Acun Ilıcalı O Ses Türkiye

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye

Son dakika Acun Ilıcalı o ses türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Acun Ilıcalı o ses türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Acun Ilıcalı o ses türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acun ılıcalı o ses türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 433 acun ılıcalı o ses türkiye haberi bulunmuştur. Tüm acun ılıcalı o ses türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi!
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi! Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab ile boşanmak üzere mahkemeye başvurduğu sırada, Hadise ile Zarrab'ın arasında ilişki olduğunu iddia etmesi üzerine, Hadise, sosyal medyadan açıklama yaptı ve "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez." İfadelerini kullanılmış, Hadise'nin O Ses Türkiye jüriliğine devam etmeyeceği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı o iddia yanıt verdi.
15.09.2021 Gündem
'O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine gelen isim...
'O Ses Türkiye'de Seda Sayan'ın yerine gelen isim... Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jürisinde yeni sezonda değişikliğe gidileceğini söylemişti. Seda Sayan'ın yerine gelen isim belli oldu.
16.06.2020 Magazin
Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını açıkladı
Acun Ilıcalı Survivor'ın ne zaman başlayacağını açıkladı Milyonlarca insanın merakla beklediği ekranların fenomen yarışması Survivor'ın ne zaman başlayacağı ile ilgili Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi.
1.01.2019 Magazin
Acun'dan Hadise ve Beyaz açıklaması
Acun'dan Hadise ve Beyaz açıklaması O Ses Türkiye'nin iki jüri üyesi Hadise ve Beyaz'ın aşk yaşadığı dedikoduları gündeme bomba gibi düştü. Hadise ve Beyaz hakkında ilk açıklama Acun Ilıcalı'dan geldi.
17.12.2018 Magazin
Acun Ilıcalı: 'O Ses Türkiye Kaynanalar' yapsınlar!
Acun Ilıcalı: 'O Ses Türkiye Kaynanalar' yapsınlar! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı ve şarkıcı Murat Boz, önceki akşam Etiler'de bir mekanda akşam yemeği yedi.
22.11.2018 Magazin
Acun'dan jüriye sitem: Bitirdiniz resmen!
Acun'dan jüriye sitem: Bitirdiniz resmen! Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'ye peş peşe katılan kardeşlerin birine dönmeyerek ikincisine son anda dönen jüri üyelerine "Aileyi perişan ettiniz, bitirdiniz resmen" diyerek sitem etti.
5.11.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan eşine gül jesti
Acun Ilıcalı'dan eşine gül jesti Acun Ilıcalı, önceki akşam eşi Şeyma Ilıcalı'yla beraber Kuruçeşme'deki bir doğum gününe katıldı.
3.11.2018 Magazin
Acun Ilıcalı'dan 2018 O Ses Türkiye paylaşımı geldi
Acun Ilıcalı'dan 2018 O Ses Türkiye paylaşımı geldi Acun Ilıcalı, Instagram hesabından 2018'in ilk O Ses Türkiye fotoğrafını paylaştı.
28.09.2018 Magazin
Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural düeti!
Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural düeti! Acun Ilıcalı 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' bölümünden ilk görüntüleri paylaştı. Yılbaşı akşamına Cem Yılmaz ve Yılmaz Vural'ın düeti damga vuracak...
27.12.2017 Magazin
Acun Ilıcalı şoke etti! Bırakıyor mu?
Acun Ilıcalı şoke etti! Bırakıyor mu? Yoğun bir programı olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, "Seneye belki Gökhan'a emanet edeceğim buraları" diyerek O Ses Türkiye'yi bırakacağının sinyalini verdi.
4.12.2017 Televizyon
Acun'dan seyircileri mest eden jest!
Acun'dan seyircileri mest eden jest! Acun Ilıcalı, çekimler esnasında teknik bir sebepten dolayı bir süre dışarıda bekletilen seyircilere baklava jesti yaptı.
6.11.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı!
Acun Ilıcalı ilk kez açıkladı! TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye' yarışmasına kaç kişinin başvurduğunu açıkladı.
17.10.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı çıldırdı: Ahlak dışı!
