Acarkent

Acarkent

Son dakika acarkent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acarkent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acarkent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acarkent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acarkent gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 acarkent haberi bulunmuştur. Tüm acarkent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak?
Barbie Filmi bilet fiyatları | Barbie filmi ne zamana kadar vizyonda kalacak? Barbie Filmi bilet fiyatları ve ne kadar vizyonda kalacağı sorgulanıyor. Barbie filmi 21 Temmuz’da vizyona girdi. Oppenheimer’ı gişede ikiye katlayan Barbie Filmi uyum sağlayabileceği bir dünya bulmak isteyen macera dolu bir kadının hikayesini anlatıyor. Peki, Barbie Filmi bilet fiyatları ne kadar, Barbie filmi ne kadar vizyonda kalacak? İstanbul, Bursa, Ankara, İzmir, Adana Barbie sinema fiyatları…
22.07.2023 Kültür Sanat
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi!
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına koştu. Oyuncu Hande Erçel de erken saatlerde Beykoz Acarkent'deki TED İstanbul Koleji'nde oy kullandı.
15.05.2023 Magazin
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı
Necati Şaşmaz'ı Sarallar grubundan polis kurtardı! Detaylar ortaya çıktı Sarallar grubuna yönelik “Demir Yumruk” operasyonunun iddianamesi tamamlandı. İddianameye göre Necati Şaşmaz boşanma aşamasında olduğu eşini tehdit edince kayınpederi Ahmet Kaşıkçı, hemşerisi ve yakın tanıdığı Alaattin Saral’a ulaşıp yardım istedi. Saral da onu Erdal Acar’a yönlendirdi. Saral’ın adamlarının bu konudaki telefon konuşmaları dinlemeye takıldı. Sarallar harekete geçmeden önce operasyon yapılınca Şaşmaz kurtuldu.
12.11.2022 Gündem
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket!
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket! ‘Mahkum’ dizisinin ‘Büge’si, Melike İpek Yalova Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi. Yalova, "O artık benim çocuğum" dedi.
17.08.2022 Magazin
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış...
Sarallar operasyonu böyle başladı! Erdal Acar en yakın dostunun mirasını çeteye aktarmış... İstanbul merkezli 13 ilde haziran ayında Sarallar çetesine yönelik gerçekleştiren operasyonlarda, nitelikli yağmadan kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya, tehdit ve şantajdan kasten yaralamaya kadar 73 ayrı suçlamayla aralarında iş insanı Erdal Acar’ın da bulunduğu 46 kişi tutuklanmıştı. Sarallar çetesinin sonunu, babasından kalan mirası elinden alınmaya çalışılan 10 yaşındaki bir çocuğun hakkını korumak için verilen mücadelenin getirdiği öğrenildi.
28.07.2022 Gündem
Zuhal Topal 1.5 milyon dolara villa aldı!
Zuhal Topal 1.5 milyon dolara villa aldı! 'Yemekteyiz' adlı programın sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, ailesiyle Acarkent’e taşınıyor. 1.5 milyon dolara tripleks villa alan ünlü sunucu, geniş kapsamlı bir tadilat başlattı.
17.01.2022 Magazin
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu!
Ünlü iş adamı Erdal Acar hakkında suç duyurusu! Beykoz’da 4 yıl önce çıkan silahlı bir çatışmada hayatını kaybeden iş adamı Oktay Üzüm’ün ailesi, iş adamı Erdal Acar ile babası İsmet Acar hakkında kendilerini dolandırdıkları ve ölümle tehdit ettikleri iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu.
29.11.2021 Yaşam
Lise öğrencileri "nitinol" projesini tanıttı! Kayıplar önlenecek!
Lise öğrencileri "nitinol" projesini tanıttı! Kayıplar önlenecek! Lise öğrencileri Berfe Nur Biçer ve Dilay Gökçe, nitinol isimli alaşımla araçları kaplayarak trafik kazalarında can ve mal kaybını önleyen projelerini Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te sergiliyor.
26.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL...
Cenk Tosun'dan dev satın alma! 18 milyon TL... İngiltere’nin Everton takımında top koşturan “Tosun Paşa” lakaplı Cenk Tosun, yeni sarayını Acarkent’te buldu! Tosun, sarayı andıran evine 18 milyon TL ödedi.
6.09.2021 Magazin
Aleyna Tilki'den radikal karar!
Aleyna Tilki'den radikal karar! ‘İşte Bu Benim Masalım’ müzikalinde rol alan Aleyna Tilki, anne evinden ayrıldı.
24.01.2021 Magazin
Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinden yeni karar!
Beren Saat ile Kenan Doğulu çiftinden yeni karar! Karantina günlerini birlikte geçiren Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, evlerinden taşınma kararı aldı.
