Adalet Kurultayı

Adalet Kurultayı

Son dakika Adalet Kurultayı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adalet Kurultayı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adalet Kurultayı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adalet Kurultayı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adalet kurultayı gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 adalet kurultayı haberi bulunmuştur. Tüm adalet kurultayı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaftancıoğlu'dan 'kurultay' açıklaması
Kaftancıoğlu'dan 'kurultay' açıklaması CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçim sonuçları üzerinde ortak bir değerlendirme yapmak üzere, danışma kurulları ve örgütün parti içi toplantıları devam ederken, olağanüstü kurultay için çağrı yapılmasının gerçekçi bir çözüm olmayacağını ve yapılması gerekenlerin önünde bir engel olacağını kaydetti.
5.07.2018 Siyaset
"Silahlı İHA olayı aydınlatılmalı!"
"Silahlı İHA olayı aydınlatılmalı!" CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun “Silahlı insansız hava aracıyla siviller vuruldu” açıklamasıyla başlayan tartışma hakkında ilk kez konuştu.
10.09.2017 Siyaset
Danıştay Başkanına sert tepki: Ağzını kilitle
Danıştay Başkanına sert tepki: Ağzını kilitle CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Bülent Tezcan, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör’e ‘Adalet Kurultayı’yla ilgili açıklaması üzerinden tepki gösterdi. Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası basın toplantısı düzenleyen Tezcan, özetle şunları söyledi:
6.09.2017 Siyaset
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi Anayasa değişikliği referandumunda “Hayır” oylarının önde çıktığı Ankara, İstanbul, Adana, Manisa ve Mersin’i yerel seçimde alma hesaplarının yapıldığı CHP, İstanbul için şimdiden sahaya indi.
5.09.2017 Siyaset
‘Niko gündemin önüne  geçti ona yanıyorum’
‘Niko gündemin önüne geçti ona yanıyorum’ CHP’nin Adalet Kurultayı sırasında şehitlikte içki içildiği ortaya çıkınca “Kör Niko’nun meyhanesine gidip içsinler” ifadesiyle ilgili tartışmalar için “Kör Niko Türkiye’nin gündeminden öne geçti ben de ona yanıyorum” dedi.
2.09.2017 Siyaset
‘Tek adam hiçbir yerde uzun süreli olamadı’
‘Tek adam hiçbir yerde uzun süreli olamadı’ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale’de 4 gün süren ‘Adalet Kurultayı’nın sonunda, sonuç bildirgesini okudu.
29.08.2017 Siyaset
Şehitlikte alkol tartışması: 3 kişi CHP'den ihraç ediliyor
Şehitlikte alkol tartışması: 3 kişi CHP'den ihraç ediliyor CHP'nin Çanakkale'deki Tarihi Gelibolu Yarımadasındaki Kocadere kamp alanında düzenlenen Adalet Kurultayı'nda alkollü içki içtikleri belirlenen 3 kişi bir daha geri alınmamak üzere kamp alanından çıkarılırken, partiden ihraç işlemleri başlatıldı.
28.08.2017 Siyaset
‘Onlar bize güzel bir Türkiye emanet etti’
‘Onlar bize güzel bir Türkiye emanet etti’ Adalet Kurultayı’nın ikinci gününde 57. Alay’a saygı yürüyüşüne katılan CHP lideri, “Onlar bize güzel bir Türkiye’yi emanet etti. Biz de çocuklarımıza güzel bir Türkiye vermeliyiz” dedi
27.08.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu: CHP olarak kaya  gibi duracağız
Kılıçdaroğlu: CHP olarak kaya gibi duracağız Çanakkale’de ‘Adalet Kurultayı’nın açılışını yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Hiçbir suçu ve günahı olmayan Enis Berberoğlu’nun tutuklanması, bardağı taşıran son damla olmuştur. Zulme, zalime teslim olmayacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
‘Atlet Kurultayı’ yorumu...
‘Atlet Kurultayı’ yorumu... CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafıyla ilgili tartışma sürüyor. AK Parti Sözcüsü Ünal, “Adalet Kurultayı’nı bundan sonraki süreçte ‘Atlet Kurultayı’ ile özdeşleştirmek sanırım başarılı olmayan bir halkla ilişkiler faaliyetidir” dedi
29.09.2021 Gündem
Mağduriyetler Adalet Kutusu’na!
Mağduriyetler Adalet Kutusu’na! ‘Adalet Kurultayı’nın detaylarını açıklayan CHP’li Budak, vatandaşların mağduriyetlerini anlattığı yazıları atacağı bir kutu olacağını söyledi
29.09.2021 Gündem
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır"
"İstifalar, yenilenme sürecinin bir parçasıdır" MKYK toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Bu istifalar, AK Parti'nin yenilenme ve bayrak değişimi sürecinin bir parçasıdır. Bu bir nöbet değişimi ve bayrak yarışıdır. Buradan birilerinin başka anlamlar çıkarması doğru değildir." dedi.
24.08.2017 Siyaset
Bozdağ: Bu CHP'nin uydurduğu bir tartışmadır
Bozdağ: Bu CHP'nin uydurduğu bir tartışmadır Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Kılıçdaroğlu'nun tutuklanacağı iddialarına ilişkin, "Bu CHP'nin uydurduğu bir tartışmadır." dedi.
29.09.2021 Gündem
CHP’den sızan bomba kulis! 2019 adayı...
CHP’den sızan bomba kulis! 2019 adayı... Milliyet gazetesi yazarı Serpil Çevikcan, 2019 seçimleri için Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığı bırakarak aday olabileceğini yazdı.