Acun Ilıcalı çıldırdı: Ahlak dışı! Acun Ilıcalı, 'O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile Gökhan arasında çekimlerin durmasına neden olan 'ırkçılık' tartışması yaşandığı iddiasına yanıt verdi.
14.10.2017 Magazin
Acun ısrarlara dayanamadı sahneye çıkardı!
Acun ısrarlara dayanamadı sahneye çıkardı! İnternette yayınlanan videosu izlenme rekorları kıran Pervin Seferov'un O Ses Türkiye'ye katılma macerasını anlatan Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye sevenleri istedi" dedi.
9.10.2017 Televizyon
Acun, Şeyma'nın videosunu paylaşıp bombayı patlattı!
Acun, Şeyma'nın videosunu paylaşıp bombayı patlattı! Acun Ilıcalı, bugün basında çıkan Şeyma Subaşı haberlerini, Instagram hesabından paylaştığı video ile yalanladı ve asıl bombayı patlattı.
6.10.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok...
Acun Ilıcalı'dan son dakika bombası! O isim yok... TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı kendi sunduğu, kanalın fenomen yarışmalarından O Ses Türkiye'nin çekimlere başladığını duyurdu. Jüride Sibel Can'ın yerine Yıldız Tilbe yer alırken, Athena'nın önemli ismi Gökhan Özoğuz'un ikizi Hakan Özoğuz'un karede yer almaması dikkat çekti.
2.10.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı sözünü tuttu ve...
Acun Ilıcalı sözünü tuttu ve... Ailesiyle birlikte tatile çıkan Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye programıyla şöhreti yakalayan Ahmet Parlak'a verdiği sözü tuttu ve mekanını ziyaret etti.
6.09.2017 Magazin
Acun Ilıcalı bombayı patlattı!
Acun Ilıcalı bombayı patlattı! Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye jüriliği için ünlü şarkıcı ile görüşmelere başlandığını açıkladı. İşte O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda jüri koltuğuna oturması beklenen o isim...
28.07.2017 Televizyon
Acun'dan büyük gaf!
Acun'dan büyük gaf! Acun Ilıcalı Survivor'ın yarı finalinde büyük bir hata yaptı. Ilıcalı "Survivor'ın yarı finaline hoşgeldiniz" diyeceğine "O Ses Türkiye'nin yarı finaline hoşgeldiniz" dedi.
23.06.2017 Televizyon
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak!
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak! O Ses Türkiye'nin finali dün akşam gerçekleşti ve şampiyon Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada bu sene Hadise'nin şampiyon olması durumunda Survivor'a geleceğini söylemişti. Hadise ve Dodan Survivor'un birleşme partisinde yer alacak.
29.09.2021 Gündem
O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte o isimler...
O Ses Türkiye finalistleri belli oldu! İşte o isimler... O Ses Türkiye'de finalist yarışmacılar belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de final heyecanı yaşanacak. Yarı finalde 8 yarışmacı olan O Ses Türkiye'de finale 6 yarışmacı yükseldi...
29.09.2021 Gündem
'O Ses Türkiye'de sürpriz evlenme teklifi!
'O Ses Türkiye'de sürpriz evlenme teklifi! Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışmasında ilginç bir olay yaşandı.
3.03.2017 Televizyon
Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Rekor kırdı...
Acun Ilıcalı resmen açıkladı! Rekor kırdı... Acun Ilıcalı, Yunanistan'da reyting rekoru kırdı.
1.03.2017 Magazin
Acun ılıcalı, O Ses Türkiye yarışmacısı Big Boy için inanılmaz teklif
Acun ılıcalı, O Ses Türkiye yarışmacısı Big Boy için inanılmaz teklif TV8 ekranlarında yayınlanan 'O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı, sempatik yarışmacılardan Big Boy'a "Seninle ilgili çok farklı bir projem var" diyerek kameralar önünde iş teklif etti. İşte Acun Ilıcalı'nın o teklifi...
10.02.2017 Magazin
Acun Ilıcalı'dan Nagihan itirafı!
Acun Ilıcalı'dan Nagihan itirafı! 'Survivor' adasında kendi takımında mücadele eden isimlerle bile sert tartışmalar yaşayan Nagihan Karadere ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'dan flaş bir itiraf geldi.
2.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acun ılıcalı o ses türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.