Acıpayam

Acıpayam

Son dakika acıpayam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acıpayam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acıpayam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acıpayam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acıpayam gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 acıpayam haberi bulunmuştur. Tüm acıpayam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi
Komşusunu öldürüp kaza gibi gösterdi, evine taziyeye gitti sonra da tanık olarak ifade verdi Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı. Dün gözaltına alınan Cihan G. tutuklanırken, babası, annesi ve kız kardeşi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.02.2024 Gündem
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir?
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın birçok farklı yerinde karstik yapıya sahip arazi çeşitleri bulunmaktadır. Yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl üzerinin neticesinde aşınma ile birlikte oluşmuş olan kayaç türleri olarak da ele alınabilir. Zaman içerisinde aşınma neticesinde farklı büyüklükler ve şekiller üzerinden de karstik araziler meydana gelmektedir. Aynı zamanda karstik araziler bir yerde Kanyon tipi yapıları da benzerlik gösterir. Dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de birçok değişik bölgede karstik araziye sahip yapılar bulunmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Denizli'de korkunç kaza: 2'si bebek 4 ölü
Denizli'de korkunç kaza: 2'si bebek 4 ölü Denizli'nin Serinhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2'si bebek 4 kişi hayatını kaybetti.
10.09.2023 Yaşam
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor
5 ilde orman yangını: Havadan ve karadan müdahale ediliyor Bolu'nun Göynük ilçesinde, Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Antalya'nın Akseki ilçesinde ve Eskişehir'in Alpu ilçesinde orman yangını çıktı. Bingöl'ün Genç ilçesinde ise dün çıkan orman yangını kontrol altına alınmak üzereyken rüzgarın etkisiyle büyüdü. Orman yangınlarına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Öte yandan Antalya'nın Akseki ilçesindeki orman yangınının, büyüme eğiliminde olduğu bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş
Üzüm bağında kadın cesedi bulunmuştu! Sırtından vurulmuş Denizli’nin Acıpayam ilçesinde çapa yapmaya gittiği üzüm bağında annesi ve komşusu tarafından cesedi bulunan yaşlı kadının, sırtından av tüfeğiyle vurulduğu ortaya çıktı.
23.05.2023 Yaşam
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
Denizli ili, ilçeleri seçim sonuçları belli oldu! 2023: 14 Mayıs Denizli (ilçeler) CB, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı Denizli seçim sonuçları 2023 14 Mayıs günü yapılan Cumhurbaşkanı, milletvekili sonuçlarıyla birlikte açıklandı. Oy kullanan yaklaşık 4 milyona yakın seçmen 08:00'de başlayan oy kullanma işlemiyle seçim sonuçlarını merakla bekliyor. Oy oranlarını ve cumhurbaşkanı oy sayılarını gazetevatan seçim 2023 sayfasından canlı takip edenler için Denizli ve Denizli ilçelerinde seçim sonuçları, oy oranları, açılan sandık sayılarına göre sonuçları belli oldu. İşte Denizli, Acıpayam, Honaz, Serinhisar, Kale, Acıpayam, Beyağaç seçim sonuçları ve oy oranları! Denizli'de hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km?
Honaz Tüneli nerede (harita), güzergahı ne? Denizli Honaz Tüneli açılışı ne zaman, kaç km? Denizli Çevre Yolu ve Honaz Tüneli açılışı yapıyor. Açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurdeleyi kesecek. Yapılan hizmet ile birlikte seyahat süresi 45 dakikadan 10 dakikaya düşecek. Peki, Honaz Tüneli ne zaman açılacak? Honaz Tüneli nerede, güzergahı ne, kaç km?
28.01.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle!
TOKİ Denizli kura sonuçları! Denizli kura sonuçları açıklandı mı? 27 Ocak 2023 Denizli TOKİ kura çekimi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle! TOKİ Denizli kura sonuçları merakla araştırılıyor. TOKİ çekilişlerinde sıra Denizli’de. Denizli Merkez'de 650, Acıpayam’da 508, Çivril’de 100, Honaz’da 150 ve Sarayköy’de 238 olmak üzere toplamda bin 646 konutun çekiliş sonuçları belli oldu, Denizli kuraları yeni ilçelerle bugün de devam ediyor. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli kura sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Denizli kurası hakkında merak edilenler…
27.01.2023 Ekonomi
Denizli'de şap alarmı! 26 mahalleye giriş-çıkış yasaklandı
Denizli'de şap alarmı! 26 mahalleye giriş-çıkış yasaklandı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde 2 mahallede şap hastalığının görülmesi nedeniyle toplamda 26 mahalleye kesim dışında hayvan giriş çıkışı yasaklandı.
26.01.2023 Gündem
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
TOKİ Denizli kura sonuçları 2023 isim listesi! Denizli TOKİ kura çekilişi canlı izle ile Denizli TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Denizli TOKİ kura sonuçları günün en çok araştırılan konulardan biri oldu. 26 Ocak 2023 Acıpayam, Çivril, Honaz, Merkez, Sarayköy ilçelerinde yapılacak TOKİ kuralarıyla hak sahipleri belli olacak. 1646 Sosyal Konut TOKİ Denizli kura çekimi canlı izle ekranı üzerinden takip edilecek kura çekilişi saat 10.00’da EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde çekilen kuralar noter huzurunda başladı. Peki, TOKİ Denizli kura sonuçları isim listesi belli oldu mu, Denizli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?
26.01.2023 Ekonomi
