Adabank

Adabank

Son dakika adabank haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan adabank ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını adabank haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adabank

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adabank gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 adabank haberi bulunmuştur. Tüm adabank haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler...
Sedat Peker’i kim koruyor? Dikkat çeken tespitler... Sedat Peker'i yurtdışına kaçırarak koruyanlara yönelik dikkat çeken tespitler...
14.05.2021 Gündem
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
Hakan Uzan’dan ilanla boşanacak
Hakan Uzan’dan ilanla boşanacak İmar Bankası ve Adabank’ı zarar uğrattığı gerekçesi ile hakkında davalar açılan ve yaklaşık 13 yıldır firari olan iş adamı Hakan Uzan’ın eşi Özlem Uzan’ın açtığı boşanma davasında yeni gelişme var.
12.01.2018 Magazin
Aşka uzandı
Aşka uzandı Serdar Bilgili, adının aşk dedikodularına karıştığı kaçak iş adamı Hakan Uzan’ın eski eşi Özlem Uzan ile ilk kez birlikte görüntülendi.
7.11.2017 Magazin
Faizsiz bankaların  yüksek faiz isyanı
Faizsiz bankaların yüksek faiz isyanı Yüksek faizin zorladığı bankalar da var. Türkiye Katılım Bankaları Birliği Genel Sekreteri Akyüz, “Bankalar kendi arasında faiz yarışına girdi. Faiz artışı katılım bankalarını zorluyor. Faizler düşerse daha rekabet edebilir hale gelebiliriz” dedi
18.09.2017 Ekonomi
Özlem Uzan’a  beraat
Özlem Uzan’a beraat Firari işadamı Hakan Uzan’ın Adabank’ın zarara uğratılması ile ilgili olarak ‘zimmet’ suçundan yargılanan eşi Özlem Uzan beraat etti. Kasım ayında Türkiye’ye gelerek teslim olan Uzan hakkında yurt dışına çıkış yasağı da kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
Özlem Uzan beraat etti
Özlem Uzan beraat etti Adabank'ın zarara uğratılması ile ilgili olarak zimmet suçundan yargılanan Özlem Hanife Uzan beraat etti.
29.09.2021 Gündem
TMSF Adabank'ı satışa çıkardı
TMSF Adabank'ı satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank AŞ'nin yüzde 94,44'lük hissesini satışa çıkardı.
18.03.2017 Ekonomi
Özlem Hanife Uzan teslim oldu!
Özlem Hanife Uzan teslim oldu! İmar Bankası soruşturması sırasında yurtdışına kaçan Kemal ve Hakan Uzan’ın nerede oldukları, yıllarca tartışıldı. Eşi Hakan Uzan gibi 13 yıldır yurtdışında bulunan ve kırmızı bültenle aranan Özlem Uzan’ın geçen günlerde Türkiye’ye döndüğü ortaya çıktı. Özlem Hanife Uzan, Türkiye’ye döndüğünde polis tarafından gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
TMSF Adabank'ı satışa çıkardı
TMSF Adabank'ı satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank AŞ'nin yüzde 94,44'lük hissesini satışa çıkardı...
21.10.2016 Ekonomi
Hakan Uzan’ın eski eşi için kırmızı bülten
Hakan Uzan’ın eski eşi için kırmızı bülten Özlem Uzan, 1 milyon 50 bin Euro tutarındaki gayrinakdi krediyi oluşturan teminat mektuplarından 650 bin Euro’luk bölümünü nakde çevirerek bankayı zarara uğrattığı gerekçesiyle yargılanıyor
29.09.2021 Gündem
8. kez satışa çıktı
8. kez satışa çıktı Tasarruf Mevduatı sigorta Fonu (TMSF), Adabank’ı sekizinci kez satışa çıkardı...
23.11.2015 Ekonomi
Adabank'ın satışı ertelendi!
Adabank'ın satışı ertelendi! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışında ihale tarihini 28 Temmuz 2015 tarihine erteledi...
28.05.2015 Ekonomi
Emlak Bankası ‘katılım’ olarak dönüyor
Emlak Bankası ‘katılım’ olarak dönüyor Ziraat, Halk, Vakıfbank katılım bankası kurmak üzere yola çıkarken, Türkbank da katılım bankası olarak dönme hazırlığında...
21.05.2015 Ekonomi
TMSF'den Adabank için flaş karar!
TMSF'den Adabank için flaş karar! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışında önyeterlilik başvuru tarihini 25 Mart 2015 tarihine uzattı...
2.02.2015 Ekonomi
500 milyonluk dövmeyi kim yaptırdı?
500 milyonluk dövmeyi kim yaptırdı? Maliye Bakanı Mehmet Şimşek geçtiğimiz cumartesi vergi yüzsüzlerini açıkladı...
29.12.2014 Ekonomi
TMSF o bankayı yeniden satışa çıkardı
TMSF o bankayı yeniden satışa çıkardı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Adabank'ı yeniden satışa çıkardı.
25.12.2014 Ekonomi
Adabank faizle ‘Helal’leşiyor!
Adabank faizle ‘Helal’leşiyor! Bir zamanlar Türkiye’nin en çok faiz veren bankasıydı. Şimdi Türk Ticaret Bankası ile birlikte faizsiz modelle çalışan katılım bankasına dönüşüyor. TMSF yetkilileri, bankaların Halkbank veya Vakıfbank’ın müşteri olması halinde satılabileceğini belirtti.
29.10.2014 Ekonomi
Uzanlara güzel haber!
Uzanlara güzel haber! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından el konulan Adabank'a ait bilgilerin yer aldığı ana bilgisayar back-uplarının kaybolmasına ilişkin aralarında Kemal Uzan, Hakan Uzan, Bahattin Uzan'ın da bulunduğu 7 sanık hakkında açılan dava, zamanaşımına uğradı.
29.09.2021 Gündem
1 milyar $’lık ortaklık için geliyor!
1 milyar $’lık ortaklık için geliyor! Pazar payını büyütmek için yeni bir hamle yaptı
29.06.2013 Ekonomi
Adabank ihalesine erteleme!
Adabank ihalesine erteleme! TMSF tarihi 5 Mart'a erteledi
22.02.2013 Ekonomi
‘Güçlü gruplara izin veririz!'
‘Güçlü gruplara izin veririz!' Sektöre katkı sağlayacak güçlü gruplara müsaade
19.11.2012 Ekonomi
Rabobank araya Başbakan’ı soktu!
Rabobank araya Başbakan’ı soktu! Türkiye pazarına girmek istiyor
7.11.2012 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Adabank ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adabank haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.