27.07.2020 Magazin
Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa satın aldı
Aşkın Nur Yengi 8.5 milyon TL'ye villa satın aldı Şarkıcı Aşkı Nur Yengi, karantina dönemini fırsata çevirdi.
23.05.2020 Magazin
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir?
Ercan Saatçi'nin 'Çok Akustik' programı başlıyor! Ercan Saatçi kimdir? Müzik-eğlence programı “Çok Akustik”, ilk bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı (bugün) izleyici ile buluşuyor. Ercan Saatçi'nin her bölümde ayrı bir ünlü ismi ağırladığı programda, sohbet ve müzik bir arada olacak. Peki, Ercan Saatçi kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Ercan Saatçi'nin yaşamı hakkında merak edilenler...
10.05.2020 Gündem
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor?
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir aşk mı yaşıyor? Yağmur Tanrısevsin'den geçtiğimiz ay ayrılan Oğuzhan Koç'un, Demet Özdemir ile birlikte olduğu iddia edildi.
26.11.2019 Magazin
Kerimcan Durmaz Türkiye’yi terk etti!
Kerimcan Durmaz Türkiye’yi terk etti! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, hakkında açılan davaların ardından Türkiye’den ayrıldı
18.09.2019 Magazin
Türkan Şoray ile Sibel Can 15 dakika kala oy kullandı
Türkan Şoray ile Sibel Can 15 dakika kala oy kullandı Türkan Şoray ile Sibel Can, oy verme işleminin sona ermesine 15 dakika kala oy kullandı.
23.06.2019 Magazin
Beşiktaş'ta büyük sürpriz! Yönetime bildirdi, gidiyor
Beşiktaş'ta büyük sürpriz! Yönetime bildirdi, gidiyor Sakatlığı nedeniyle Portekiz’de bulunan Quaresma, yeni sezonda Beşiktaş’ta kalmayacağını yönetime bildirdi. Eski kulübü Porto ile anlaşan 35 yaşındaki futbolcunun, 1 sezon daha oynadıktan sonra futbola veda edeceği öğrenildi.
14.04.2019 Beşiktaş
Burak Özçivit görmezden geldi!
Burak Özçivit görmezden geldi! Oyuncu Burak Özçivit, Acarkent Ted İstanbul Koleji Vakfı’nda tek başına oy kullanmaya geldi. Eşi Fahriye Evcen’in kaydı başka yerde olduğu için oyu beraber kullanamadıklarını belirtti.
1.04.2019 Magazin
Emina'dan yeni hamle... Yanına taşınıyor!
Emina'dan yeni hamle... Yanına taşınıyor! Emina Jahovic,arasının açık olduğu Mustafa Sandal’la komşu oluyor.Emina, çocuklarını düşünerek eski eşinin oturduğu siteye taşınıyor.
10.03.2019 Magazin
Akalın'a hırsızlık şoku
Akalın'a hırsızlık şoku Demet Akalın- Okan Kurt’un Acarkent’teki villasına hırsız girdi. Şarkıcının, güvenlikler tarafından yakalanan kadına saldırdığı iddia edildi.
18.02.2019 Magazin
Erdal Acar'a kötü haber!
Erdal Acar'a kötü haber! Erdal Acar'ın eşi ve kızı domuz gribine yakalandı...
17.01.2019 Magazin
Burak Yılmaz ve Abdülkadir birlikte geldi!
Burak Yılmaz ve Abdülkadir birlikte geldi! Beşiktaş'a transferi an meselesi olan Burak Yılmaz, İstanbul'a geldi. Birçok futbolcunun da oturduğu ve ev sahibi olduğu Acarkent'te ev bakmaya gelen yıldız forvetin yanında bir başka yıldız Abdülkadir Ömür de vardı.
3.01.2019 Beşiktaş
Evde Fahriye kanunları!
Evde Fahriye kanunları! Üç aylık hamile olan Fahriye Evcen, çocuk için birtakım kanunlar getirdi
14.10.2018 Magazin
Beşiktaşlı Quaresma'nın evini su bastı!
Beşiktaşlı Quaresma'nın evini su bastı! Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın Acarkent’teki evini su bastı. Durumu idman sonrası eve döndüğünde fark eden tecrübeli futbolcu, kulüp yetkililerinden yardım istedi. Villanın neredeyse kullanılamaz hale gelmesi sebebiyle kulüp, Quaresma ve ailesine başka bir ev tahsis etti.
3.10.2018 Beşiktaş
Demet Akalın kararını verdi! Sil baştan...
Demet Akalın kararını verdi! Sil baştan... Beykoz’daki lüks villasına haciz geldikten sonra Okan Kurt’tan boşanan şarkıcı Demet Akalın’ın, Beykoz Konakları’nda kiralık ev aradığı öğrenildi.
21.09.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Acarkent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acarkent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.