Denizli'de işçi servisi devrildi: 2 ölü, 15 yaralı
Denizli'de işçi servisi devrildi: 2 ölü, 15 yaralı Denizli'nin Serinhisar ilçesinde, fabrikaya işçi taşıyan midibüsünün devrildiği kazada Burak Aslankıran (34) ile Fatma Öztürk (26) hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
10.01.2023 Gündem
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim Her gün evinden dışarı çıkan Mehmet Yıldız hayatının kabus anlarını yaşayacağından habersizdi. Toplu taşıma aracını kullanarak evine dönen Yıldız, bir anda yere yığıldı. Otobüs şoförünün fark etmesiyle hemen hastaneye götürülen Yıldız'la ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.12.2022 Yaşam
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru
Ekimde, Antalya'da 41,2 derece ile sıcaklık rekoru Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sıcaklık raporuna göre, Türkiye'de son 52 yılın en sıcak 12'nci ekim ayı yaşanırken, Antalya ise 41,2 dereceyle en yüksek sıcaklığın görüldüğü il oldu. Antalya ile birlikte 18 noktada ekstrem sıcaklık gerçekleşti.
28.11.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Lastiği patlayan otomobil dehşet saçtı! 1 bebek öldü, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı
Lastiği patlayan otomobil dehşet saçtı! 1 bebek öldü, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı Denizli’de lastiğinin patlaması sonucu kontolden çıkan otomobilin karşı şeritteki araçla kafa kafaya çarpışması sonucu 1 bebek hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı.
25.09.2022 Yaşam
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı
'Eşek gibi çalışıyorum' paylaşımı yaptı, hırsızlıktan tutuklandı Denizli’de, hırsızlık için girdiği evden 240 bin liralık altın çalan Abdulbaki Kurt (24), kuyumcuda bozdurarak aldığı paraları gösterip, İbrahim Tatlıses'in 'Eşek gibi çalışıyorum, gecem gündüzüm belli değil' sözleriyle sosyal medyadan paylaşım yaptı. JASAT'ın eğlence mekanında yakaladığı Kurt tutuklanırken, harcanan paranın kalan kısmı ise sahibine teslim edildi.
8.09.2022 Yaşam
Ayçiçekler hasat için gün sayıyor
Ayçiçekler hasat için gün sayıyor    Denizli’de yağlık ayçiçeği tohumu ekilen tarlalar hasat için gün saymaya başladı. Muhteşem manzarasıyla adeta doğal fotoğraf stüdyosuna dönüşen ayçiçeği tarlasında incelemede bulunan Başkan Zolan, üreticinin her zaman yanında olduklarını vurgulayarak, “Denizli’de ilklere imza attık” dedi.
2.08.2022 Ekonomi
Eşinin bıçakladığı Rabia'nın bir böbreği alındı
Eşinin bıçakladığı Rabia'nın bir böbreği alındı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, boşanmak istediği Onur Aslan (26) tarafından karnından 2 kez bıçaklanan Rabia Dağ Aslan'ın (22) tedavi gördüğü hastanede hayati tehlikesi sürerken, bir böbreğinin alındığı ve karaciğerinde de ciddi tahribat oluştuğu öğrenildi.
1.08.2022 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşattı! Bıçaklayıp canlı yayında...
Boşanma aşamasındaki eşine kabusu yaşattı! Bıçaklayıp canlı yayında... Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu Rabia Dağ Aslan'ı (22) bıçakla ağır yaralayan Onur Aslan (26), olayın ardından eşinin sosyal medya hesabından canlı yayın yaptı. Onur Aslan'ın eşinin kendisinden boşanmak istemesi nedeniyle daha önce 2 kez intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.
30.07.2022 Yaşam
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde tur otobüsü takla attı. Kazada sürücü Gürül, 1 turist rehberi ile İngiltere, Meksika ve Almanya uyruklu 39 turist olmak üzere toplam 41 kişi yaralandı. Kazada 3 turistin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
14.07.2022 Yaşam
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladı
Koca dehşeti: eşi ile sevgilisini öldürüp, sevgilisinin annesini ağır yaraladı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Yalçın (39), eşinin bir süre önce kendisini terk edip, birlikte yaşadığını iddia ettiği sevgilisinin evine gitti. Evde çıkan tartışma sonrası eşi Emine Yalçın (38) ile sevgilisi Mehmet Aksoy’u (33) tüfekle öldürürken, Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da (51) ağır yaraladı.
13.07.2022 Yaşam
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı
Gece yarısı eski koca dehşeti; 2 ölü, 1 yaralı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde boşandığı karısı ile evlilik hazırlığı yaptığı kişiyi öldüren ve bu kişinin annesini ise ağır yaralayan eski koca kayıplara karıştı.
12.07.2022 Yaşam
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları tamamladı. Kararname ile 33 ilin başsavcısı değiştirilirken Türkiye’de ilk kez başörtülü İl Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver Gümüşhane’ye atandı.
19.06.2022 Gündem
Kayıp Hasan ile İsmail'in, arandıkları kuyuda cansız bedenlerine ulaşıldı
Kayıp Hasan ile İsmail'in, arandıkları kuyuda cansız bedenlerine ulaşıldı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde öldürülüp, gömüldükleri belirtilen İsmail Yalçın (17) ile Hasan Akköse'nin (19) üzeri toprak ve kaya parçaları ile doldurulmuş su kuyusunda cesetleri bulundu. Cinayeti itiraf eden Mustafa Akköse'nin 2 genci mangal bahanesiyle ormana çağırdığı, burada İsmail Yalçın ile Hasan Akköse'yi av tüfeği ile öldürdükten sonra cesetlerini gizlediği, ertesi gün de başkasından aldığı araçla cansız bedenleri alıp su kuyusuna attığı belirlendi.
15.06.2022 Galeri

Benzer Haber Etiketleri

Acıpayam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acıpayam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.