 23.00'te (TSİ 02.00) ayrılırken, "Brexit günü" kapsamında hem devlet kurumları hem de özel kuruluşlar çeşitli kutlamalar yaptı. İngiltere'nin 47 yıldır üye olduğu Avrupa Birliği'nden ayrılışı nedeniyle Brüksel'de AB Konseyi binasında asılı olan İngiliz bayrağı indirildi.
1.02.2020 Dünya
İspanyol ekibi Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor
İspanyol ekibi Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmek istiyor Fenerbahçe'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Ferdi Kadıoğlu için Real Sociedad devreye girdi.
23.01.2020 Fenerbahçe
Cenk Tosun'a yeni hoca!
Cenk Tosun'a yeni hoca! Temsilcimiz Cenk Tosun'un formasını giydiği Everton, Marco Silva ile yollarını ayırmak üzere. Portekizli çalıştırıcının yerine en büyük aday ise David Moyes.
25.11.2019 İngiltere
Emmanuel Eboue'den acı itiraf!
Emmanuel Eboue'den acı itiraf! Galatasaray'ın eski yıldızlarından Emmanuel Eboue, RMC Sport'a bir röportaj verdi. Fildişi Sahilli eski futbolcu halen daha psikolojik sıkıntılar yaşadığını anlattı.
12.06.2019 Futbol
Beşiktaş'a çifte piyango! Kasa dolacak...
Beşiktaş'a çifte piyango! Kasa dolacak... Adriano için Al Hilal’le pazarlık halinde bulunan Beşiktaş’ta, Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens için de iki Premier Lig ekibinin girişimde bulunduğu öğrenildi.
16.01.2019 Beşiktaş
Dakar Rallisi başladı!
Dakar Rallisi başladı! 2019 Dakar Rallisi'nin açılış etabını, otomobil kategorisinde Katarlı Naser el-Attiyah, motosiklet kategorisinde İspanyol Joan Barreda kazandı.
7.01.2019 Arşiv
Alim Öztürk, Sunderland ile yol ayrımında!
Alim Öztürk, Sunderland ile yol ayrımında! İngiltere Football Ligue One'da mücadele eden Sunderland, Türk asıllı Hollandalı Alim Öztürk'le yollarını ayırmayı planlıyor.
18.12.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Sunderland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sunderland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.