Beşiktaş Transfer

Beşiktaş Transfer

Son dakika beşiktaş transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beşiktaş transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beşiktaş transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beşiktaş Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beşiktaş transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.065 beşiktaş transfer haberi bulunmuştur. Tüm beşiktaş transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var...
Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var... Transfer yıldız isimleri Beşiktaş'ın radarında. Teknik Direktör görevine Fernando Santos'un da gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlılar, dev takımların yıldız futbolcularına gözü dikti...
8.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor!
Beşiktaş'ta 5 yabancı gitti, dünyaca ünlü iki yıldız İstanbul'a geldi: Hasan Arat iki çileği getiriyor! Bu sabah saatlerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde hareketli saatler yaşandı. 5 yabancı futbolcuyu kadro dışı bırakan yönetim transfer için de harekete geçti. Ünlü spor adamı Yağız Sabuncuoğlu, dünyaca ünlü iki yıldız ismin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiğini yazdı.
11.12.2023 Beşiktaş
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş
Beşiktaş transfer edecekti! Ünlü futbolcudan intihar girişimi, aşk acısı yaşıyormuş Fransız futbolu bu sabah büyük bir şok ile sarsıldı. Fransız kaynaklara göre Nice'ten bir futbolcu Nice A8 otoyolu üzerinde intihara kalkıştı. Bu futbolcunun Nice'te forma giyen orta saha oyuncusu Alexis Beka Beka olduğu öne sürüldü.
1.10.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan flaş Talisca ve Ramos transferi açıklaması
Beşiktaş'tan flaş Talisca ve Ramos transferi açıklaması Beşiktaş, transfer sürecinde isimleri kulüple anılan Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile görüşme yaptıklarını ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirildiğini açıkladı.
21.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan transferde Galatasaray'a dev çalım! Kulübü ile anlaşıldı oyuncu İstanbul'a gelecek...
Beşiktaş'tan transferde Galatasaray'a dev çalım! Kulübü ile anlaşıldı oyuncu İstanbul'a gelecek... Transferde son dakika haberi. Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, geçen sezonu Galatasaray'da yıldız oyuncuyu transfer etmek üzere.
15.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş Ante Rebic'i KAP'a bildirdi
Beşiktaş Ante Rebic'i KAP'a bildirdi Beşiktaş, Hırvat yıldız Ante Rebic için Milan'la görüşmelere başladı.
31.07.2023 Beşiktaş
Tosic Beşiktaş için anlaşmaya varıyor transferi Ali Koç bitiriyor! Tadic'ten sonra bir çalım daha
Tosic Beşiktaş için anlaşmaya varıyor transferi Ali Koç bitiriyor! Tadic'ten sonra bir çalım daha Daha önce Dusan Tadic'le görüşen ve yıldız futbolcuyu Beşiktaş'a getirmek için yola çıkan Dusko Tosic, Ali Koç'un araya girmesiyle büyük bir şok yaşamıştı. Siyah Beyazlı eski stoper bu sefer Hırvat forvetle masaya otururken, 29 yaşındaki oyuncuyla Fenerbahçe'nin ilgilenmesi Nevzat Demir'de ikinci şok etkisi yarattı.
26.07.2023 Fenerbahçe
İnter ve Milan'ı değil Beşiktaş'ı seçti! Bugün imzayı atabilir
İnter ve Milan'ı değil Beşiktaş'ı seçti! Bugün imzayı atabilir Nathan Radmond'dan henüz yanıt alamayan Beşiktaş, 32 yaşındaki futbolcu Roberto Pereyra ile anlaşmaya vardı.
17.07.2023 Beşiktaş
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı'
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi! 'Bırakın el yakmayı, kasayı yakıyor, kasayı' Transfer çalışmaları devam ederken Süper Lig ekipleri yeni isimleri kadrolarına katmaya devam ediyor. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu haftaki köşesinde dört büyüklerin transfer çalışmalarını değerlendirdi. İşte Meşe'nin 'Paran varsa yaparsın' başlıklı yazısı...
13.07.2023 Süper Lig
Beşiktaş harekete geçti, taraftar ayağa kalkacak! Burak Yılmaz sürprizi
Beşiktaş harekete geçti, taraftar ayağa kalkacak! Burak Yılmaz sürprizi Yeni sezona yıldız yağmuruyla başlamayı planlayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş; 4 transfer için taarruza başladı. Listede dünya devlerinde oynayan ve tribünleri ayağa kaldıracak birbirinden önemli isimler yer alırken Burak Yılmaz'la ilgili de sürpriz bir formül bulundu.
3.06.2023 Beşiktaş
Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifin detayları ortaya çıktı
Beşiktaş yıldız oyuncu için harekete geçti! Teklifin detayları ortaya çıktı Süper Lig'de aldığı sonuçlarla ikinci yarının en başarılı takımı olan Beşiktaş, transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi. Şenol Güneş'in beğendiği yıldız için harekete geçen Kara Kartal'ın yaptığı teklif de ortaya çıktı.
23.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu
Beşiktaş'ta ayrılık! Eski hakem Fırat Aydınus duyurdu Süper Lig'in 35'inci haftasında Beşiktaş'ın Adana Demirspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı Fırat Aydınus değerlendirdi. Eski hakem, müsabakanın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'i eleştirirken, siyah-beyazlılardaki 2 ayrılığı duyurdu.
22.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio...