29.09.2021 Gündem
Belediye başkanlarını çağırdı
Belediye başkanlarını çağırdı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, il ve ilçelerdeki çalışmaları hakkında bilgi almak ve 26-30 Ağustos’ta Çanakkale’de düzenlenecek “Adalet Kurultayı” ile ilgili değerlendirmeler yapmak üzere partisinin belediye başkanlarını Ankara’da topluyor.
7.08.2017 Siyaset
CHP’den yeni hamle: Adalet Kurultayı
CHP’den yeni hamle: Adalet Kurultayı Ankara’dan İstanbul’a ‘Adalet Yürüyüşü’yle ses getiren CHP, şimdi de Çanakkale’de beş günlük Adalet Kurultayı düzenleme kararı aldı
31.07.2017 Siyaset
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki
Kılıçdaroğlu değişime de yenildi! Selvi Hanım'dan Özgür Özel'e tepki CHP’nin 8. Genel Başkanı, Özgür Özel oldu. İsmet İnönü tarafından siyasete sokulan Bülent Ecevit gibi, ekibinde önemli görevler üstlendiği Kılıçdaroğlu’na bayrak açan Özel, Ecevit’in ölüm yıl dönümünde koltuğa oturmayı başardı. Kurultayın ilk gününde Özgür Özel'in konuşmasına Selvi Kılıçdaroğlu'nun tepki gösterdiği anların görüntüsü ortaya çıktı.
6.11.2023 Gündem
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı
CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında dosya savaşı Bakan Soylu, telefonlarının dinlenildiğini iddia eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na, “Konuşmalarını kaydetseydik Pensilvanya ile konuşmasını duyardık” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu hakkındaki iddiaya, CHP’ye yakın medyanın bir kısmının olağanüstü ilgi göstermesi. Neden acaba?
17.01.2022 Siyaset
Sarıgül, yeniden genel başkanlığa seçildi
Sarıgül, yeniden genel başkanlığa seçildi Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin 1'inci Olağan Genel Kurultayı'nda 635 geçerli oyun tamamını alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.
26.09.2021 Siyaset
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı
Bahçeli'den flaş yeni anayasa açıklaması: Metin yazımı sonuçlandı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. MHP lideri Devlet Bahçeli gündem hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli, "MHP yeni anayasa konusunda sık sık dile getirdiği çalışmalarını bitirmiş ve metin yazımı sonuçlanmıştır. 100 maddelik yeni anayasa adıyla yeni anayasa önerimizin hazırlık aşaması tamamlanmıştır. İlk sözümüz yerine getirilmiştir. Ön çalışma şu anda elimizdedir" dedi.
4.05.2021 Siyaset
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması
MHP'de büyük gün! Devlet Bahçeli'den erken seçim açıklaması MHP 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultay açılışında konuştu. Erken seçim açıklamasında bulunan Bahçeli, 'Erken seçimden başka seçenek kalmadı diye yutturmaya çalışanlar bilsinler ki seçimler zamanında yapılacak. Türkiye rotasından çıkmayacaktır. 2023'te yeni bir tarih yazılacak, yeni bir sayfa açılacak. Cumhur İttifakı'nın tavizsiz kararı budur.' dedi.
18.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kısıtlamalarla ilgili flaş sözler: Aldığımız kararları bu akşam açıklayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara 7.Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, buradan canlı bağlantı ile Ordu - Şanlıurfa İl Kongrelerine seslendi. Erdoğan, "Kısıtlamaların esnafımız, işçilerimiz üzerindeki yükü en aza indirmek için pek çok destek paketi açıkladık. Bugün de yine kabine toplantısındaki çalışmalarla aldığımız kararları açıklayacağız." dedi.
17.02.2021 Siyaset
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını  eleştirdi
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını eleştirdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Enis Berberoğlu'na ilişkin kararının, "yanlış, mahzurlu ancak bağlayıcı" olduğunu belirterek, bu kararın Berberoğlu'na milletvekili sıfatı kazandırmayacağını bildirdi.
10.02.2021 Siyaset
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı
CHP'li başkandan 'yeni parti' çıkışı Antalya'nın İbradı ilçesinin CHP'li belediye başkanı Serkan Küçükkuru, sosyal medya hesabından 'Öyle özgürlükçü ve eşitlikçi bir parti kuruyoruz ki; Atatürk'ün Türkiye'sine böyle bir parti çok yakışacak' paylaşımı yaptı. Paylaşım, Küçükkuru'nun daha önce de desteğini açıkladığı Muharrem İnce'nin kuracağını söylediği partiye geçeceği yönündeki iddiaların kesinleştiğini gösterir yönde.
25.01.2021 Siyaset
Muharrem İnce'den zehir zemberek sözler!
Muharrem İnce'den zehir zemberek sözler! Yeni parti kuracağı iddiasıyla CHP içinde deprem etkisi oluşturan Muharrem İnce, Yalova'nın Elmalık köyünden Ankara'ya geldi. Başkentte çalışmalarını sürdüren İnce, basın toplantısı düzenledi. İnce, 'Seçim gecesi neredeydin' sorusuna da cevap vererek, "Seçim gecesi bana bilgi vermiyorlar. Nasıl çıkacağım milletin önüne ben? Bilmiyorum ki. İkinci tura kaldı mı bilmiyorum ki...YSK'ya yazı yazdım, 13 bin sandıkta CHP'nin gözlemcisi yok. 4 milyon oyu sokağa bırakmışlar." dedi.
13.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Adalet Kurultayı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adalet kurultayı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.