Acı Gün

Acı Gün

Son dakika acı gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acı gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acı gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acı Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acı gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.565 acı gün haberi bulunmuştur. Tüm acı gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremde polis ağabeyini kaybetti! "Çok ağır geliyor"
Depremde polis ağabeyini kaybetti! "Çok ağır geliyor" Adana'da depremde polis ağabeyini kaybeden Soner Duran, "Unutulmak kötü bir şey. Acınla baş başa bırakıyorlar. İnsanların hiçbir şey olmamış gibi davranması ağır geliyor" dedi.
4.02.2024 Adana
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti
Ümit Besen'in acı günü! Babası hayatını kaybetti 80'li yıllara damga vuran şarkıların sahibi, Osmaniyeli usta sanatçı Ümit Besen'in babası Fikret Besen, 94 yaşında hayatını kaybetti. Fikret Besen, ikindi namazının ardından toprağa verilecek.
2.06.2023 Magazin
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti
Abdurrahim Albayrak'ın acı günü! Torunu feci şekilde hayatını kaybetti Galatasaray'ın eski yöneticisi İş insanı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'ndaki AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.
20.11.2022 Gündem
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü!
Oyuncu Binnur Kaya'nın acı günü! Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın babası Mustafa Kaya, hayatını kaybetti. 1969 yılında Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden Yılın Gazetecisi Ödülü'nü alan Mustafa Kaya’nın cenaze programı henüz netleşmedi.
19.11.2022 Magazin
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi'
Özlem Kaymaz acı haberi duyurdu! 'Bir çınar devrildi' 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, babası Kenan Kaymaz'ı kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, "Bir Çınar devrildi…Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.
3.03.2022 Magazin
Tolga Akış-Zeynep Bastık çiftinin acı günü!
Tolga Akış-Zeynep Bastık çiftinin acı günü! Şarkıcı Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış'ın babası Mustafa Tekin Akış, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Akış, üzüntüsünü "Hepimizde izin çok derin. Artık bizim için her yerdesin" sözleriyle dile getirdi.
30.01.2022 Magazin
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi...
Serkan Kaya'nın acı günü! Babasını toprağa verdi... 'Zor Bela', 'Kalakaldım', 'Mesele' gibi şarkılarla şöhreti yakalayan Serkan Kaya'nın babası Şakir Kaya hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan Polat Yağcı duyururken; Kaya da duygularını takipçileriyle paylaştı.
28.11.2021 Magazin
Ebru Şallı'nın acı günü!
Ebru Şallı'nın acı günü! Bodrum'da iş insanı eşi Uğur Akkuş ile tatil yapan Ebru Şallı, geçtiğimiz günlerde teyzesini kaybetti.
11.08.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Murat Övüç'ün annesi vefat etti!
Murat Övüç'ün annesi vefat etti! Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün koah hastası annesi hayatını kaybetti.Övüç'ten ilk açıklama geldi.
4.05.2021 Magazin
Bige Önal'ın acı günü! Babası Erhan Önal'a veda etti...
Bige Önal'ın acı günü! Babası Erhan Önal'a veda etti... Türk futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden Erhan Önal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Önal için Bornova Kent Mezarlığı'nda tören düzenlenirken, cenaze namazı da pandemi koşulları nedeniyle kabristanda kılındı. Cenazeye spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldı.Önal'ın oyunculuk yapan kızı Bige Önal ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. Bige Önal'ı bu acılı gününde sevgilisi Aras Bulut İynemli de yalnız bırakmadı.
17.03.2021 Magazin
Alina Boz'un acı günü
Alina Boz'un acı günü Oyuncu Alina Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla köpeğinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Boz, gönderisine, "Huzur içinde uyu güzeller güzeli" notunu düştü.
4.02.2021 Magazin
Umut Akyürek'in acı günü!
Umut Akyürek'in acı günü! Türk sanat müziği sanatçısı Umut Akyürek'in babası vefat etti.
19.01.2021 Magazin
Demet Evgar'ın acı günü
Demet Evgar'ın acı günü Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın babaannesi hayatını kaybetti. Evgar, acısını sosyal medya hesabından duygusal bir notla duyurdu.
31.08.2020 Magazin
Kerem Bürsin'in acı günü!
Kerem Bürsin'in acı günü! Oyuncu Kerem Bürsin, aldığı ölüm haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Babaannesini kaybeden Bürsin, kötü haberi Instagram'dan duyurdu.
27.07.2020 Magazin
Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili flaş açıklama
Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili flaş açıklama MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili tartışmalara ilişkin, "Son gelişmeleri dikkate aldığımız vakit anlaşılıyor ki bu reformlar acilen çıkartılmalıdır." dedi.
24.05.2020 Siyaset
Fatih Ürek'in acı günü!
Fatih Ürek'in acı günü! Fatih Ürek'in acı günü. Ünlü şarkıcı Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazı ile ablası Sevgi Salgın’ı son yolculuğuna uğurladı.
19.01.2020 Magazin
4-C sınıfında acı gün! Gözyaşlarına boğuldular
4-C sınıfında acı gün! Gözyaşlarına boğuldular Bursa'nın İnegöl ilçesinde evinin bulunduğu apartmanın merdivenlerinde fenalaşan ve kaldırılığı hastanede hayatını kaybeden İnegöl Hacer Salih İlkokulu 4'üncü sınıf öğretmeni İsmet Ulaş'ın cenazesi, memleketi Malatya'ya gönderildi. Ulaş'ın öğretmenlik yaptığı okulda ise yas hakimdi.
10.09.2019 Yaşam
İki kardeş 18 saat arayla öldü
İki kardeş 18 saat arayla öldü Manisa’nın Kula ilçesinde yaşayan Efeoğlu ailesinden 86 ve 92 yaşındaki iki kardeş, 18 saat arayla hayatını kaybetti.
23.07.2019 Yaşam
Selçuk İnan'ın acı günü!
Selçuk İnan'ın acı günü! Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Selçuk İnan'ın kayınpederi son yolculuğuna böyle uğurlandı.
14.04.2017 Spor
Mavi Pencere tarihe karıştı!
Mavi Pencere tarihe karıştı! Game Of Thrones dizisinin çekimlerinin bir kısmının yapıldığı Malta'daki Mavi Pencere tarihin tozlu sayfalarına karıştı. Açıklama Malta Başbakanından geldi.
9.03.2017 Dünya
Emre Kaya'nın en acı günü!
Emre Kaya'nın en acı günü! Türk pop müziğinin ünlü ismi Emre Kaya'nın dedesi Vahet Kaya, Ankara'da geçirdiği kaza sonucu vefat etti.
16.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acı Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acı gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.