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio... Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile dikkatleri çeken yıldız oyuncu için dünya devleri sıraya girmeye başladı. İlk olarak Ajax'ın takibe aldığı yıldız oyuncuyu şimdi de Lazio hedefine aldı.
17.05.2023 Beşiktaş
Jason Denayer Süper Lig'e geri dönüyor! Sürpriz transfer
Jason Denayer Süper Lig'e geri dönüyor! Sürpriz transfer Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Jason Denayer Beşiktaş'a transfer olma yolunda...
15.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş harekete geçti, El Shaarawy için yüksek rakam!
Beşiktaş harekete geçti, El Shaarawy için yüksek rakam! Siyah-beyazlılarda transfer çalışmaları hız kazanırken devre arasında gündeme gelen El Shaarawy yeniden radara girdi. Beşiktaş, transferde ısrarcı davranırken teklif konusunda da rakamı yükseltmeyi göze aldı.
11.05.2023 Beşiktaş
Beşiktaş ile yolları ayrılıyordu 2026'ya kadar imza! İşte sözleşme detayları
Beşiktaş ile yolları ayrılıyordu 2026'ya kadar imza! İşte sözleşme detayları Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Siyah-Beyazlılar'da sezon sonunda yapılacak kadro operasyonunda yolların ayrılabileceği konuşulan yıldız isim için karar değiştirildi. Teknik heyet, başarılı futbolcunun takımda kalmasını isteyince tecrübeli oyuncu 2026'ya kadar sürecek sözleşmeyi kaptı.
16.03.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'a 30 milyon Euro'luk yıldız! İşte transfer listesindeki isimler...
Beşiktaş'a 30 milyon Euro'luk yıldız! İşte transfer listesindeki isimler... Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız verdi. Yeni sezon için çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ta sürpriz bir isim gündeme geldi. Avrupa devinde forma giyen yıldız oyuncu için 30 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi ödenmezse başarılı futbolcu kiralık olarak Kara Kartal'ın yolunu tutabilir.
16.03.2023 Beşiktaş
Tarihe geçecek transfer operasyonu! 3 yıldızdan bir tanesi gelse bile...
Tarihe geçecek transfer operasyonu! 3 yıldızdan bir tanesi gelse bile... Ocak ayında takıma takviye yapmak için kolları sıvayan Beşiktaş; Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder ve Onur Bulut için girişimlere başladı.
2.01.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan transferde sürpriz hazırlığı! Karar Şenol Güneş'in
Beşiktaş'tan transferde sürpriz hazırlığı! Karar Şenol Güneş'in Beşiktaş’a ara transfer için sürpriz öneriler gelmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar’a son olarak Süper Lig’e dönmek isteyen golcü oyuncu önerildi. Menajerler aracılığıyla önerilen yıldız oyuncunun transferinin gerçekleşmesi için kararın teknik direktör Şenol Güneş’te olduğu öğrenildi.
2.12.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın transfer hedefindeki 2 isme onay, 4 futbolcu takipte!
Beşiktaş'ın transfer hedefindeki 2 isme onay, 4 futbolcu takipte! Süper Lig'de istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda hedefteki futbolculara yönelen Beşiktaş Yönetimi, teknik ekibin olumlu rapor verdiği iki yıldız için harekete geçerken turnuvadan 4 futbolcu daha takip edildiği öğrenildi.
26.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş, Süper Lig'in golcü stoperini hedefine aldı!
Beşiktaş, Süper Lig'in golcü stoperini hedefine aldı! Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un Kosta Rikalı stoperi Francisco Calvo, performansıyla Süper Lig’in önemli takımlarının dikkatini çekmeyi başardı.
18.11.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'tan ligin dengelerini değiştirecek transfer hamlesi!
Beşiktaş'tan ligin dengelerini değiştirecek transfer hamlesi! Spor Toto Süper Lig'de derbi mücadelesinde Galatasaray'dan puan alamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Serik Belediyespor'u yenerek tur atlamayı başardı. Ligdeki şampiyonluk yarışında bir adım geride kalan siyah-beyazlılar, Süper Lig'de dengeleri değiştirecek transferi gerçekleştirmek için somut adım atacak.
10.11.2022 Beşiktaş
Daha sezon yeni kapanmıştı... Beşiktaş'tan iki transfer daha
Daha sezon yeni kapanmıştı... Beşiktaş'tan iki transfer daha Sağ stoper hattında problem yaşayan ve Montero ile Welinton'la yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı.
20.09.2022 Beşiktaş
Transfer sezonu bitti  Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a yıldız yağdı! İşte Süper Lig'in en değerli futbolcuları...
Transfer sezonu bitti Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'a yıldız yağdı! İşte Süper Lig'in en değerli futbolcuları... Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluk adayları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer döneminde kadrosuna önemli oyuncuları dahil etti. Türkiye'de 83 gün sonra biten transfer döneminin ardından Spor Toto Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu netlik kazandı. İşte Spor Toto Süper Lig'de güncel piyasa değeri en yüksek 10 oyuncu...
10.09.2022 Süper Lig
Beşiktaş transferleri resmen açıkladı! Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl imzayı attı...
Beşiktaş transferleri resmen açıkladı! Nathan Redmond ve Tayfur Bingöl imzayı attı... Süper Lig'in lideri Beşiktaş, İngiliz futbolcu Nathan Redmond renklerine bağladığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüp ayrıca Tayfur Bingöl'ün sezon sonuna kadar kiralandığını TFF'ye bildirdi.
8.09.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Beşiktaş Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beşiktaş transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.