Bedavaya alırız dediler 10 milyon dolarlık bonservisle karşılaştılar!
Bedavaya alırız dediler 10 milyon dolarlık bonservisle karşılaştılar! Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Adam Buksa'yı bonservis ödemeden renklerine bağlamak isteyen Beşiktaş yöneticileri gerçeği görünce Polonyalı yıldızdan vazgeçtiler.
22.04.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Sörloth için hareket ederken sürpriz isim ortaya çıktı! 1.93'lük forvet...
Beşiktaş, Sörloth için hareket ederken sürpriz isim ortaya çıktı! 1.93'lük forvet... Beşiktaş’ın Sörloth’un alternatifi olarak belirlediği Polonyalı golcüden iyi haber. MLS ekibi New England’ın formasını giyen ve Avrupa’ya dönmek isteyen 25 yaşındaki forvete Valerien İsmael de onay verdi. 1.93’lük oyuncunun ismi, santrfor transferinde ikinci sıraya yazıldı.
21.04.2022 Beşiktaş
İşte Valerien İsmael'in ilk transferi! Lewandowski'nin bir tık altı! 32 maçta 17 gol 4 asist
İşte Valerien İsmael'in ilk transferi! Lewandowski'nin bir tık altı! 32 maçta 17 gol 4 asist Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve Batshuayi ile yollarını ayırma hazırlanan Beşiktaş'ın iki kaliteli forveti gündemine aldığı ortaya çıktı. Bu santraforlardan biri daha önce Süper Lig'de gol kralı olurken, diğerinin ise Lewandowski'nin bir tık altında izlenimleri camiayı şimdiden heyecanlandırmaya yetti.
20.04.2022 Beşiktaş